Akční FPS

CZ/SK hráči v BF4 (15)

• Antikristo666
    Antikristo666Ps4

HC RUSH A HC CQ Antikristo666

• Vojta_cz
    Vojta_cz

Vojta_cz

• Conan80
    Conan80Conan80

Hoši chtělo by to udělat dobrej tým a domlouvat se[s5]

• xxteryxx
    xxteryxxPaintball

rad se pridam "xxteryxx"

• BorryCZ
    BorryCZDeck #PS5 #XSX

Taky hraju: BorryCZ

• DarkEyE
    DarkEyE
    1

Nejde to stejne jako dalsi spousta veci co v Bf3 v dobe launche uz davno sla...pekne mne to sere..

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    1

Poradi, nejde to...zatim

• ice-p
    ice-p

ahoj,jak se vytváří sqad a posílá invite? poradí vůbec někdo?

• GaMbLeRcz
    GaMbLeRcz
    1

rád si s váma kluci zahraju ale asi až na ps4 takže pojďme ještě hrát BF3 času máme dost

• DarkEyE
    DarkEyE

UPDATE - Uz nas par hraje, nicmene by to chtelo vic lidi. Dokoupil si to zde nekdo dalsi kdo by se chtel pridat?

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

neni to 10 doláčů, ale 270kč

• Gibsn
    Gibsn

ja bych si to klidne koupil, ale pisu bakalarku a nemam na to cas, ale vim ze kolem vanoc ten cas budu mit :)

• Conan80
    Conan80Conan80

Ahoj taky si me pridejte zahraju rad muj nick: xxSNIPERxxCZ

Gibson kup si to na ps3 a az vyjde ps4 tak za 10 $ si to jen prevedes na ps4

• Gibsn
    Gibsn

chci to koupit na ps4, ale chtel bych to mit s china rising, bude to az na pultech v den prodeje ps4?

• DarkEyE
    DarkEyE
    3

Nový battlefield oficiálně vychází až 29., nicméně nějakou šťastnou náhodou se již řada z nás dostala k hratelné verzi díky předčasně zahájenému prodeji.

Chtěl jsem se zeptat, jestli tu jsou hráčí kteří by se chtěli zformovat do týmu, hrát spolu a dali hraní multiplyeru určitou štábní kultůru :) než jen pouhý osamocený střílení.

Pokud vás nápad zaujal, napište sem pod vlákno a doladíme detaily. Do tý doby, cca do 29. budu ve hře pod nickem Darkeye_cz - přidejte si mne. Rád si s váma zahraju.

Virtuálnímu válčení zdar ![s4]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.