Playstation 3

Diablo 3 (246)

• sirhenrik
    sirhenrikPs3-Xbox1

Hoši mám dotaz, nevím proč hraju na xboxu, mám už tři postavy 70 level plus paragony ale achievement jsem za to nedostal, navíc mám i HC postavy a tak či tak jsem ho nedostal, nevíte kde může být chyba? další věcí když je season , mám danou postavu ke které dostanete vlastně odměnu za udělaný season quest nebo spíše rift, jenže zdolám časový limit ale když mi přijde do truhly odměna, vyberu ji a když z toho vypadne equip tak mi zůstane jeden předmět na zemi, prý mám inventář zaplněný, jenže já ho neměl. Je to bug nebo co to kurde je, už se mi to stalo 2x , potřebuju radu děkuji za odpovědi

• starwarsak
    starwarsakBeau Seant

Asi to bude aj tým, ze displej na switchi je malý. A tým mi hranie atmosférou pripomina maly CRT monitor, na ktorom som kedysi hral 1-tku a 2-ku :)

• Unholyu
    Unholyu;)

@starwarsak: jj necrous je topovka

• starwarsak
    starwarsakBeau Seant

tak som aj tak znova kupil a rozohral a na switch to je ina hra, fakt parada, konecne to ma tu spravnu atmosku, mozno to je tym, ze som zacal necromancerom..

• Venom71cz
    Venom71czREQUIEM

starwarsak: ne to bohuzel nejde, musis zacit vse znovu.

• starwarsak
    starwarsakBeau Seant

Nevie niekto, da sa na nintendo switch preniest postava z PS4 - t.j komplet paragony a vybava?

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Jo uz jsem to nasel diky a level skace stejne jako pri jednom nebo je to rychlejsi?

• Banan
    Banan

Pripojis druhej ovladac

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Ahoj jak se da hrat Diablo ve dvou na jedne TV?

• sirhenrik
    sirhenrikPs3-Xbox1

Osobně hraji na ps3 a xone a vůbec nerozumím tomu že na ps3 je Diablo nějak osizene. Na xone funguje net normálně s seasons a tak dále. Jinak na ps3 jsem na expert obtiznost hral za Maga HC postavu. Dosel jsem až do 66lvl a pak jsem zadupal u těch vyvolavacu kteří drzeli Tyraela v prvním aktu. Dostal jsem se do skupinky modrych kteří mě uzavreli a chcipl jsem. Ani jsem nestacil utect. Plus další dvě postavy mám vytvorene a teď jsem to zacal hrát na xone a obtiznost jsem raději zhodil protože u těch modrych natoz bosse bych to dlouho zdolaval. Je to na delsi dobu... Kdo hraje coop??

• HrbyCZ
    HrbyCZ

Čus lidi protáhl by mě někdo hrou na 70lv ? Na ps4

• hendehoch
    hendehoch

Testoval jsem jen v docku :/ tam to jede bez problému . kdyztak zítra otestuji v handlend módu :)

• hendehoch
    hendehoch

Tak nějak ;/

• Unholyu
    Unholyu;)

Jo no kde

• hendehoch
    hendehoch

Tak právě jsem začal hát diablo 3 na nintendu switch naposledy jsem hrál na ps 1 jedničku tak snad bude bavit ;)

• Misusu
    Misusu
    1

Budeš moct,ale ta hra nemá split screen,ti dva budou muset být na stejné obrazovce kdežto ty budeš moct běhat kde chceš,ještě jedna maličkost pokud budete chtít hrát sezónu tak budete všichni tři potřebovat plusko

• Archiczek
    ArchiczekPS5

Sole324Cz to jo to vím, mě jde o to že já budu na jiné konzoli jestli se k těm dvěma co budou hrát jinde dá připojit.

• Sole324Cz
    Sole324Cz

Ahoj zdá se mi ,že na jedné konzoli můžou hrát až 4 hráči .

• Archiczek
    ArchiczekPS5

Ahoj hoši mám takový dotaz, dá se Diablo na PS4 hrát tak, že na jedné konzoli by hráli dva lidi splitscreen a já bych hrál z domu s nima?

• ms34
    ms34...

Tak tie sezónne rebríčky tam v hre uložené sú. Neviem či to pribudlo v patchi minulý týždeň,alebo som sa len predtým blbo pozeral Je to trochu zašité v menu,ale je to tam. Ospravedlňujem sa za chybné informácie.

• ms34
    ms34...

Až taký prúser to nie je Desiata sezóna bola prvá pre konzole,a určite ešte na tom popracujú. Blizzardi majú fórum aj pre konzole,a rebríčky tam už niekto spomínal. Tak časom hádam zareagujú,a dajú to do hry alebo na web stránky. Namiesto klanov máš communities. Ja som zatiaľ spokojný. Sezóna na konzolách je drsnejšia ako na pc,tu nefunguje žiadne vyhadzovanie predmetov kamošom. Proste každý pekne sám za seba Akurát je škoda že po skončení sezóny je to na public hre zase samý číter,ale to už asi neporieši nikto. Žiadna hra na PS4 ktorá má savy uložené v konzoli nie je bezpečná. To nie je problém len Diablo 3,ale napríklad aj Dark souls 3,kde tiež pribúdajú číteri. Na trhu je editor savov pre PS4 ktorý podporuje veľa hier. Našťastie si autori zaň pýtajú okolo 50€ a je to viazané na účet,takže to nie je také rozšírené. Zatiaľ...

• ms34
    ms34...

Počas sezóny v Diablo boli rebríčky na Greater rifty,Season achievements a Conquests. Ale po skončení sezóny už tieto údaje v hre nie sú dostupné,ani sa nedajú nájsť na stránkach Blizzardu.

• CaJTeeKaNee
    CaJTeeKaNee

Já už DIablo dvakrát prodal a před tejdnem po třetí koupil. Vždycky s bráchou projdem příběh a nějakou dobu s postavama hrajem rifty, než nás to omrzí. Chtěl jsem jít do Necromancera, ale za 4 kila to je zlodějina. Popravdě jsem si při oznámení tý postavy myslel, že bude do hry přidána zadarmo. Byl jsem dost naivní.

• Rathek
    RathekPS4 / XSS

Chalenge rifty jsem jeste nezkousel, vcera jsem dolevliv na 70ku, nasadil legendarky z první sezony a torment 8 zadny problem, prijde mi ze je Necro hodne OP, ale super, tesim se na sety a variace buildu

• lOGistic
    lOGisticGenius

Tak jsem přeci jen podlehl - věcem kolem D3 jen těžko odolám...Koupil jsem si Necromancera na xboxu - 299 Kč. Je to fakt zábavná a hodně pěkně udělaná postava. Nové lokace jsem navštivil jen zběžně, pracuji na nových achievementech. Challenge rifty jsou super nápad, škoda že rotace je jen jednou za týden.

• Kankys
    Kankys

Díky za info. Necromancer je skvělý.

• Rathek
    RathekPS4 / XSS
    1

Dle Diablofans.com by mela 11. Sezona, resp 2. Sezona v rade pro konzole odstartovat 20.7. Necromancer je super

• Kankys
    Kankys

Nevíte někdo kdy má začít nová sezóna.

• lOGistic
    lOGisticGenius
    2

lOGistic: Ano jsou

:-)))

• lOGistic
    lOGisticGenius

Galbator: Path of exile až na konci roku :(

• lOGistic
    lOGisticGenius

Jsou nové achievementy ?

• ananas
    ananas
    1

Jj, plusaci mají taky slevu ze 1600 na 1200 za eternal edici.

• Unholyu
    Unholyu;)

Bundle tam je ma slevu pro gold uzivatele

• GALBATOR
    GALBATORXBOX

300 ale jen DLC? Mohli by udelat nejakej peknej bundl za solidni cenu. Ale blizi se Path of Exile a na nejaky Diablo nebude cas.

• Unholyu
    Unholyu;)

Myslel jsem ze to nevezmu ale za 300 lepsi jak 400 na ps4

• Kankys
    Kankys

Na XO 299 Kč ve store.

• ananas
    ananas

Koupeno hned jak vyšlo, zatím 4 stovek nelituju.

• Kankys
    Kankys

Tak na konzolích už je dostupné dlc necromancer. Už stahuji tak za chvíli začne pařba.

• lOGistic
    lOGisticGenius
    1

Jen konzole.

• Fronius8
    Fronius8Mám v piči

Zdarec borci nevíte někdo jestli ten žebříček v sezóně je společný s pc hráči nebo je jen pro konzoláky? Díky za odpověď

• lOGistic
    lOGisticGenius
    1

Odpočet na konzolový start sezony

link

• lOGistic
    lOGisticGenius

S tím startem sezony jsou nejake zmatky udajne to má být až za osm hodin, takže prase aby se v tom vyznalo. Klasicky.

• lOGistic
    lOGisticGenius

Přátelé pro D3 na PS4 si mě přidejte - lOGI5tic9

Ať mám nějaké dárky v poště :-)

• Fronius8
    Fronius8Mám v piči

Děkuji 👍

• lOGistic
    lOGisticGenius
    1

Za dvě hodiny

• Fronius8
    Fronius8Mám v piči

Zdarec pls. nevíte kdy budu moct začít tu sezónu?

• ananas
    ananas

Jo Jo, V tom jsem byl taky. Dobře se tam člověk nažvejkne :-) jak říkáš wow efekt dobrej, koukám na to a říkám si to vypadá jak bloater. A pak slyším ti cvakani zubů a je mi jasný o co jde :-D

• ananas
    ananas

Tak jsem vám šel včera rift a v jednom patře na mě nabehli clickeři a bloateři, hustý :-D uz se s tim někdo setkal?

• fhell
    fhellFrom Hell

Zdravím všechny hráče Diablo 3. Zajímalo by mě, jestli někdo z Vás už našel všechny věci potřebné k otevření tajného levelu " Whimsyshire " a taky jestli ho někdo prošel. Teda na PS 4. Nikde, nikdo o tom nepíše.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84
    1

Tak ja uz i tristram projel,na jednu stranu jsem cekal diablo 1 v kabate diabla 3,coz jsem tak uplne nedostal,ale potesil puvodni soundtrack,zaverecny filmecek a specialni filtr a sekane pohyby, diky tomu to vypada jako 20 let stara hra😊

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.