Volné forum

Dirt 2 - Pomoc s online trofejí (9)

• jupin1976
    jupin1976jupin1976

drako83cz: pridej si i me. Taky me ta trofej jeste chybi. PSN nick mam jupin1976.

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

nejlepsi mate hrat singl na tu nejtezsi obtiznost a pak jit hrat po netu, ja to tak udelal a skoro pokazde jsem vyhral:)

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

Já jsem tu trofej mel lehka

• drako83cz
    drako83czGAMER

jj mám tě tam. dík. Ještě pár a budem dost.

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

drako83cz

OK pokud to nedáš (není to fakt nic těžkýho, to že mají vysoký level, ještě neznamená, že jsou dobří), tak pomůžu. myslím, že tě mám ve friendlistu.

• drako83cz
    drako83czGAMER

Speeder12321 to jde vyhrát moc těžko když máš po půl hodině konečně 8 hráču ve hře a jsou tam hráči s online levelem 90+ . Ty to už maj namakaný kvalitně a to je vidět když vyhrajou 8 závodů z 8. Asi proto hledám normální hráče...

• veks
    veksDJ

Já to ještě hraju, trofej taky nemám, ale tolik lidí asi fakt neseženem. Uvidíme, ozvi se, když bude víc lidí. Stačí i třeba 3-5 hráčů, hodně se tím zvýší šance na výhru, když nepojedou naplno.

• Speeder12321
    Speeder12321

Hele netvrd mi , ze uz to nikdo nehraje a nebo jsi takova lama , ze nedokazes vyhrat 1 zavod ? Neni to mysleno nejak zle , jenom neverim tomu , ze uz to lidi nehrajou.

• drako83cz
    drako83czGAMER

Zdravím , hledám hráče ,který hrají nebo alespoň mají doma DIRT 2 . Potřebuju vyhrát závod ,kterého se zúčastní 8 hráčů.

Přidejte si mě do FRIEND listu a ažť nás bude 8 tak se domluvíme na čase a rozešlu pozvánku do hry.

Pište i tady do vlákna ,kto by měl zájem mi pomoct. Předem vám všem děkuji za pomoc

PSN ID: drako83cz , jakosprávu napište DIRT 2 hráč

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.