Konzolista.cz

CZ lokalizace PS3 her (111)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
japonec

v 18:00 začíná na hrej.cz live debata o překládání her. Dá se i položit otázka na hosta.

Melny
Melny #PS4
👍1

Je ale jasné, že tohle je prostě o kupní síle. Já si jen říkám co donutí vydavatele/distributory lokalizaci dělat? Cokoliv totiž mi přijde jako špatně. Pokud se budou víc u nás prodávat hry, tak si řeknou, ono se to dobře prodává, tak proč si snižovat zisky doděláváním lokalizace

Melny
Melny #PS4
👍1

Tak Nizozemců je taky pár a vše mají lokalizované :)

Redjous75
Redjous75 #Redjous75

Na tom není nic k udivení . Poláku je jen v Polsku přes 40mil a po Evropě další milion. Prachy, trh a zase prachy. [s6]

Melny
Melny #PS4

Já hry typu Dragona Age, Heavy Rain apod. nakupuju v Polsku s jejich lokalizací. Je zajímavé, že tam vychází skoro každá druhá hra alespoň s titulky a u nás to nejde

dzurda007

No holt pokud chcete češtiny tak musíte jít do herního PC, nevěřím že by se s tím na konzolích nějak pohlo.

Pennywise

Svatá pravda do Dead Space se nepohrnu, tak jak jsem si původně myslel, ty české titule fakt zamrzí...[s13]

Stanley-man

Tak ja asi dead space 2 vynecham. Nerikam ze 1ka neni dobra hra, ale hlavni duvod proc jsem ji koupil byla cestina, protoze to byla nova znacka a nevedel jsem do ceho jdu, Ted kdyz uz to neni nova znacka a je to docela ocekavana hra, tak to zase nema cestinu. :( Doprdele s EA a jeji politikou

gambrinus1

SENÁTORE běž do senátu a tu češtinu tam prosaď[s8]já už toho mám taky plný zuby,zrovna Dead Space...taková nádhera.Klidně pojedu i demonstrovat[s7]ČEŠTINA je náš jazyk!

senator

Už ani Dead space II nebude s českejma titulkama? No to je vopruz, proč? Tohle je fakt na hovno, já si chci prostě normálně užít hry prodávaný u nás v češtině!! [s3]

albertini_cze

Zdá se, že to s lokalizacema nevypadá dobře. Nevím, jak se prodával Buzz s lokalizací, ale asi to Sony nepřesvědčilo. Ani EA už tomu moc nedává, druhý díl Dead Space nebude pravděpodobně na konzole v CZ. Asi to zůstane jen u sérií FIFA a NHL, ale tam mi to přijde úplně zbytečný... Ještě je tu Crysis 2, tak uvidíme, jak to bude dál. Já jsem spíš pesimista.

Erik 666

senator:no tak nevim proc te to sere,je jasne,ze zadne poradne rpg na ps3 mit lokalizaci nikdy nebude,proto je jedina volba pc,nebo se ucit jazyk....

jose79

Udělej to jako já .., já mám kompa na hry a plejsta na GT5 [s6]

senator

to Erik 666 - PC uz mam davno, a co jsi tim chtel rici, nebo ma to neco spolecnyho s CZ lokalizacema na PS3?

Erik 666

kup si k ps3 jeste pc....

senator

Cau lidi,s kazdym kdo si stezuje na to ze nejsou na nasem trhu hry aspon s cz titulkama tak s nima naprosto souhlasim, taky me to stve (primo sere), napr. chtel jsem koupit detem k vanocum Sims 3 a ono to je s polskejma titulkama, to si snad z nas uz delaj srandu ne (vzdyt i na mobil to je v cestine), jsme fakt zeme pro vostudu, je spousta super her ktery si nikdy nekoupim protoze je tam ty anglictiny proste moc (Dragon age, Fallout nebo Heavy Rain adt.), vydel jsem hry uz i v litevstine tak proc ne v cestine sakra, lidi, co s tim bedem delat (teda jestli neco vubec delat jde), ale prece po nejaky petici sla do dabingu Mafia 2 (a uzil jsem si ji tak jak nikdy), ale je fakt ze i titulky by neurazily.

tekken90
tekken90 #MGS4 10/10

cocoflowa: Ano, už končím... tady to fakt nemá cenu cokoliv napsat. Teď mi Maggot na PM potvrdil, že tady pan filom3n Ubožák má vážně 6 účtů na konzolistovi. K tomu už není třeba víc dodávat...

tekken90
tekken90 #MGS4 10/10

Že nehodlám podporovat češtinu v týhle podobě, panebože! Umíš číst do prd***? A nevím, proč bych nemohl vyjádřit svůj názor k něčemu, jako je čeština do PS3 her. Nikde ani nepíšu, že je to k hovnu, tak nevím, kde si tyhle blbosti zase sebral.

Jen tak mimochodem... kolik tady máš účtů? protože vždycky, když se objevíš, tak jsou všechny ostatní příspěvky v -6 a tvoje v +6... hm? Asi náhoda že.

filom3n
filom3n #Grip

co jsem vytrhl z kontextu ty Ludvo? dyt sem sem schvalne dal celej tvuj posranej post, od zacatku jsi tvrdil ze nehodlas nic takovyho podporovat, si se posral ne? ty ses vytrhlej z celyho kontextu... od zacatku bylo jasne dany - poslat mail a nebo na to srat, ale ty misto aby jsi na to sral jsi zacal s dalsima Ludvama prudit ze je to k hovnu, proc? tak si toho nevsimej ne? Nepis sem ze te to nezajima kdyz te to nezajima, to je jednoduchy...

tekken90
tekken90 #MGS4 10/10

Ano, nepodporuju to v týhle podobě... co takhle si přečíst všechno a nevytrhávat z kontextu jen to, co se ti hodí?

filom3n
filom3n #Grip

tekken90

LEVEL: 30 (65 %) - 17742 bodů

25/09/2010 09:05

jasně, budu podporovat něco, s čím nesouhlasím Hele, komunisti už tady naštěstí nevládnou...

tekken90
tekken90 #MGS4 10/10

Panebože, já jen napsal, že by to šlo i jinak a hned byste mě tady linčovali a kamenovali... asi vám ani nedošlo, že se nesnažím podkopávat ničí snahu, jen jsem chtěl napsat svůj názor, a že by to šlo i v jiný formě... prostě někteří zdejší individua si nenechaj nikdy nic vysvětlit a jen oni mají pravdu!

Gabrieluss
Gabrieluss #BF4@PS4

Devilbringere buď tak hodný a hodnoť sám sebe a ne mě. A k tomu scifi. Asi už je mi víc na to, abych vyšiloval z takových hurá akcí, ale proč ne, iniciativě se meze nekladou a tím spíš, když je to v zájmu nás všech.

Zirafcatko
Zirafcatko #⸸Ave Satanas⸸

Dobry den pane John,

Ohledne te Vasi ankety, my na podpore PlayStation muzeme pro Vas udelat

to, ze zaznamename vsechny e-maily ktere obsahuji Online ID uzivatelu a

posleme je jako petici na vedeni spolecnosti Sony Computer Entertainment

(SCE) CR.

Jestli to prinese nejaky efekt my taky nevime, kazdopadne za pokus to

stoji. Upozornuji Vas ale ze SCE odpovida jenom za herni tituly vyvijene

primo spolecnosti SCE a nemuze ovlivnit jine vyrobce aby delali

lokalizace do svych her.

Zatim nam prislo kolem 85 e-mailu, na konci tydne Vam zase poslu pocet

e-mailu.

--

V pripade jakychkoliv otazek, nas nevahejte kontaktovat prostrednictvim prislusnych kontaktnich adres, uvedenych na cz.playstation.com

S pozdravem

Jozef Mjartan

PlayStation podpora

+420 225 341 407

podpora@playstation.cz

Tak trochu zaberte!

WarNex

ApsidalTill: Kdyby ČR nebyla malá zemička a PC nevedl, tak by Sony CZ schopná být mohla.

filom3n
filom3n #Grip

Souhlasim s DevilBringerem, a to tak ze pokud to vyjde tak je to super, nevim proc by furt nekdo mel nekpoho od ruznych pokusu zrazovat, kdyby sme nikdy nic nezkusili, tak nikdy nic nezjistime, podle myho to ma svuj smysl, a cim vic by bylo lidi kteri si uvedomi ze cim vic bude zajemcu, tim vetsi je sance na uspech... drzim palce a min takovych negativistu...

ApsidalTill
ApsidalTill #One/U/PS4

Chválihodná snaha avšak úspech dúfam nikto z vás nečaká... Jednak SONY CZ nemože dat na Store nič čo neschváli hlavná divízia, každé DLC by muselo byt licencované od tvorcu samotnej hry, jeho spustenie a funkčnost testovaná od prvého písmena po posledné a teraz to najdoležitejšie: Sony CZ si nieje schopná ani vybavit České menu v PS3

Devilbringer

A taky tohle je podpora DLC. NIkdo te stahovat nenuti. Ani kupovat.

Dizzassta

Pokud ta lokalizace vyjde ( což bych uvítal), tak nevěřím, že se budou vyrábět pouze CZ verze, kde by nebyl žádnej jinej jazyk. Soudě podle toho, že jsem zatím u žádné jiné hry neviděl na výběr jen jeden jazyk. A pokud vím, řeší se tu pouze titulky, a ty jdou taky vypnout. Takže se nemáš čeho bát :)

WarNex

Pokud ta lokalizace vyjde(což nechci), tak doufám se půjde vybrat angličtina. Jestly to nepůjde, tak začnu kupovat hry z Anglie. Já se o žádnou lokalizaci neprosil.