Speeder12321 to jde vyhrát moc těžko když máš po půl hodině konečně 8 hráču ve hře a jsou tam hráči s online levelem 90+ . Ty to už maj namakaný kvalitně a to je vidět když vyhrajou 8 závodů z 8. Asi proto hledám normální hráče...
Já to ještě hraju, trofej taky nemám, ale tolik lidí asi fakt neseženem. Uvidíme, ozvi se, když bude víc lidí. Stačí i třeba 3-5 hráčů, hodně se tím zvýší šance na výhru, když nepojedou naplno.
Hele netvrd mi , ze uz to nikdo nehraje a nebo jsi takova lama , ze nedokazes vyhrat 1 zavod ? Neni to mysleno nejak zle , jenom neverim tomu , ze uz to lidi nehrajou.
Dirt 2 - Pomoc s online trofejí (9)
drako83cz: pridej si i me. Taky me ta trofej jeste chybi. PSN nick mam jupin1976.
nejlepsi mate hrat singl na tu nejtezsi obtiznost a pak jit hrat po netu, ja to tak udelal a skoro pokazde jsem vyhral:)
Já jsem tu trofej mel lehka
jj mám tě tam. dík. Ještě pár a budem dost.
drako83cz
OK pokud to nedáš (není to fakt nic těžkýho, to že mají vysoký level, ještě neznamená, že jsou dobří), tak pomůžu. myslím, že tě mám ve friendlistu.
Speeder12321 to jde vyhrát moc těžko když máš po půl hodině konečně 8 hráču ve hře a jsou tam hráči s online levelem 90+ . Ty to už maj namakaný kvalitně a to je vidět když vyhrajou 8 závodů z 8. Asi proto hledám normální hráče...
Já to ještě hraju, trofej taky nemám, ale tolik lidí asi fakt neseženem. Uvidíme, ozvi se, když bude víc lidí. Stačí i třeba 3-5 hráčů, hodně se tím zvýší šance na výhru, když nepojedou naplno.
Hele netvrd mi , ze uz to nikdo nehraje a nebo jsi takova lama , ze nedokazes vyhrat 1 zavod ? Neni to mysleno nejak zle , jenom neverim tomu , ze uz to lidi nehrajou.
Zdravím , hledám hráče ,který hrají nebo alespoň mají doma DIRT 2 . Potřebuju vyhrát závod ,kterého se zúčastní 8 hráčů.
Přidejte si mě do FRIEND listu a ažť nás bude 8 tak se domluvíme na čase a rozešlu pozvánku do hry.
Pište i tady do vlákna ,kto by měl zájem mi pomoct. Předem vám všem děkuji za pomoc
PSN ID: drako83cz , jakosprávu napište DIRT 2 hráč
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.