Akční TPS

Dead Space 2 - Dead Space 2 - dojmy z dema (26)

• PaRa
    PaRa

ted sem stahnul demo a fakt pekny...ikdyz ted sem seklej u tech kruhu jak se musi heknout ten pc =o) ....kupuju jednicku a pak se vrhnu na dvojku

• sova655
    sova655gabrda_9

Jo no [s6][s6]jednicka se mi libila (hral jsem jen demo) a ted tohle?? to me snad donuti si tu jednicku nejdriv koupit :D

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.

si pícháš ne?

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Solidna hratelnost, ale kvoli minimu noviniek ma znovu velmi nechytila. Celkovo to posobi dojmom datadisku, za plnu cenu do toho urcite nejdem.

• elwiscz
    elwiscz

Jista koupe, ale bude s ceskymi prekladem ?

Prvni dil je takze jsem zvedav jak EA zauraduje.

• Mira77
    Mira77...

Tak vcera jsem to taky projel a je to opet atmosfericky zazivny jako ta jednicka. No a to zakonceni dema zase lahudka:) Jinak myslim,ze ten rozdil od prvniho dilu v detailnosti a vyhlazeni tu je viditelny. Tohle bude uspech jako dil minuly a cestina by rozhodne slusela.

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

digishit: chovas se jak male decko. Tva volba, enjoy.

• digishit
    digishitdigishield

Pedro: kdybys nás nezasypával tunou hranatých stromů, konstrbatých stínů atd. atd. tak bych tě bral i vážně, ale to sis měl rozmyslet předtim. Aneb jaký sis to udělal, takový to máš. Škoda, že Maggor nestih udělat to co měl v plánu než odešel. Už by byl klid :) Kdyby něco tak jsem ti k dispozici v PM. Zatim se měj. Pa [s1]

• skrit3k
    skrit3k

.stiny byly mistama v jednicce fakt hrozny, nic to ale nemeni na tom, ze to byla a je perfektni hra a dvojka bude snad taky.)

• Antikristo666
    Antikristo666Ps4

moc se mi to libilo jasna koupe, pedro vsimnul jsem si ze nemaj dodelany stiny tam je to videt dost dobre, ty tvoje zoubky , snad to do full verze opravi

• misa1989
    misa1989deepInside

Paráda! Úvodní video pěkně shrnulo a připomnělo první díl. Oproti jedničce se mi líbí ta vychytávka s pohybem v nulové gravitaci. Ten oblek po upgradu taky vypadá bezvadně. A když jsem viděl ty točící se kruhy, okamžitě se mi vybavil Event Horizon :)

• KachloRedakce
    KachloBOSS

Reznik_cR: Neprovokovat :) jen se zeptal, už jsem mu odpověděl :)

• Reznik_cR
    Reznik_cRGame over

Zalez zpátky do GT5 Pedro a nerozšiřuj pole bůsobnosti díky [s1][s14]

• KachloRedakce
    KachloBOSS

Pedro_CZ: Grafika je lepší jak u jedničky a že by byla zubatá mi nepřišlo :)

• jirka023
    jirka023

Hraje se to moc pekne. Uz se tesim na 28. leden :)

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

O tom neni treba polemizovat, aliasing u DS1 je podlozeny fakt. Muzu sem nahazet kvanta ingame screenu, ktere to dokazuji.

link

link

U ocare jsem shodou okolnosti byl vcera(FNB) a zrak mam v poradku, opet muzu dolozit^_^

Timto bych rad ukoncil opetovne trapny OT a flame, ktery jsem, durazne konstatuji, nezacal. Cili pokud nikdo nedokaze zodpovedet prosty dotaz, necht laskave nereaguje vubec.

• Reznik_cR
    Reznik_cRGame over

Cože jednička byla zubatá? ty pedro, nenosíš ty ňáký spešl aliasingový brejle?

• 426kahemi
    426kahemi

Pedro, jen jestli to nebude tím že ve vesmíru je všechno tak nějak designováno hranatě[s6] Ale vážně, ne že bych se nějak zaměřoval na vykreslování hran, ale grafika je famózní a není tam vysloveně nic co bije do očí, takže bys mohl být i spokojenej možná[s6]

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Tak dekuji vsem zucastnenym za odpoved, jeste ze jste se neuchylili k trapnemu flejmu(jako vzdy) ^_^

• petrs-CZ
    petrs-CZ

Pedro: Mam pro tebe radu zajdi si k doktoru [s3]

• digishit
    digishitdigishield

Pedro: [s6] - tohle je už těžká nemoc!

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Ma to lepsi vyhlazovani hran jak jednicka? Ta byla fest zubata:(

• KachloRedakce
    KachloBOSS

Pěkný, ani jsem nečekal, že hra pojede v té nádheře v 1080p

• Banan
    Banan

Dokonaly

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Tak tak to bývá obvykle že demo na PSN obsahuje stejnou úroveň (nebo to dokonce je demo) z výstav. Každopádně mě Dead Space 2 mile překvapil :)

• 426kahemi
    426kahemi

Tak jak hoši, co říkáte na demo? Pro mě trošku škoda že to je to samý co bylo všude na prezentacích, takže jsem věděl co dopředu přijde. Ale jinak samý pozitiva. Ovládání, grafika a hlavně ta k*revská atmosféra, naprosto super! Pro mě zatim jasnej kup

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.