Playstation 3

Deaktivace PSN accountu po YLOD (34)

• Gibsn
    Gibsn

Playstation podpora Sony 225341407

• RonalF
    RonalF

Poradí mi někdo??? Zjistím nějak kterou konzoli nebo slot deaktivovat abych si nedeaktivoval tu, kterou zrovna používám??? Na těch soňáckých stránkách to není vůbec nějak popsaný která je která. Plánuju kupovat PS4, sloty už nemám a účet bych chtěl zachovat. Dík

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Ano mozes sa prihlasit znovu, ale pozor - deaktivovat online mozes iba raz za 6 mesiacov.

• zoldak
    zoldakzoldak

když deaktivuji všechny, tak se pak zase můžu přihlásit znovu kde chci a aktivovat konzoli ze starým účtem ?

• KachloRedakce
    KachloBOSS

Bez PS3 jdou deaktivovat jen všechny konzole. Jednotlivé můžeš deaktivovat jen přes PS3, nikoliv přes ten web. Deaktivovat všechny můžeš jednou za 6 měsíců.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

kuki to mas pravdu ale to musis deaktivovat vse me by zajimalo jak se deaktivuje jenom konzolo kterou chces jak tu tvrdi ,hodilo by se to ale co ja teda vim nejde to.

• kuki164
    kuki164Play3Day

Nie funguje to. ja som to tiež urobil. Prihlás sa na tej stránke. Daj Account, Media and Devices a tam to deaktuvuješ pod položkou Game.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

kdyz kliknes na deaktivaci systemu tak to odkaze na deaktivaci primo v ps3 takze je to nesmysl.

• geobbu
    geobbuWHO CARES
  • Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

tekken a muzes mi rict kde presne nikde sem to tam nenasel :-) jedine co mi jde deaktivovat vsechny zarizeni najednou.

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

Marcel CZE Právě že teď jdou i jednotlivě.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

link tady je videonavod jak na deaktivaci po netu ,deaktivovat jdou pouze vsechny konzole vazane na ucet najednou

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

Nyní se deaktivace dělá přes SEN. Doteď šli deaktivovat pouze všechny konzole, teď lze deaktivovat i zvlášť.

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Nemám, mě to naštěstí nikdy nepotkalo, takže nevím jak to funguje. Jen říkám, že ta možnost tam je.

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922

gebbou: Mas odzkouseno?Ja jsem to zkousel a jak sem tam dal deaktivaci tam to jenom vyhodilo jak to udelat pres ps3.Proto jsem zvolil podporu Sony ale mile prekvapilo jak bylo vse rychle vyresene.

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    1

Nebo se můžete přihlásit se svým účtem zde ( link ) a konzoli deaktivovat ručně sami. [s14]

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922

Jinak pokud nekdo chce deaktivaci bez konzole tak staci napsat na podporu Sony.Dneska sem to zrovna resil a do deseti minut byli vsechy stare pristroje vymazane.

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Ano staci. [s6]

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

takže stači v ACCOUNT MANAGMENT zadat SYSTEM ACTIVATION pak PS3 SYSTEM a GAME DEACTIVATION a vyhodit PS3 do popelnice?[s6]

• JohnDoe82CzKONDAR

Aha a to se nedá přimo v PS3 to by mělo nějak jít né?

• JohnDoe82CzKONDAR

Jak deaktivovat PSN účet když je konzole porouchaná, ale do hlavního menu se dostanu?Samozřejmě tak abych si v nové konzoli účet znova přihlásil.

• alex33cz
    alex33cz

díky pitrs

• Till
    TillPonies

tady nejste na nějakým Bravo webu, lásku si vyznejte jinde [s6][s6]

• pitrs
    pitrs
    1

mUcQ :* Taky tĚ loWískUjU nejWÍC :* :D :D

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy
    1

ty vole pitrs, já tě miluju chlape jeden bídnej, dvouminutovej hovor a je to hotovo :D :D :D :D

• pitrs
    pitrs

Zdravím, normálně zavoláš na technickou podporu sony cz. Tohle číslo +420 225 341 407 jsou tam každý den od 11:00 do 20:00. Rovnou ti to deaktivujou. Sorry že píšu až teď (po měsíci, ale už jsem sem nelezl po vyřešení, měl jsi mi napsat PM)

• m@rco
    m@rco

aktivace se vztahuje na id konzole ne IP. takze kdyz ps3 reklamujes a vymeni ti zakladni desku tak mas taky "novou" konzoli.

• pitrs
    pitrs

Tak z toho co jsem pochopil, jich můžeš mít třeba na 50ti konzolích ale jen na pěti si budeš moct stahovat DLC atd. Vše už jsem vyřešil - stačí zavolat na online podporu sony a je hotovo :) nechal jsem si uvolnit všech pět slotů a je to v cajku :) Konzoli opravovat nebudu, hodim to do sraček :D

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Takze pokud se me za rok posere 5 konzol a ja svuj vymazlenej ucet na nich activuju tak na 6 uz ho nemuzu pouzit ?[s4][s4][s4] nebo je to mysleno ze muzu maximalne pouzivat svuj ucet na 5 konzolich treba jeden doma druhy u mlade treti u brachy atd.[s6]

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Hacek je v tom ze kazdej ucet muze bejt aktivovanej na 5ti konzolich (to se vztahuje opravdu na konzoli nikoliv na IP).

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Tak to me taky zajima kdyz me odesla FAT PS3 YLODEM a byl sem prihlasen tak po zakoupeni new slim PS3 jsem se prihlasil normalne.neni tam nahodou nejaka casova prodleva. Po zkuosce znovu zapnout FAT PS3 me to hodilo hlasku ani menu se nespustilo nic ja ji potvrdil a pak uz nesla ani zpustit [s1] takze sem mel stesti asi ze [s6]

• m@rco
    m@rco

muzes se pokusit kontaktovat podporu CZ sony a pozadat o deaktivaci. pocitej s tim, ze reakce na e-mailovou korespondenci je ponekud pomala (pokud vubec nejaka). Kdyz jsem to pred 2 lety zkousel tak mi nejdriv zrusily ucet uplne takze jsem se uz nemohl pripojit. po dalsi korespondeci ucet opet aktivovan... kontakt by se mel dat najit na strankach sony

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Pokud vim tak to jinak nejde... Ja stary psko opravoval hlavne kvuli deaktivaci uctu a nastesti se mi to povedlo. Budu drzet palce at to pri oprave vyjde. Neni to nic slozityho jen to zabere docela dost casu

• pitrs
    pitrs

Zdravím, jelikož vím, že se tady pohybujou samý vzdělanější lidé tak se chci zeptat zda existuje nějaký způsob jak deaktivovat psn account na konzoli co prodělala YLOD. Zkoušel jsem jí opravit prozatím bez té vodivé pasty a nic. Zkusím to znovu ale chtěl bych vědět zda se dá deaktivovat systém i bez nutnosti konzole. Již nemám k dispozici další aktivaci a tudíš mi to nedovolí stáhnout placené DLC a bonusové věci do her přes voucher. Díky

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.