Akční TPS

Dead Space 2 - Dead Space 2 - trofeje diskuse (112)

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

extraction- co na to rikate? podle me se tam zbytecne mluvi a docela stereotypni mi to prijde. a to jejich chalenge je taky ujety-na to abych byl prvni mi chybi vzdycky tak 30 000 - 40 000 bodu. nechapu. pritom se soustredim na kazdou jejich koncetinu co maji....

• ROBERT47.CZ
    ROBERT47.CZ

To si asi vubec nespal a jak dlouho ti to trvalo na HC?[s14]

• Bombasticvlk
    Bombasticvlk

DS2 platina po 3 dnech nej zazitek ze hry...

• marek25
    marek25marek25

moc si to nepamatuji ale nejlepší je hlouček děti do jednoho střelíš R1 a potom hned R2 a ostatní dostanou elektro šok

tak je to špatně. tady je link je to úplně jasný link

• Dead2
    Dead2

Tak vyzkoušeno a .... když dám R2 tak se jen přiblíží nic neudělá ani když vystřelím asi jsem ... [s13] jen nevím co dělám špatně nebo co mi chybý [s13]

• Dead2
    Dead2

O.K. vyzkoušíme,podíváme Děkuji když tak ještě písnu :D [s11]

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Dead2: Jj jak říká Digi... Youtube vždy pomůže... jinak pro upřesnění musíš si vzít ten Contact Beam a použít sekundární střelbu takže R2... já osobně jsem to dělal myslím na ty děcka jak se na tebe vždycky sběhnou

• digishit
    digishitdigishield

Stačí vždy mrknout na YouTube link ... na 90% najdeš video návod na každou trofej ;)

• Dead2
    Dead2

Zdravím,mohl by mi někdo poradit,jak udělat trofej C-Section pořád nevím jak mám srazit na zem nepřítele s Contact Beam [s13]

• marek25
    marek25marek25

tak jsem si koupil balíček. ze začátku to bylo dost dobrý ale najednou z ničeho nic konec tak že totální zklamání

• marek25
    marek25marek25

dohráno 100% bylo to fakt lehký [s16]

• marek25
    marek25marek25

Waldemard: jsem za dnešek udělal 12 kol. jsem teď u finál bose toho dám zítra. hraji jenom z řezačkou nic jiného není potřeba. všeho je dost ( lékárny, náboje ). pro mě bylo asi nejtěžší střílení těch asteroidů myslím na trofej to byl docela mazec.

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

marek25: Jj přesně tak pamatuju když jsem jedničku dohrál na Hard a neskočila mi trofej a pak jsem zjistil že to musím dohrát na to nejtěžší takže na Extreme tak jsem z toho byl dost špatnej měl jsem z toho respekt a vůbec jsem si nevěřil ale oproti ty dvojce je to fakt ležáro...

• marek25
    marek25marek25

ted jsem začal hrát jedničku. nedohrál jsem jí na nejtěžší obtížnost a když to ted srovnám o proti 2 tak 1 je úplná sranda ale úplná zatim 5 kol jenom z řezačkou a nic těžkého myslim že mě zabili jenom 1 a to byla ještě moje blbost

• kutys
    kutys

invalidDante:to ze te nastvalo?pockej az dojdes na konec pate mise a sejme te nejakej zmrd ,to teprv nasere :D

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP

Mi povídej. [s6]

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

InvalidDante: Che... tak to nemáš mít tak blbě nastavený... šetřící režim pro boha [s8]

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP

Já na to nemám nervy. Při prvním pokusu jsem došel do 3 kapitoly kde mě zmasakrovala armáda děcek a to jenom kvůli tomu že jsem zapomněl že chodí ze dvou míst zároveň, takže mi naskákali na záda a bylo to. Při druhém pokusu jsem došel až do chrámu těsně předtím než poprvé potkáte ty nekromorfy co se schovávají. Zapauzuju hru že si dám chvíli oddych než se na ně vrhnu a když už se rozhodnu že se do toho pustím tak zjistím že se v PS3 zapnul šetřící režim a vypla se. Nenasralo by vás to? [s8]

• Jonny1619
    Jonny1619

Waldemard: Díky moc, vůbec mě to nenapadlo:D. Jj, druhý save mám v 7 chapteru, tak to udělám od toho a uložím to až před jehlou a bude to. Díky!

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

Jonny1619 pokud vim tak savy nejdou přetahovat mezi účty.. právě asi hlavně kvůli trofejím.

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Zahrej to znovu třeba od toho druhýho savu... nebo jsi si to ukládal vše na jeden save ? To já jsem vždy použil novej

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Klidně bych poslal ale hru mám taky naposled uloženou v chapter 11... jinak to oko mi problém nedělalo dal jsem je hned napoprvý a když už jsem je udělal tak jsem to už dohrál

• marek25
    marek25marek25

kémo myslim že ti to nikdo nepošle. musíš začít znovu. je to peklo to vím hrál jsem to hodně dlouho než jsem to udělal

• Jonny1619
    Jonny1619

Zdravím, pořád hraji HC mód, poslední save jsem bohužel využil už v 11. chapteru (OBROVSKÁ CHYBA, nedělejte za žádných okolností) a teď vždy musím začínat od té místnosti, kam se zřítíte s tím záchraným modulem z Ishimury. Už jsem mezi koncem a savem hodněkrát umřel, takže s nepřátely problém nemám, vím jak na ně. Hrozný problém mi ale dělá ta jehla. O to víc je to frustrující, když mně trvá tak dlouho než se k ní od začátku toho 11 chapteru dostanu.

Proto bych se chtěl zeptat a poprosit, jestli někdo nemá a nemohl by mi poslat jeho save z rozmezí někde před tou jehlou, ale aby už byl na té vojenské základně (proboural se s tím vrtákem dovnitř). Tzn. asi chapter 13. Mám verzi hry BLES01041.

Moc by mi to pomohlo, protože na toto už nemám nervy, na druhou stranu mě štve, že to nemůžu udělat jenom proto, že jsem si tak hloupě uložil a když umřu, tak musím prolézt tak dlouhý úsek před tak blbým místem, jako je ta jehla.

• milhaus

ne

• PaRa
    PaRa

v jedničce je taky hc obtiznost jen na 3 savy?

• milhaus

Waldemard

jj nejde to už tak často jak v jedničce, ale párkrát sem tento způsob úspěšně použil. ale ono je to docela otrava, pač většinou začnou zalízat a je potřeba je zase nalákat. a ano, taky se mi stalo, že se šmejd vracel, já do něho kropil a nic.

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

milhaus: No jak řikáš ten výchyt s těma dveřma to mě třeba moc nešlo přišlo mi že si vývojáři na to už dali pozor... většinou jsem vyšel ze dveří a jak jsem se do nich vracel tak ty monstra se vždy rychle poschovávají a už jsem neměl možnost je střelit a dokonce se mi stalo že takhle na mě nalítl jeden smrad a ja vběhl do dveří a on šel zpět a já na něj střílel ale vůbec mu to neubíralo... nevím tenhle výchyt platil hlavně v jedničce tam se to dalo používat pořád ale tady jsem to vůbec nevyužil... ale stím detonátorem máš pravdu ten je hodně dobrej zvlášt když tu hru už znáš a víš odkud příjdou a na ty "psi" jak jim říkáš myslím že myslíš Stalkery prostě ti rychlí jak jsou většinou mezi takovejma klecama nebo krabicama tak na ty je to fakt parádní kvér[s1]

• milhaus

vedle řezačky je mou nejoblíbenější zbraní detonátor. ideální zbraň třeba na ty rychlý "psy". zase stát ve dveřích, hodit horizontálně laser, udělat krok dopředu a pak se jen hlasitě smát, jak se pejsek chytne do pasti a je z něho mletý do karbenátek. huhehehehe. a nebo stát v rohu a z obou stran se zabarikádovat pomocí detonátoru. tohle si fakt užívám.

• milhaus

při soubojích se dá využít malá chybka, která byla už v prvním dílu. a to ta, že pokud otevřete dveře do další místnosti, tak havěť v této místnosti po vás většinou nepůjde. takže stačí udělat jeden krok, nalákat na sebe šmejdy, vrátit se a stát ve dveřích případně přede dveřmi a v klidu je postřílet. na úseky, kde je velký množství havěti, je tohle skvělý způsob likvidace.

• naked-snake89
    naked-snake89

kupuje tu niekto z vás to DLC? dnes vyšiel nejaký update a pridalo trofeje

• Jonny1619
    Jonny1619

Waldemard: Jojo, souhlasím, nevyjádřil jsem se přesně, hru jsem první taky prošel nejprve na normal, pak pár chapterů na easy, abych získal nějaké trofeje, které sem nestihl v normálu. Tedka ten HC, pak Zealot.

• naked-snake89
    naked-snake89

ja som dal platinu pred 2 týždňami a bol to naozaj hardcore [s3]ale pokiaľ máte nejakú taktiku tak sa to dá v pohode prejsť, ja som uložil v 6,10 a 13. chaptery, na maximum vylepšil stázu a rig, nebojoval som, len som utekal, najviac mi robil problém koniec kde som si stále oko vypichol alebo sa posledný boss respawnoval presne vedla mňa a chytila ma [s8]ale je to vynikajúca hra, moja najobľúbenejšia, už som ju prešiel 8 krát a stále ma baví [s16]

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

marek25: Tak jako mě se to celkem líbí je to taková sranda... dobrý je že to nenabíjí a můžeš pořád sadovat !

Jonny1619: Pokud si pamatuju tak Hardcore není odemčenej hned od začátku takže aspoň jednou to dohrát musíš navíc je blbost hrát hned Hardcore když tu hru vůbec neznáš já to prošel 2x a teprv pak jsem dělal Harcore... a ten kdo dá Hardcore nepotřebuje na Zealot rukavicu protože oproti Hardcoru je Zealot uplná pohodička... on ani ten Hardcore by nebyl těžkej jen tam nejsou cheackpointy a to je to nejhorší...

• marek25
    marek25marek25

Waldemard: přesně tak. mě se to moc nelíbí je to kravina měla tam dát něco jinýho.

Jonny1619: já jsem ukládal v 6, 10,13. nejhorší byly ty poslední 3 kola. měl jsem špatný zbraně a jel jsem to pořád dokola a myslel jsem že už se na to vyseru a nebudu to hrát ale potom jsem přemýšlel a bylo napoprvé v poho [s11]

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

marek25: Jj já prve myslel že ta rukavice nic nedělá že je to jen tak ze srandy ale pak jak jsem zjistil co to dává za sady tak jsem čuměl [s6]

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Jonny1619: No já taky ukládal v chapter 11 ale byla to chyba... do chapteru 13 jsem se dostal vždy ale pak jsem často umíral tam jak jezdí dokola ty lejzry a nebo to stejný ta část stím okem to jsou 2 věci kde můžeš klidně zemřít a je jedno jak tu hru máš naskillovanou... a nemluvě o těch posledních dvouch chapterech kdy jen zdrháš... taky jsem naposled uložil v chapter 11 a nakonec jsem to dal ale bylo to peklo ke koncu jsem měl takový nervy že chcípnu to ti fakt nepřeju [s1]

• Jonny1619
    Jonny1619

Tak ideální je, podle toho, co jsem slyšel, první udělat Hardcore obtížnost, získat rukavici, a potom odjet Zealot jenom s rukavicí a být vysmátý. Sám teprve dělám HC, musel jsem uložit v 11. chapteru, protože sem byl už hrozně unavený a chtělo se mi spat, tak doufám, že to dám.

Na final battle se chystám použít Force Gun na ty malé šmejdy, P. Cutter a možná Contact Beam na srdce, tak to doufám vyjde:-).

• marek25
    marek25marek25

Waldemard: kemo já jsem udělal 6 kol s rukavicí za chvilku přesně jak píšeš ty bez ničeho a moc mě to nebavilo. hlavně když jsi jí viděl poprvé a zmáčknul jsem palbu a slyšel jsem beng beng tak jsem si myslel že si ze mě dělají prdel

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

To já si ted dávám pohodu zapl jsem to ještě jednou a jdu jen s rukavicou v invéntářu nic nemám abych mohl všechno brat a je to krása[s6]

• naked-snake89
    naked-snake89

čaute, nenájde sa tu dobrá duša ktorá by mi dala stiahnuť to dlc k ds2 severed na ps3? bol by som moc vďačný, keby čosi tak mi pošlite správu alebo na psn som had-89

• marek25
    marek25marek25

já měl Raketomet Javelin na 100 % a bylo to po 3 ranách při každym otevření a byl konec

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Uplně vším co jsem měl prve tou provazovou řezačkou ale pak mě došly náboje tak jsem to pražil čím se dalo

• marek25
    marek25marek25

čím jsi střílel na srdce ?

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Já měl taky dobrý zbraně ale nic pořádně na to srdce to sem pražil čím sem mohl...

• marek25
    marek25marek25

Waldemard: hih podívej se na moje trofeje [s1]. Měl jsem dobrý zbraně jsem jí tam vymazal ze hry hihhihi

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

marek25: tak tos to hrál asi na easy [s6]

• marek25
    marek25marek25

Waldemard: já jsem srdce zničil na po 3. a nepoužil jsem ani jednu lékárnu.

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Tak už jsem tu zhovadilost taky dal... bylo to peklo a né že né! Můžu dat jedinou radu a to tu že si poslední save schovávejte na chapter 13 a před těma otáčecíma lejzrama si to uložte ! Tam jsem chcípl aspoň 5x a na posledního bose si vemte hodně nábojů a lékárek srdce Markeru se mi objevilo snad 6x než jsem ho rozstřílel už jsem neměl ani žádný náboje tak jsem tam běhal a všechno bral nakonec díky hodně lékárkám jsem neumřel a se štěstím Marker porazil ! Ale pak je to teprve ta pravá paráda dostanete červenou ruku a s tou jste skoro nesmrtelní a hra je pak opravdu lehoučká [s14]

• Mormenel
    MormenelSchicksal

Jo s těma nábojema to bylo i v 1..

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.