RPG

Deus Ex 3 - Deus Ex: Human Revolution - forum (26)

• Promitac
    Promitac

Ok, díky.

• ROBERT47.CZ
    ROBERT47.CZ

Promitac: Bohuzel Missing link se automaticky u pribehove linie nespusti,jde hrat pouze samostatne.

• Promitac
    Promitac

Vím že ho můžu hrát kdykoliv, ale Já se ptám, jestli se sám rozjede v místě kde má být, když budu hrát normálně příběhovou linii......

• Tuxedoassassin
    Tuxedoassassin

Missing ling je po stažení přístupný v menu a můžeš ho hrát kdykoliv.

• Promitac
    Promitac

Nevíte někdo, když mám staženej Missing link, tak jestli bude hratelnej normálně v singlu, tam kde by měl bejt anebo se dá spustit pouze přes menu?

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

ahoj, já to zrovna pařím :) ta hra je naprosto skvělá''' můj nick je Lukasneo, klidně přidej[s1]

• Munky
    Munky

Tak jsem se konečně dokopal k tomu objednat tuhle doufám kvalitní hru.Nejdřív jsem měl v plánu normální verzi ale nakonec jsem našel Augmented edition se soundtrackem a knížkou za cenu základní hry takže volba byla jasná [s6] těšim se [s14] ale nemám ve friendech nikoho kdo to hrál aby kdyžtak s něčim poradil takže kdo chce tak si mě může přidat.můj nick Paull2588.adios [s14]

• ROBERT47.CZ
    ROBERT47.CZ

Naprosto uchvatne dilko,hra ktera me doslova svou atmosferou vyrazila dech a pro me je to po MGS3 jedna s nejlepsich videoher jake jsem mel moznost hrat.[s7]

• neurol_4ever
    neurol_4ever

link [s6]

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

děkujeme :)[s12]

• jack210
    jack210PS5

tak aspon ze tak :)

Již tento týden si budete moci zakoupit dlouho očekávané pokračování Deus Ex s podtittulem Human Revolution. Embargo na recenze padlo a na Serveru Lens of Truth se objevila pravidelná porovnávačka.

Podle výsledků je PS3 verze jen o vlásek horší, než verze pro Xbox360, kdy konkurenční konzole má grafiku přeci jen trošku lépe optimalizovanou především co se nasvícení, AA a kvalit textur týče. Nicméně se v recenzi shodují, že při hraní to nepoznáte a obě verze jsou v podstatě identické.¨

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

ajaj...... nu trošku jsem zmlsán PC verzí........ nemohl bys udělat video či hodit pár fotek postavy a okolí? jak to celé běhá? určitě by ti byl každý vděčen... PS: vypadá to jako MGS4? nebo lepší?

• xRay
    xRayReally?

No grafickej kabatek. Tady je mensi kamen urazu. Graficka stranka neni prilis aktualni to musim rict. Zase tady musim nadhodit Mass Effect 2. Graficky je to srovnatelny. + Jsem mel ocekavani ze aspon CGI filmecky budou fenomenalne zpracovane, stejne tak jako ty prenadherne trailery na hru samotnou. Bohuzel nejsou... Jsou sice o neco lepsi nez ingame grafika, ale treba takovym filmeckum v FF XIII nesahaji ani po kotniky.

Co se detailu tyce, tak dali si praci udelat strasne moc ozdobnych veci (pocitace, knihy, monitory, bedny ap.).

Hra se neseka, ale parkrat jsem zaznamenal poklase fps. Ale dycky jen pri freeroamingu, nikdy na bojisti.

Dalsi vec co bije do oci je animace xichtu. V dnesni dobe jsem si docela zvykl ze pusa aspon trochu odpovida textu. Ale tady je to takove... tuhe a kostrbate.

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

naopek dej víc infa, co grafika? detaily? seká se to? atd.....

• xRay
    xRayReally?

5825: Lukasneo napsal, cituji "pište nám postřehy, rady , dojmy atd :)" tak jsem mu vyhovel. A zas tolik jsem toho neprozradil. Co vim tak neco na zpusob inventare mel kazdy Deus Ex. A tohle, pokud se nemylim, Deus Ex je :) Koneckoncu kazdy by na to driv nebo pozdeji prisel a rejzoval timhle zpusobem prachy. Ale pokud jsem ti zkazil prekvapeni, tak se velice omlouvam.

• xRay
    xRayReally?

Jo a mensi rada... Navyknete si na jednu zbran, kterou budete neustale pouzivat a vylepsovat ji. A sbirejte po bojisti zbrane co se vam vejdou do inventare a ty pak prodavejte obchodnikum se zbranemi. Vynasi to docela velke sumy penez. :)

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

díky za info, nezbejvá než čekat, až v pátek vyjde :)

• xRay
    xRayReally?

no... me to prijde jako kdyby vyvojari vzali puvodni Deus Ex a spojili to s MGS + Crysis + Batman AA + Splinter Cell. kdyz si to tak vemete tak to by tak sedelo... Augmentace podobne Crysisu a Batmanu. A stealth system z MGS. Dokonce aj HUD prvky jsou tomu podobne :D Trychtyr videni, cas do konce alertu atd. A reknu vam. Spojili to uzasne a vazne se to da jit jak se hraci zachce. Bud si to prostrili, proplizi, prohekuje nebo prokeca. A hraci jsou poskytovany secky pomucky na efektivni rozvinuti hracskeho zpusobu hrani. A kazda mistnost ma nekolik moznych cest jak je projit (ventilace, platformovani ((dokonce je tam mistnost kde se musi poskladat z krabic cesticka na zelektrizovane mokre podlaze aby se Jensen neusmazil)), "high ground" apod.) Kdyz uz jsem zminil Jensena, tak, podle meho, je to dobry nastupce Solid Snaka. Hrozne se mi zalibil jeho charakter a jeho ozvuceni je primo dokonale.

Tak a ted co se mi moc nelibi. Nelibi se mi hackovani (asi to bude jen tim ze jsem spise socio-stealth typ hrace, takze nemam upgradovane augmentace potrebane na efektivni hackovani). Ale stve me ze kdyz se snazim najit nejnapadnejsi cestu kolem strazi, tak sem tam se stane ze ventilacka je v mistnosti se zakodovanymi dvermi. Takze bud jen ty dvere rozstrilet (straze si toho vsimnou), najit jinou cestu, najit klic, nebo pokusit se ty dvere rucne odemknout (pro me to vetsinou nevyjde). A podotykam ze ne vzdycky se od dveri najde klic.

Co se tyce upgradovani augmentace. Hodnekrat se mi stalo ze jsem mel Praxis a nevedel jsem do ceho to mam invetovat, protoze jsem si myslel ze hodne z toho je zbytecny. Pak jsem na to tezce doplatil. Kazda, naprosto KAZDA augmentace ma svoje uplatneni drive nebo pozdeji ve hre.

Dalsi vec - freeroaming. Je to podobny jak v Mass Efectu. Mesta jsou zhruba stejne velike a pokud hrac bude chtit prozkoumat kazdy dostupny milimetr, tak se poradne nalita. Ale narozdil od ME je zde moznost vertikalniho pohybu po mape.

Pak jedna vec me hrozne nasrala. Delal jsem side-quest, venoval jsem tomu cas, dodelal jsem ho skoro do konce a pak dostanu za ukol hacknout terminal, ktery pri mych augmentacich nehacknu ikdybych treba puknul. Takze jsem ten quest delal zcela zbytecne. Proc treba nedali hacknout jen nejaky jednoduchy terminal jak tomu je v main story? Kdyz tam musis neco hacknout tak je to dycky lvl 1 (zaklad) a samotny hackovani je primitivni jak facka.

Noooo to jsem se rozepsal. Ale na konec bych jen rekl ze jsem se kompletne vzil do toho sveta a to asi jen diky te atmosfere, eboocich a hlavne kvuli hudbe. Hudba je v tom fantasticka a rozhodne si koupim samotny OST od toho.

Pro me 9/10

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Patek za rohem uz se to krati D Ex sem drtil naposled na PC a sem zvedav jak hra dopadne.[s7]

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

už někdo má, pište nám postřehy, rady , dojmy atd :)

• jack210
    jack210PS5

to se dozvime uz brzy :) ...dokonaly to nebude,ale verim ze vyborny a pry i dlouhy ..

• lidr13
    lidr13

na games.tiscali 10, na IGN 9.7, to je hoden slusny,snad to je tak dobry i na PS3[s1]

• jack210
    jack210PS5

Zatim same vysoke hodnoceni a uz v patek vychazi :)

a tady je CZ recenze: link

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

link Uz se to blizi. [s14][s7]

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Ak sa im podari zachovat Spectorov a Smithov design bude to pecka. Nie ze urobia z levelov stvorcove miestnosti, kde nahodne rozlozia krabice a ine prekazky a budu to volat alternativny stealth postup. [s6]

• jack210
    jack210PS5

Carljack - Tesim a moc,snad to nepokazej a doufam ze to jeste neodlozej ..a zase jen my dva kupujem jak portal2 :D

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.