Akční FPS

Dead Island (71)

• Sojka
    SojkaPlaywalker

Ne. Ale bylo to dobrý.

• bruno.kudrna
    bruno.kudrna😘

Včera jsem to začal hrát.Mám za sebou necelý 3 hodiny a baví mě to dost.Hraje to ještě někdo??

• hranicecz
    hranicecz

Tak uz jsem ho nasel, takze hotovo.

• hranicecz
    hranicecz

Poprosil bych o radu. Hledam plan na brokovnici ( Shock Shotgun ), a nevim kde ho najit. Co jsem vycetl, je ze by mel byt ve vedlejsi misi ( A Tough Nut to Crack ), kde bych mel pomoci nejakemu ( Jared Miles ), jse v Moresby vloupat do obchodu se zbranemi. To jsem ale nenasel, Za pripadnou radu, moc diky.

• Dexter_Morgan
    Dexter_Morgan

neni tu náhodou ještě někdo kdo by si chtěl dodělat online trofeje? kdyžtak PSN: Dexter_Morgan9

• hranicecz
    hranicecz

Konsty_ml - Ted nevim, zda je ta odpoved pro me. Jinak nevim co to znamena. Pocitac nemam, jestli je nutny. Neco jsem vydel na Youtube, a ten ta mel takovy pocet munice, ze bych pad. Tak nevim. Zatim dik.

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2

Moddnutej save ti tohle umožní.

• hranicecz
    hranicecz

Zdravim; mel bych jeden dotaz. Existuji nejake cheaty ve verzi PS3. Alespon neomezena munice, zbrane, molotov atd. Dekuji

• Yarda
    Yarda

Ahoj pomůže někdo? Trofej Originality

Hraj v co-op týmu čtyř různých hratelných postav

edit: tak uz nic...

• Michfa
    Michfa

Nechce se někdo zahrát Dead Island po netu? :) Potřeboval bych pomoct s trofejema pro 4 hráče :) Už jsme dva (snad tři), tak kdo má zájem tak si mě přidejte na PSN - nick stejný jak tady, to jest "Michfa"

• peter SK
    peter SK:o)

Ta to si ma moc nepotesil ale dik za info

• NegativeOneCZ
    NegativeOneCZMaggot

hrál a dohrál,upřímně za těch pár kaček to ani nestálo- 2,3 hodiny masakru ,čekal jsem víc. Spouštíš ho tak že si dáš New Game a vybereš Rydera

• peter SK
    peter SK:o)

Zdravim hral uz niekto DLC Ryder White.Ako ho spustit musim prejst celu hru .Dik

• martin81
    martin81

ne martine není pokud to vývojári neopraví. delá to asi kazdýmu víc nebo míñ. jeste nedávno kdyz se mi tohle stalo jsem prisel o sav. [s4] sem musel resnout stroj a objevilo se mi gamedata corrupted. s toho sem byl hotovej. takze abych tomuhle zamezil jsem si musel kvúlivá tomuhle koupit store + abych si tam mohl ulozit savy. neuveritelný. [s13]

• NegativeOneCZ
    NegativeOneCZMaggot

Pokud dohraješ hru za jeden charakter,tak si to můžeš dát znova s tou samou a zůstane Ti level ( max je 60 ),výbava atd.

Zkušenosti/výbava charakteru se na jinou postavu nepřenáší [s1]

• NegativeOneCZ
    NegativeOneCZMaggot

tjn Purnu mám na lvl 59 a to jsem to za ní dojel poprvé,za Sam B 2x (lvl 58) [s6]

• martin81
    martin81

stáh jsem to dlc ze store. jsou tam ctyri arény:easy,moderate,hard a very hard. v kazdé je papír s nejakým novým typem granátu a jeste jeden je v lokaci pred arénama. tam je taky bedna do které si muzete ulozit 150 vecí. arény jsou masakr. dá se v nich dobre vylevelovat. coop semtam blbne. [s14]

• blekota111
    blekota111Bůh je lež

ted jsem obednal sem zvedav [s14]

• NegativeOneCZ
    NegativeOneCZMaggot

Nighthawk - musíš najít spadlé letadlo v džungli ( není problém ho najít,zavede Tě tam mise Fallen Angel

A voice from above the sky - až přijdeš do Moresby tak musíš najít restauraci Rusáků,získat satelitní telefon a pak v džungli najít jejich skrýš a poslat vzkaz

Spygame - to se dá splnit v džungli při misi Death Wish

U těch posledních 2 se na mapě cíle ukazujou

• NegativeOneCZ
    NegativeOneCZMaggot

je zavřenej v baru vpravo dole od místa kde jsi našel medvídka pro Annu

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Na tom není nic divnýho. Burnout Paradise PSN má taky 3GB. A vůbec, až na vyjímky mají retail hry v průměru 3-15GB. [s14]

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Je mi divny, ze to zabira jen 3238MB..

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Mate nekdo stazeny Dead Island pres Playstation Store??

• Marten1989CZ
    Marten1989CZ

Není nad vydatní nášup zombie koktejlu,že ??[s6] Nelze si stěžovat ... Tak doufejme, že se brzy dočkáme další pořádné řezby ...

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Nechce nekdo kod DLC k Dead Island co vyjde? Za 150kč

EDIT: Neprodavam ja.

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

dnes mě hra dorazila, kdo by chtěl přidejte si mě do friends a můžeme dát coop:)))

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Tak uz taky parim je to fakt masakr jak ty zombies rvou a tak :)

• wans-cz
    wans-cz

Dal bych tez co-op, ale nikdo z friends to nepari...

• SilverarrCZ
    SilverarrCZ

Co přináší?

• 66snake66
    66snake661.9.2015

update 1.02

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Neni to nadhera :() link

Epic Co-Op [s7][s6] jo a ve hre sa daji predmnety duplikovat staci vrhnout predmnet a nez dopadne na zem drzte trojuhelnik az vyjde patch asi to zatrhnou je to chyba ve hre. [s11][s12][s1] Nedekujte pamatujte.[s6]

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

SilverarrCZ Cus COOP zatim blbne pokud se ti protihracske servr neukaze zelene zapni lobby znovu a opakuj dokud nenaskoci zelene obcas zkuz zmnenit lokalitu mnesto jungle atd pripojuj se na lidi kde jsou va vice lidech (grupa)[s6] mas vetsi pravdepodobnost pripojeni pozor na verzi hry na 1.00 se nepripojis pokud mas 1.1.0 nbt chce to trpelivost a zkouse a zkouset nakonec se pripojis na 100% ale chce to tak 5x pokusu i u samostatnych jedincu zkus pokazde jinyho atd.[s1]

Az zapnu pridam si te.[s1]

• MichalkaCZ
    MichalkaCZ

jj vím co je dobré [s1][s14]

• SilverarrCZ
    SilverarrCZ

Jinak ještě se mi nepodařilo připojit se na co-op a hrát s jinýma.. Servery vidím, ale chcu se připojit k někomu normálně načítá všechno a pak jsem zase v singlu a hraju sám a na levo mi to píše, že jsem ztratil připojení stím určitým hráčem.. :( jinak hra 9/10 za mě.. :-) pěkně udělaná, zabaví na dlouho.. Doporučuju [s6]

• SilverarrCZ
    SilverarrCZ

Já dám co-op .. SilverarrCZ přidej si mě :-)

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Za mne taky 9 z 10 kdo da coop.[s1] ted asi nikdo zas nejede PSN [s2]

• Gunan
    GunanPS3+XBOX

rád si ho vyzkouším..jakmil bude za nějakou sníženou cenu. vzpomínky z hraní L4D mám stále v živé paměti

• jack210
    jack210PS5

za me 9z10:) diky coopu pro 4,zkousel sem s kamosem hodku a sel nam v pohode

• romo
    romo

Souhlas..typická 8-čková hra...ale velmi dobrá [s16] ..když to zabíjení zombíků je fakt super [s6]

• jack210
    jack210PS5

recenzenti tomu pi_u rozumej:).. a pokud vim ceske recenze dostavajj hodne ..konzolista...games.cz ..nebo hrej.cz

• Jimmy
    Jimmy

tak L4D jsem nehrál bohužel, ale DR2 jsem hrál a ta hra mě jako moc nechytla u toho jsem se ani nebál, ale u DI ten řev těch zombů no občas dost maso a jestli někdo napsal, že to DR nesahá ani po kotníky tak to je dobrej debil.

• JardaBoss
    JardaBoss

xDante1986 : Protože to vcelku není nic nového.Takový hodně vylepšný L4D a nebo Dead Rising

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

72 % neni malo, to kdyz nema rovnou aspon 90% je spatna?...(hru sem nehral, tak nesoudim)

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Hra v coopu je fenomenalni. Ja dnes v jungli nasel chatrc Jason Voorhees!!! byl tam s macetou a v chatrci ma motorovku (funkcni) jinak ty developer mody (ne obic mod) zbrani jsou uzasny to jak metate rukou elektrinu skrz rukavice nebo mate vrhaci nuz a pri dotyku s zombie ji exploduje hlava atd mazzec [s6] Dlouho jsem se tak nepobavil.[s1]

Jinak taky kupuju zabehnute tituly ale posledni dobou mne tak neohromuji tak sem zkusil neco new a trefa do cernyho ohromen.

• jack210
    jack210PS5

To urcite souhlasim ze kazdeho bavi neco jine,jenze nekdy stoji demo za h_vno a zbytecne odradi od kvalitni hry,lepsi je tedy skusit nekde v obchode full,nebo u kamose :)

• Wesly
    Wesly

když mám možnost hru vyzkoušet třeba u známýho tak vyzkouším. jinak kupuju zaběhnutý tituly. tam je jistota, že litr nevyhodím za kravinu.

• Hellmut
    HellmutPS5

to co baví tebe, nemusí bavit všechny...

měli by dávat demo ke všemu, jinak si koupíš sračku a litr v píczi [s2]

• jack210
    jack210PS5

ROXANECKO - jak ty to muzes vedet?...ikdyz ja hraju kdejakou blbost :)

demo neni potreba,je to proste luxusni gameska,ver nam :)

• Hellmut
    HellmutPS5

asi tak nějak

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Tak tuhle pařbu si nechám na pozdějc, až bude nejhůř, a nebude co hrát, tak si to pořídím [s16]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.