Konzolista.cz

DC Universe Online - DCUO Liga Puppet Masters (17)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
mmaatteess
mmaatteess #Z.M.R.D.I

zdar hledam partaka na duos mam cr36 takze zatim bida diiik

mmaatteess
mmaatteess #Z.M.R.D.I

edit sem odpojenej do 14.2 shit

MALEJMORIS
MALEJMORIS #MGS4 10/10

Vzdyť v Hall of Doom je Phase Shifter mezi PvP a PvE, ja tim prolezl a zkusil jsem poslat invite z PvE fáze, ale stejně to psalo Player not found.

mmaatteess
mmaatteess #Z.M.R.D.I

rozdil je v tom ze na pvp ne tebe muze kdokoli kdykoli z hrdinu zautocit a na pve nelze

Spontheplayer
Spontheplayer #tvoje bába

ja vim ze v Lvl. 19 uz byhc to mohl vedet ale jakej je rozdil mezi PvP a PvE jako Player vs Player a Player vs E_____ ? potrebuju pripomenout jaky atributy bych mel jako healer pilovat.

mmaatteess
mmaatteess #Z.M.R.D.I

tak uz sem konecne na 30lv. a potreboval bych nasbirat par mark of triumph na vybavu tak jestli by mel nekdo po 22h.(sem na odpoledni) chut a trochu casu tak at se ozve dik a zdar

mmaatteess
mmaatteess #Z.M.R.D.I

tak uz sem konecne na 30lv. a potreboval bych nasbirat par mark of triumph na vybavu tak jestli by mel nekdo po 22h.(sem na odpoledni) chut a trochu casu tak at se ozve dik a zdar

miroajax
miroajax #WAKE

Hesh pise ze ma padoucha na PvE serveru, my jsme na PvP.

MALEJMORIS
MALEJMORIS #MGS4 10/10

Hesh: Za par minut ti poslu invite.

EDIT: Pise mi to Player not Found, jses si jistej ze to jmeno na 100% souhlasi?

Spontheplayer
Spontheplayer #tvoje bába

Jméno: Sponheimer (podle Dr Ophenheimera ne Alzheimera)

Povolání: Healer

Health: 1176

Power: 1125

Defense: 561

Might: 544

Restoration: 500

Vitalization: 4

Precision: 54

Dominance: 28

Combat Rating: 14

Maykes

Cus Moris,mam u tebe v lize postavu za padouchy ale radsi ti napisu pro srovnani statistiky za hrdinu jsou mnohem zajimavejsi :).

povolani-dps

health-3040

power-1600

defense-2126

might-1535

restoration-755

vitalization-70

precision-374

toughness-100

dominance-50

combat rating-72

mmaatteess
mmaatteess #Z.M.R.D.I

shanim nekoho kdo by pomoh s levelovanim at sem na30. co nejdriv budu v dc celej vejkend tak kdyby ste se nekdo nudil staci se ozvat ja uz se vam o zabavu postaream [s6] dik a zdar

mmaatteess
mmaatteess #Z.M.R.D.I

meno: stonecold316

povolani: healer

health:1996

power:1249

defense:1041

might:871

restoration:740

vitalization:19

precision:94

dominance:50

combat rating:28

miroajax
miroajax #WAKE

Jméno: mikroajax

Povolání: Tank

Health: 3128

Power: 1177

Defense: 2502

Might: 831

Restoration: 746

Vitalization: 12

Precision: 146

Dominance: 624

Combat Rating: 56

Readdys

Jméno: Readdys

Povolání: Damage

Health: 1020

Power: 1044

Defense: 477

Might: 515

Restoration: 436

Vitalization: 5

Precision: 43

Dominance: 24

Combat Rating: 9

MALEJMORIS
MALEJMORIS #MGS4 10/10

Jméno: Pinnokilla

Povolání: Controller

Health: 2622

Power: 1621

Defense: 1877

Might: 912

Restoration: 788

Vitalization: 865

Precision: 92

Dominance: 584

Combat Rating: 65

MALEJMORIS
MALEJMORIS #MGS4 10/10

Pro větší přehlednost jsem se rozhodl vytvořit na internetu místo kde se můžeme scházet, domlouvat a kde se může každý člen ligy dozvědět něco o "těch druhých". Jde taky o snahu zlepšit komunikaci v lize, většinou se všichni obrací na mě a jelikož má můj den jenom 24 hodin, tak se často stává že nemám čas. Je těžký zlepšovat svojí postavu a zároveň pomáhat s levelováním apod. když navíc vím že je hodně lidí na stejné úrovni, takže si můžou vzájemně pomáhat s tím co potřebujou.

Byl bych rád kdyby zde příspívali jen ti co do Ligy Puppet Masters patří nebo ti co o to mají zájem.

Pro začátek chci požádat každého člena Ligy aby ze hry opsal svoje statistiky, stejně tak jako to udělám já. Dřiv než je opíšete, jděte ve hře k trezoru a dejte veškeré PvE brnění z inventáře, jelikož to ovlivňuje stats ( je řeč o zbroji kterou mát v inventáři a nepoužíváte ji, tu kterou máte na sobě si nechte ). Bylo by dobré kdyby později každý svoje stats aktualizoval s tím že většina jich bude na první straně fóra.