Nintendo 3DS

Dárky z Nintendo Clubu do ČR (9)

• Lloyd.Irving
    Lloyd.Irving1-2 Sniff

Tak já doufal, že když už je ten český eshop, že to bude v pohodě.. No co už.. [s6]

• Zajestochlebem
    Zajestochlebem

Nastavit si CZ eshop byla chyba, velká chyba. Základním pravidlem každé konzole je nastavit si UK, případně US (podle toho jak máš nastavenou platební kartu)

• Lloyd.Irving
    Lloyd.Irving1-2 Sniff

Aha, já to tam nemám, asi je chyba to, že mám nastavený CZ eShop, nebo nemám propojenou konzoli se svým účtem? Zkrátka jsem MH3U stáhl přes recommandation code, ale bohužel, nikde se mi to nezobrazuje.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

choď priamo na svoj Nintendo Club profil a v menu (My Registered Games & Systems), kde máš prehľad o tom čo si stiahol alebo registroval bude aj Monster Hunter a tam len klikneš na aktiváciu toho kódu (Claim Stars for this download)

• Lloyd.Irving
    Lloyd.Irving1-2 Sniff

Prosím o radu, dostal jsem přes tu Capcomáckou akci Monster Hunter Tri, jak získám ten PIN# z mé digitální verze? Děkuji za odpověď [s5]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

jak písal hore Touch, za čias Wii-čka boli k dispozícii kupóny s bodmi, ktoré si človek v určitom čase mohol zameniť za svoje points, avšak tie zatiaľ v tejto podobe na Wii U a 3DS niesu, ale pozor niesu na Nintendo stránke. V zahraničí normálne dostať tieto kupóny v obchodoch, u nás samozrejme prd. Takže je možné, že časom sa to zmení a zase tie body ktoré máme nazbierané budú na niečo. Si pamätám, že ešte ako decko som vyťahoval z Nintendo 64 hier tieto losy a nevedel ani čo to je a s príchodom internetu do našej domácnosti, som potom horlivo prehladával barák a snažil sa ich znova nájsť a zúžitkovať ...

• isildur heir
    isildur heir

ja cekam uz od ledna na paper mario sticker star book, asi uz nikdy nedojde, ale par lidem se postestilo, ze obdrzeli vecne darky z clubu, ovsem je to loterie

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Do CZ ti nič nepošlú...

• touchmud
    touchmudmade4game

Věcné dárky jsem nikdy nezkoušel, ale často jsem využil směny těchto bodů za Wii points, tj. body za které šly nakupovat hry na Wii shopu. Bohužel, hry na WiiU nebo 3DS už takto kupovat nejdou.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.