Problémy, připomínky a rady

databáze her + dotaz (6)

• play3man
    play3manYes, it is

Na to by nebolo treba vlastnú stránku, stačilo by to oddeliť, ale viete si predstaviť koľko je to roboty? V databáze je okolo 3.5k hier. Teraz každú roztriediť pre všetky možné konzole plus k nim nahádzať zvlášť obrázky? Ja momentálne kontrolujem každú hru v databáze - pridávam obaly hier, vydavateľov, výrobcov, obrázky z hier, platformy.... Takže viem čo je s tým piplačky. Inak to teraz ani možné nieje, kedže každá hra v databáze (resp. tie novšie) sú prepojené s trofejami/ajchami, trajlermi, novinkami, recenziami... Všetko to záleží od Machara.

EDIT: Keby o to stálo množstvo užívateľov a Machar by nám spravil podmienky, bez problémov by som sa do toho pustil. Ale to sú len moje názory k veci, posledné slovo tu povie, ako som už viackrát zopakoval, Machar či Kachlo.

• VeSuviuS
    VeSuviuS

pridavam se k mistrovy a rolymu

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

to co napsal roly je nahadou moc. dobry napad sice by to mozna vedlo k flame ale to tu je kazdy den ale urcite me se ten napad osobne libi

• roly30
    roly30

Co udělat databázi na na vlastních stránkách jako byly PS trofeje a ajchy? Dát tam adminy pro každou konzoli a hodnotila by se X360 i PS3 verze zvlášt třeba?

• Till
    TillPonies

no databáze je na dnešní dobu docela velká. navíc se tak nějak snažíme jí doplňovat. jinak platforma, na kterou je hra dělaná tam lze taky vidět. když si klikneš na Hry, tak tam má kolonky

Název hry/vydavatel Platforma Hodnocení. v dnešním světě je většina her multiplatformních, tudíž je jedno jestli koukáš na informace z boxový či pskový verze. navíc jako ps3 hráč určitě znáš exkluzivity, tak víš kde hledat[s14]

• dj4u_cz
    dj4u_czBF3

zdravím, jsem tu nový, tak mě prosím hned nekamenujte, ale všimnul jsem si že v databázi chybí skoro každá druhá hra co vyšla... a za druhé proč je tu vše smícháno dohromady, tím myslím že vlastním PS3 a tak mě zajímá jen tento obsah, ale zde je všechno namíchané dohromady, takže je to hodně nepřehledné, hledat něco mezi xboxem, ps3 a podobně...

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.