ja vim ze v Lvl. 19 uz byhc to mohl vedet ale jakej je rozdil mezi PvP a PvE jako Player vs Player a Player vs E_____ ? potrebuju pripomenout jaky atributy bych mel jako healer pilovat.
tak uz sem konecne na 30lv. a potreboval bych nasbirat par mark of triumph na vybavu tak jestli by mel nekdo po 22h.(sem na odpoledni) chut a trochu casu tak at se ozve dik a zdar
tak uz sem konecne na 30lv. a potreboval bych nasbirat par mark of triumph na vybavu tak jestli by mel nekdo po 22h.(sem na odpoledni) chut a trochu casu tak at se ozve dik a zdar
shanim nekoho kdo by pomoh s levelovanim at sem na30. co nejdriv budu v dc celej vejkend tak kdyby ste se nekdo nudil staci se ozvat ja uz se vam o zabavu postaream [s6] dik a zdar
Pro větší přehlednost jsem se rozhodl vytvořit na internetu místo kde se můžeme scházet, domlouvat a kde se může každý člen ligy dozvědět něco o "těch druhých". Jde taky o snahu zlepšit komunikaci v lize, většinou se všichni obrací na mě a jelikož má můj den jenom 24 hodin, tak se často stává že nemám čas. Je těžký zlepšovat svojí postavu a zároveň pomáhat s levelováním apod. když navíc vím že je hodně lidí na stejné úrovni, takže si můžou vzájemně pomáhat s tím co potřebujou.
Byl bych rád kdyby zde příspívali jen ti co do Ligy Puppet Masters patří nebo ti co o to mají zájem.
Pro začátek chci požádat každého člena Ligy aby ze hry opsal svoje statistiky, stejně tak jako to udělám já. Dřiv než je opíšete, jděte ve hře k trezoru a dejte veškeré PvE brnění z inventáře, jelikož to ovlivňuje stats ( je řeč o zbroji kterou mát v inventáři a nepoužíváte ji, tu kterou máte na sobě si nechte ). Bylo by dobré kdyby později každý svoje stats aktualizoval s tím že většina jich bude na první straně fóra.
DC Universe Online - DCUO Liga Puppet Masters (17)
zdar hledam partaka na duos mam cr36 takze zatim bida diiik
edit sem odpojenej do 14.2 shit
Vzdyť v Hall of Doom je Phase Shifter mezi PvP a PvE, ja tim prolezl a zkusil jsem poslat invite z PvE fáze, ale stejně to psalo Player not found.
rozdil je v tom ze na pvp ne tebe muze kdokoli kdykoli z hrdinu zautocit a na pve nelze
ja vim ze v Lvl. 19 uz byhc to mohl vedet ale jakej je rozdil mezi PvP a PvE jako Player vs Player a Player vs E_____ ? potrebuju pripomenout jaky atributy bych mel jako healer pilovat.
Hesh pise ze ma padoucha na PvE serveru, my jsme na PvP.
Hesh: Za par minut ti poslu invite.
EDIT: Pise mi to Player not Found, jses si jistej ze to jmeno na 100% souhlasi?
Jméno: Sponheimer (podle Dr Ophenheimera ne Alzheimera)
Povolání: Healer
Health: 1176
Power: 1125
Defense: 561
Might: 544
Restoration: 500
Vitalization: 4
Precision: 54
Dominance: 28
Combat Rating: 14
Cus Moris,mam u tebe v lize postavu za padouchy ale radsi ti napisu pro srovnani statistiky za hrdinu jsou mnohem zajimavejsi :).
povolani-dps
health-3040
power-1600
defense-2126
might-1535
restoration-755
vitalization-70
precision-374
toughness-100
dominance-50
combat rating-72
shanim nekoho kdo by pomoh s levelovanim at sem na30. co nejdriv budu v dc celej vejkend tak kdyby ste se nekdo nudil staci se ozvat ja uz se vam o zabavu postaream [s6] dik a zdar
meno: stonecold316
povolani: healer
health:1996
power:1249
defense:1041
might:871
restoration:740
vitalization:19
precision:94
dominance:50
combat rating:28
Jméno: mikroajax
Povolání: Tank
Health: 3128
Power: 1177
Defense: 2502
Might: 831
Restoration: 746
Vitalization: 12
Precision: 146
Dominance: 624
Combat Rating: 56
Jméno: Readdys
Povolání: Damage
Health: 1020
Power: 1044
Defense: 477
Might: 515
Restoration: 436
Vitalization: 5
Precision: 43
Dominance: 24
Combat Rating: 9
Jméno: Pinnokilla
Povolání: Controller
Health: 2622
Power: 1621
Defense: 1877
Might: 912
Restoration: 788
Vitalization: 865
Precision: 92
Dominance: 584
Combat Rating: 65
Pro větší přehlednost jsem se rozhodl vytvořit na internetu místo kde se můžeme scházet, domlouvat a kde se může každý člen ligy dozvědět něco o "těch druhých". Jde taky o snahu zlepšit komunikaci v lize, většinou se všichni obrací na mě a jelikož má můj den jenom 24 hodin, tak se často stává že nemám čas. Je těžký zlepšovat svojí postavu a zároveň pomáhat s levelováním apod. když navíc vím že je hodně lidí na stejné úrovni, takže si můžou vzájemně pomáhat s tím co potřebujou.
Byl bych rád kdyby zde příspívali jen ti co do Ligy Puppet Masters patří nebo ti co o to mají zájem.
Pro začátek chci požádat každého člena Ligy aby ze hry opsal svoje statistiky, stejně tak jako to udělám já. Dřiv než je opíšete, jděte ve hře k trezoru a dejte veškeré PvE brnění z inventáře, jelikož to ovlivňuje stats ( je řeč o zbroji kterou mát v inventáři a nepoužíváte ji, tu kterou máte na sobě si nechte ). Bylo by dobré kdyby později každý svoje stats aktualizoval s tím že většina jich bude na první straně fóra.