Akční FPS

Destiny /PS4/ Clan - DivisionCZ (59)

• daniell605
    daniell605Rainman

Zdravim vščechny, vščera jsem se stal hrdým majitelem Divize, nick mam Dany Weed, uvítam každýho nadšence co si bude chtít zahrát =) Popř. i nějaký klan .

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

Hosi zmena dnes jsem nasel bandu lidi a zalozily jsme klan SpaceraidersCZ je nas 6 zatim - nechcem velky klan chcem si dobre zahrat muze se pridat ten kdo ma zajem hlavne o raidy ...

• Gemaniak
    Gemaniak

klidne ale deprve to zacnu hrat :D muzu chodit s vama a hrat aspon :D

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

Zdarec - Chci vytvorit stalou 6ku na Raidy - podmiky : min 29lv clenstvi v klanu DivisionCZ - shanim lidi co maji chut jit do toho naplno ... Kdyz tak piste nick Kostej-cz ...

• Offon
    OffonClose it.

I prakticky [s14]

• Alanise
    Alanise

Teoreticky tam jsem

• Offon
    OffonClose it.
    1

Potvrzeno [s14]

• Monalka007
    Monalka007
    1

Čauky, taky jsem se přidala. Monalka007 - Warlock 21lvl.

• Offon
    OffonClose it.

Stále nabíráme link

• Offon
    OffonClose it.

Zdravím., bohužel vás tu nikde nevidím, zkuste to znovu. link

Join a potom "Set as Playstation Clan"

• Alanise
    Alanise
    1

Ahoj, přidal jsem se... Tedy doufám, že správně... :) Alanise se na vás těším... Lvl 11, tak doufám, že se ke mne někdo přidá a pomůže s expeni

• Niqe_cz
    Niqe_cz
    1

Ahoj jsem Niqe_cz jsem nová v clanu teprve začínám mám nízký level a občas bych potřebovala pomoct.[s6] Zduř Pařani [s6]

• Offon
    OffonClose it.

Zdarec, potvrzeno :)

• EssO172
    EssO172

Čau.Titan lvl.26 se k Vám přidal.Ve hře budu v pátek.

• Offon
    OffonClose it.

Stále máme spoustu místa link

• forrest_cz
    forrest_czforrest_cz

Dneska bych od cca 19.00 mohl hrat. Jsem zatim jen na 4. levelu, chce se nekdo pridat k zacatecnikovi? :-)

• Offon
    OffonClose it.

Myslím že Destiny nemá žádnej seznam hráčů v klanu, takže asi si nás budeš muset přidat.

Koukni sem link

• misanuff
    misanuff

Jsem na tom podobně, mě včera přišla ta sluchátka gold a lvl 25, od neděle jsem v ČR a můžu hrát, co teď? Přidávat si nějak ručně lidi do friend listu nebo jak to funguje, abych mohl hrát s váma?

• J3Ns
    J3Ns

Čest:) Jsem v klanu (téměř level 21) a dneska jsem koupil ty Gold sluchátka :) Jak fungujete-co večer podniknem? :)

• Offon
    OffonClose it.

V pohodě, taky nejsem extra velkej level :D

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

Vítej v klanu[s6]

• forrest_cz
    forrest_czforrest_cz

Tak jsem se k vam taky pridal. Mam Destiny zatim 2. den, takze prosim o strpeni se mnou... :-)

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2
    1

Tak konecne to slape jak ma [s14], HS mam kdo bude chtit tak muzem zahrat.

• MaraCz
    MaraCzmaracz

BigFood79: To sem psal, ze jsem zapnuty mel 😃 zase tak v haji nejsem, abych tohle nezvladl[s6]. Ja jsem prave nikdy mikrak nepouzival. Az Destiny me donutilo hrat MP a komunikovat [s6]

• BigFood79
    BigFood79Ovw / Ttf2

Mara:nezapomen si prepnout micro na sluchátku do polohy ON :D

• MaraCz
    MaraCzmaracz

Oukej diky moc 😉

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

Jj v pořádku funguje, sám ho používám. Vždy když hrajem tak nepoužíváme chat ve hře ale vytvoříme ho přímo přes friend list.

Jinak nastavení myslím najdeš když podržíš PS button

• MaraCz
    MaraCzmaracz

Mam dotaz. Ty sluchatka nebo resp. sluchatko s mikrakem co bylo u PS4, funguje ten mikrofon v party? Btw. Zapnutej sem ho mel 😃. Jen by me zajimalo jestli se jeste nekde specialne nastuvuje. Zkousel jsem ho na necisto a fungoval. V party vsechny slysim a muj hlas tam nejde. Diky

• BigFood79
    BigFood79Ovw / Ttf2

Mě to včera hodilo novou error hlášku.Není připojen ethernet kabel.Psalo to teda až při přistávání na planetu,tudíž jsem byl přopojen.Přepnul jsem to na WiFI a cajk.

Kdo chce může si mně přidat hraju po večerech takže to leze pomalu.Nejsem speedruner chci se i kochat prostředím.

NICK:bigfood79

• Offon
    OffonClose it.

Já teda problémy nemám. Ani na misích, ani ve městě. PS4 mám zapojenou přes kabel.

A než se tahle diskuze dostane někam kam by se neměla, tady je link na náš klan. Stále přijímáme nové členy.

A zároveň bych rád sehnal člověka, který by mi pomohl se start o forum. Přidávat ta různé novinky, videa nebo zakládat nová vlákna, jelikož na tohle nemám moc času.

Tak předem díky, a pokud bude mít někdo zájem mi pomoci s tím forem, napište PM buď zde nebo na stránkách klanu, to je fuk :)

• Spratekk_CZ
    Spratekk_CZPS 4%

Asi jako každý MMO to prostě má dětský nemoci. A u hry s takovým prodejem je to asi dost předvídatelná věc... Jen nechápu, že to nikdo prostě po zkušenostech nemá v cajku dopředu :)

• bf333
    bf333Ravens

Ale hlavne,ze Kazisvet ma ve vsem jasno[s1]

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

souhlas, v betě jsem s tím taky neměl problém. Internet mám připojený přes LAN takže wifi to také být nemůže. Zvláštní je že se to děje jen někomu. Zřejmě to bude problém servrů, věřím že to časem zmizí

• Spratekk_CZ
    Spratekk_CZPS 4%

Dělá mi to totéž i u X1 verze. Když hrajeme strike, nebo coop mise tak v pohodě šlapu, ale ve městě, nebo v cruciblu mi to padá. Odezva na 60ms a stejně to padá... Nevim co si o tomhle myslet. Padá to jako fakt hodně. Nebude to PSN ani xbox live... Hlavně tohle mi v betě neudělalo ani jednou

link

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

KoLi-xVx diik zkusim.

• MaraCz
    MaraCzmaracz

Zdravim, poslal jsem pozadavek o pridani do tlupy 😉 rad si zahraju nick: Rolland7766 😉 THX

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

napada mne jedide v routru v polozce firewall je zalozka DMZ tam nastavit ip adresu ps4 to vyresilo u mne nektere problemy u ps3

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Hromotluk az na to prijdes dej vedet je to docela HC ... Ma mne dojet borec od internetu co mu mam dat za instrukce ad mne zapne v routru nebo co potrebuji aby mne to slapalo.

• Offon
    OffonClose it.

Hromotluk: Mě se to teda nestalo ani jednou.

misanuff: Ok, jdu ti to potvrdit. :)

• misanuff
    misanuff
    2

Ahoj, taky jsem si poslal join. Wlock lvl 23. Jdu objednat nějaká sluchátka, ať můžu dát s váma koordinovaný strike a raid.

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

mně padá hra docela pravidelně, internet mám rychlý dost, nevím čím to je. Má někdo podobné problémy?

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

Ja zatim teda errory nemnel jak tu ctu, jen jedenkrat mi spadla komplet hra jinak vse ok

• Offon
    OffonClose it.

Jinak zde je spousta kódů na zadání. Většina z nich odemyká Grimoire karty, některé emblémy a některé dokonce i shadery na brnění :)

link

• Offon
    OffonClose it.
    1

Rohlais před chvílí jsem ti to potvrdil :) Vítej a doporučuju si v nastavit "Set as Playstation Clan" na stránce klanu :)

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

[s7] link

• Rohlais
    RohlaisPS5 / SD / PC
    1

Cau borci, poslal jsem taky request do clanu..Předem dík za přijetí a snad si budem navzájem platnými cleny, hraní zdar a Destiny zvlast 🍸✌

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Big Diik ja si rikal WTF . Vse mne doposud slapalo a ted tohle taky mne to po 10 min pada hotovej zverinec erroru ad s tim neco udelaji fakt se to nedaaa [s3][s4]

• BigFood79
    BigFood79Ovw / Ttf2

OG_ ve čtcrtek jsem byl na tom podobně.Buď jsem se nepřihlásil vůbec a nebo mně to koplo po 5 - 10 minutách hraní.

Odpověď je jednoduchá:přetížené servery.

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Zdarek raad se pridam ale mam problem co s tiim [s13] link

• Offon
    OffonClose it.

Takže ještě jednou, kdyby měl někdo zájem se k nám připojit, může. Zatím máme ještě spousty volných míst. link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.