Akční FPS

Destiny /PS4/ Clan - DivisionCZ (59)

• daniell605
    daniell605Rainman

Zdravim vščechny, vščera jsem se stal hrdým majitelem Divize, nick mam Dany Weed, uvítam každýho nadšence co si bude chtít zahrát =) Popř. i nějaký klan .

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

Hosi zmena dnes jsem nasel bandu lidi a zalozily jsme klan SpaceraidersCZ je nas 6 zatim - nechcem velky klan chcem si dobre zahrat muze se pridat ten kdo ma zajem hlavne o raidy ...

• Gemaniak
    Gemaniak

klidne ale deprve to zacnu hrat :D muzu chodit s vama a hrat aspon :D

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

Zdarec - Chci vytvorit stalou 6ku na Raidy - podmiky : min 29lv clenstvi v klanu DivisionCZ - shanim lidi co maji chut jit do toho naplno ... Kdyz tak piste nick Kostej-cz ...

• Offon
    OffonClose it.

I prakticky [s14]

• Alanise
    Alanise

Teoreticky tam jsem

• Offon
    OffonClose it.
    1

Potvrzeno [s14]

• Monalka007
    Monalka007
    1

Čauky, taky jsem se přidala. Monalka007 - Warlock 21lvl.

• Offon
    OffonClose it.

Stále nabíráme link

• Offon
    OffonClose it.

Zdravím., bohužel vás tu nikde nevidím, zkuste to znovu. link

Join a potom "Set as Playstation Clan"

• Alanise
    Alanise
    1

Ahoj, přidal jsem se... Tedy doufám, že správně... :) Alanise se na vás těším... Lvl 11, tak doufám, že se ke mne někdo přidá a pomůže s expeni

• Niqe_cz
    Niqe_cz
    1

Ahoj jsem Niqe_cz jsem nová v clanu teprve začínám mám nízký level a občas bych potřebovala pomoct.[s6] Zduř Pařani [s6]

• Offon
    OffonClose it.

Zdarec, potvrzeno :)

• EssO172
    EssO172

Čau.Titan lvl.26 se k Vám přidal.Ve hře budu v pátek.

• Offon
    OffonClose it.

Stále máme spoustu místa link

• forrest_cz
    forrest_czforrest_cz

Dneska bych od cca 19.00 mohl hrat. Jsem zatim jen na 4. levelu, chce se nekdo pridat k zacatecnikovi? :-)

• Offon
    OffonClose it.

Myslím že Destiny nemá žádnej seznam hráčů v klanu, takže asi si nás budeš muset přidat.

Koukni sem link

• misanuff
    misanuff

Jsem na tom podobně, mě včera přišla ta sluchátka gold a lvl 25, od neděle jsem v ČR a můžu hrát, co teď? Přidávat si nějak ručně lidi do friend listu nebo jak to funguje, abych mohl hrát s váma?

• J3Ns
    J3Ns

Čest:) Jsem v klanu (téměř level 21) a dneska jsem koupil ty Gold sluchátka :) Jak fungujete-co večer podniknem? :)

• Offon
    OffonClose it.

V pohodě, taky nejsem extra velkej level :D

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

Vítej v klanu[s6]

• forrest_cz
    forrest_czforrest_cz

Tak jsem se k vam taky pridal. Mam Destiny zatim 2. den, takze prosim o strpeni se mnou... :-)

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2
    1

Tak konecne to slape jak ma [s14], HS mam kdo bude chtit tak muzem zahrat.

• MaraCz
    MaraCzmaracz

BigFood79: To sem psal, ze jsem zapnuty mel 😃 zase tak v haji nejsem, abych tohle nezvladl[s6]. Ja jsem prave nikdy mikrak nepouzival. Az Destiny me donutilo hrat MP a komunikovat [s6]

• BigFood79
    BigFood79Ovw / Ttf2

Mara:nezapomen si prepnout micro na sluchátku do polohy ON :D

• MaraCz
    MaraCzmaracz

Oukej diky moc 😉

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

Jj v pořádku funguje, sám ho používám. Vždy když hrajem tak nepoužíváme chat ve hře ale vytvoříme ho přímo přes friend list.

Jinak nastavení myslím najdeš když podržíš PS button

• MaraCz
    MaraCzmaracz

Mam dotaz. Ty sluchatka nebo resp. sluchatko s mikrakem co bylo u PS4, funguje ten mikrofon v party? Btw. Zapnutej sem ho mel 😃. Jen by me zajimalo jestli se jeste nekde specialne nastuvuje. Zkousel jsem ho na necisto a fungoval. V party vsechny slysim a muj hlas tam nejde. Diky

• BigFood79
    BigFood79Ovw / Ttf2

Mě to včera hodilo novou error hlášku.Není připojen ethernet kabel.Psalo to teda až při přistávání na planetu,tudíž jsem byl přopojen.Přepnul jsem to na WiFI a cajk.

Kdo chce může si mně přidat hraju po večerech takže to leze pomalu.Nejsem speedruner chci se i kochat prostředím.

NICK:bigfood79

• Offon
    OffonClose it.

Já teda problémy nemám. Ani na misích, ani ve městě. PS4 mám zapojenou přes kabel.

A než se tahle diskuze dostane někam kam by se neměla, tady je link na náš klan. Stále přijímáme nové členy.

A zároveň bych rád sehnal člověka, který by mi pomohl se start o forum. Přidávat ta různé novinky, videa nebo zakládat nová vlákna, jelikož na tohle nemám moc času.

Tak předem díky, a pokud bude mít někdo zájem mi pomoci s tím forem, napište PM buď zde nebo na stránkách klanu, to je fuk :)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.