Nový battlefield oficiálně vychází až 29., nicméně nějakou šťastnou náhodou se již řada z nás dostala k hratelné verzi díky předčasně zahájenému prodeji.
Chtěl jsem se zeptat, jestli tu jsou hráčí kteří by se chtěli zformovat do týmu, hrát spolu a dali hraní multiplyeru určitou štábní kultůru :) než jen pouhý osamocený střílení.
Pokud vás nápad zaujal, napište sem pod vlákno a doladíme detaily. Do tý doby, cca do 29. budu ve hře pod nickem Darkeye_cz - přidejte si mne. Rád si s váma zahraju.
Virtuálnímu válčení zdar ![s4]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
CZ/SK hráči v BF4 (15)
HC RUSH A HC CQ Antikristo666
Vojta_cz
Hoši chtělo by to udělat dobrej tým a domlouvat se[s5]
rad se pridam "xxteryxx"
Taky hraju: BorryCZ
Nejde to stejne jako dalsi spousta veci co v Bf3 v dobe launche uz davno sla...pekne mne to sere..
Poradi, nejde to...zatim
ahoj,jak se vytváří sqad a posílá invite? poradí vůbec někdo?
rád si s váma kluci zahraju ale asi až na ps4 takže pojďme ještě hrát BF3 času máme dost
UPDATE - Uz nas par hraje, nicmene by to chtelo vic lidi. Dokoupil si to zde nekdo dalsi kdo by se chtel pridat?
neni to 10 doláčů, ale 270kč
ja bych si to klidne koupil, ale pisu bakalarku a nemam na to cas, ale vim ze kolem vanoc ten cas budu mit :)
Ahoj taky si me pridejte zahraju rad muj nick: xxSNIPERxxCZ
Gibson kup si to na ps3 a az vyjde ps4 tak za 10 $ si to jen prevedes na ps4
chci to koupit na ps4, ale chtel bych to mit s china rising, bude to az na pultech v den prodeje ps4?
Nový battlefield oficiálně vychází až 29., nicméně nějakou šťastnou náhodou se již řada z nás dostala k hratelné verzi díky předčasně zahájenému prodeji.
Chtěl jsem se zeptat, jestli tu jsou hráčí kteří by se chtěli zformovat do týmu, hrát spolu a dali hraní multiplyeru určitou štábní kultůru :) než jen pouhý osamocený střílení.
Pokud vás nápad zaujal, napište sem pod vlákno a doladíme detaily. Do tý doby, cca do 29. budu ve hře pod nickem Darkeye_cz - přidejte si mne. Rád si s váma zahraju.
Virtuálnímu válčení zdar ![s4]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.