Nic moc k přeložení tam není, jen že by další měsíc mohl být Dead Nation na PS4. Doufám že je to pravda, minule jim to taky vyšlo s Bioshockem a Metrem.
hm hm hm .. vypadá to dost zajímavě ty tvé návrhy.. Jsou k dispozici na plusku?
Já ted nemám svuj stroj při ruce, jelikož jsem ho musel reklamovat, tak se nemužu podívat, ale určitě všechny tvé návrhy seženu a zapařím ... :) díkec ;)
MikyNB: Z toho co je pro PS4 v přípravě, by tě mohly zajímat hry jako je Helldivers ( link ), nebo Secret Ponchos ( link ). Studio které dělalo hru Dead Nation, pracuje na dosud neoznámené hře pro PS4, a podle náznaků od nich, to bude Dead Nation 2. Je to jen otázka času. Konzole je čerstvě na startu, takže s knihovnou her to chce trochu trpělivost.
Z toho co je k dostání teď, by se ti mohl líbit Resogun, nebo Trine 2.
A nějaka mydlenice pro dva ? prostě jedna obrazovka dva panačci... něco jako metal slag. Rád hraju multiplayery, ovšem když příde návštěva je děsnej vopruz nechat ho hrát a koukat jak hraje a takhle se střídat ...
Dead Nation (10)
no aspon nekdo diky[s14]
Nic moc k přeložení tam není, jen že by další měsíc mohl být Dead Nation na PS4. Doufám že je to pravda, minule jim to taky vyšlo s Bioshockem a Metrem.
a ted mi tu spekulaci preloz[s1]
Možná by tě mohla potěšit tato spekulace.. minule jim to vyšlo: link
Pan T :
hm hm hm .. vypadá to dost zajímavě ty tvé návrhy.. Jsou k dispozici na plusku?
Já ted nemám svuj stroj při ruce, jelikož jsem ho musel reklamovat, tak se nemužu podívat, ale určitě všechny tvé návrhy seženu a zapařím ... :) díkec ;)
MikyNB: Z toho co je pro PS4 v přípravě, by tě mohly zajímat hry jako je Helldivers ( link ), nebo Secret Ponchos ( link ). Studio které dělalo hru Dead Nation, pracuje na dosud neoznámené hře pro PS4, a podle náznaků od nich, to bude Dead Nation 2. Je to jen otázka času. Konzole je čerstvě na startu, takže s knihovnou her to chce trochu trpělivost.
Z toho co je k dostání teď, by se ti mohl líbit Resogun, nebo Trine 2.
A nějaka mydlenice pro dva ? prostě jedna obrazovka dva panačci... něco jako metal slag. Rád hraju multiplayery, ovšem když příde návštěva je děsnej vopruz nechat ho hrát a koukat jak hraje a takhle se střídat ...
Je lepší když pařej oba najednou .. :)
Tuhle hru dohrat vcetne dlc bylo skveli :)
Ja ti muzu rict, ze je pro PS3 na PSN.Tak to zkus s PS4 jestly to je. Marne jsem cekal na disk PS3
Čus, jsem konzolista začátečník a chci se zeptat jestli na PS4 je DEAD NATION případně hry jí podobné..
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.