Zdar, ja si teprve leveluju DH ale bavi me to dost muj XboX Nick je Nyan4CatCZ pridejte si me vy :) a pokud PSN je Playstation network - pokud to rikam spravne, tak ono je diablo Cross-play? ja prave nevim jeslti to pujde .) a diky za odpoved[s3][s14]
Zdravim vsechny parany :D chtel bych se vas zeptat jestli by mel nekdo zajem hrat pravidelne diablo 3 po netu samozdrejme i s hlasovou komunikaci pokud by nekdo chtel :) zatim zdar, doufam ze se nekdo najde[s16]
Diablo 3 - Online (10)
sic jsem xbox verzi prodal, tak jí plánuju časem znovu koupit. jestli chcete, můžete si mě přidat. nick stejnej jako psn co mam v profilu.
Ahoj ak sa smiem pripojit tak by som bola rada prero ze ja hravam diablo 3 aj s manzelom na xboxe moje GT je Bohunicka
Jam hraju na Xboxu. Takze Hledam hrace kteri by se mnou zahraly Diablo online na ixboxu najdu tu nekoho?
Výborný. Koliho si nepřidávejte, jelikož bude hrát už jen Diablo a nic jinýho, takže prosím prosím nepřidávejte si ho. :D [s9]
hosi pokud ps3 D3 hrajete tak si me addnete :-) sice jsem ted online jen parkrat tydne ale D3 dam vzdy rad PSN nick: koli-xvx
Pokud mas Xko, tak si spolu nezahrajem.
Zdar, ja si teprve leveluju DH ale bavi me to dost muj XboX Nick je Nyan4CatCZ pridejte si me vy :) a pokud PSN je Playstation network - pokud to rikam spravne, tak ono je diablo Cross-play? ja prave nevim jeslti to pujde .) a diky za odpoved[s3][s14]
taky hraju HC. PSN - worry-cz
Cs ja hravam casto. PSN:Chasmi a klidne bych jel i HC mam uz Dia na infernu dole.
Zdravim vsechny parany :D chtel bych se vas zeptat jestli by mel nekdo zajem hrat pravidelne diablo 3 po netu samozdrejme i s hlasovou komunikaci pokud by nekdo chtel :) zatim zdar, doufam ze se nekdo najde[s16]