Akční FPS

Destiny - Cz/Sk Gaming Division (15)

• Trnicek
    Trnicek

V poho klidně pojd k nám, zatím jsme dva, ač máme kámoše nějaký frantíky, tak je brát nechceme (chceme jen cz/sk klan).

link se přihlaš a já tě invnu.

• IggyKure
    IggyKureIggyKure

no, bylo by potřeba 6 hráčů na PS3, aby se mohl rozjet i raid... Já mám kámošku (oba PS3), tak dej vědět. Sbíráme trofeje, takže uvítáme klan, aby nám to zacinkalo :D

• Trnicek
    Trnicek

Zdravím, včera jsem byl chvilku v Toweru (PS3) a viděl jsem dost jmenovek s CZ. V reakci na to jsem založil klan link Večer tam budeme ve 3, jestli někdo chce, přidejte se k nám. Hrajeme s klidem, nejsme lovci trofejí.

• kaktusak_cz
    kaktusak_cz^^

prave ze jo a neni s tim problem,[s14]

• Rmakaay28
    Rmakaay28
    1

Kdo hledá fireteam , rád se k vám přidám nick: rmakaay28

Ps4

• Serjo
    SerjoX1

Hledam lidi na společné hraní destiny na XBONE,případně i klan nejlépe složený z lidi co mají zkušenosti ze serie Halo.

gamertag:SerjoCZE

• TimeSplitterKONDAR
    TimeSplitterAMENTISITIC

EDIT

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2
    3

Nadávat ve 14-ti letech dospělejm lidem do žebráků je dobrý :D

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

Nikdo nerejpe a kdo je zebrak se uvidi az v boji [s16]

• TimeSplitterKONDAR
    TimeSplitterAMENTISITIC
    1

Jeste bych vas jen poprosil, aby sem psali pouze lide, co se chteji pridat do klanu atd.. Zebraci co chteji jen rejpat uz me fakt moc neberou.

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

Uz se tesim az potkame ten jeho clan [s6][s16]

• Hanzer336
    Hanzer336Hanzer336

Popytam sa kamarata ci by sme sa nepridali k vam do klanu obidvaja Xone. Chceme hravat Raidy hlavne.

• Offon
    OffonClose it.

Jedna plejka už se přihlásila (já) :D

• TimeSplitterKONDAR
    TimeSplitterAMENTISITIC
    11

Pche, bejvávalo, nehodlám se neustále snižovat na úroveň lidí, kteří bezdůvodně píšou lejna, ať už jsou z jakéhokoli tábora. Dřív jsem si svoje příspěvky odůvodňoval tím, že jim to oplácím (což byla mnohdy pravda), ale to nemění nic na tom, že jsem se choval jak blb a teď se to tak nějak snažím změnit. Takže ano, pokud budou chtít, tak i PS hráče tam uvítám. Jestli budou chtít, to už je věc jiná, ale věřím, že se někdo najde. :)

• TimeSplitterKONDAR
    TimeSplitterAMENTISITIC

link Založil jsem Destiny Cz/Sk Gaming Division skupinu, do clanu se můžete přidat jak Na Xboxu, tak na PlayStationu! :) Přidejte se, budu rád za podporu a přijmu vás hned, jak to bude možné. Díky! :) POZNÁMKA: Budu hrát i plnou verzi Destiny, ale ne hned od vydání, plánuju si to nejpozději na Vánoce, tak prosím skupinu/clan neopouštějte, budu aktivní hned, jak to půjde. :)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.