Konzolista.cz

Diablo 3 - Online (10)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Till
Till #Ponies

sic jsem xbox verzi prodal, tak jí plánuju časem znovu koupit. jestli chcete, můžete si mě přidat. nick stejnej jako psn co mam v profilu.

bohunicka
bohunicka #bohunicka

Ahoj ak sa smiem pripojit tak by som bola rada prero ze ja hravam diablo 3 aj s manzelom na xboxe moje GT je Bohunicka

MervisCZ

Jam hraju na Xboxu. Takze Hledam hrace kteri by se mnou zahraly Diablo online na ixboxu najdu tu nekoho?

Offon
Offon #Close it.

Výborný. Koliho si nepřidávejte, jelikož bude hrát už jen Diablo a nic jinýho, takže prosím prosím nepřidávejte si ho. :D [s9]

KoLi-xVx
KoLi-xVx #[cZ]

hosi pokud ps3 D3 hrajete tak si me addnete :-) sice jsem ted online jen parkrat tydne ale D3 dam vzdy rad PSN nick: koli-xvx

chasmi
chasmi #chasmi

Pokud mas Xko, tak si spolu nezahrajem.

MervisCZ

Zdar, ja si teprve leveluju DH ale bavi me to dost muj XboX Nick je Nyan4CatCZ pridejte si me vy :) a pokud PSN je Playstation network - pokud to rikam spravne, tak ono je diablo Cross-play? ja prave nevim jeslti to pujde .) a diky za odpoved[s3][s14]

worrymi

taky hraju HC. PSN - worry-cz

chasmi
chasmi #chasmi

Cs ja hravam casto. PSN:Chasmi a klidne bych jel i HC mam uz Dia na infernu dole.

MervisCZ

Zdravim vsechny parany :D chtel bych se vas zeptat jestli by mel nekdo zajem hrat pravidelne diablo 3 po netu samozdrejme i s hlasovou komunikaci pokud by nekdo chtel :) zatim zdar, doufam ze se nekdo najde[s16]