Akční FPS

Crysis - Crysis HD (87)

• NegativeOneCZ
    NegativeOneCZMaggot

Jsou tam i český titulky,jaké překvapení ! Very nice

• bf333
    bf333Ravens

Za 270kc na store,asi nej za ty prachy...v necem lepsi nez soucasne FPS(voda,Al)

• _Zed_
    _Zed_Z

Chtel bych to koupit na US store (bracha ma taky PS3, tak jdem na pul) a zajimalo by me, jestli to ma CZ i tam. Prece jenom je tam lepsi cena nez na CZ storu.

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

jo obcas zlobi snimkovani, na vetsich plochach viditelny doskakovani, ale celkove furt paradni krasna ostra grafika. btw. mel negdo moznost hrat crysis na ninja PC na full a muze porovnat, jak hodne je to osekany? docela by me to zajimalo. ale vlastne pan google to bude taky vedet.

• milhaus

myslim ze z UK uctu by to taky melo mit cestinu, je tam na vyber nekolik jazyku, takze pochybuju, ze by byla jina verze na UK a jina na CZ. ale pouze tipuju.

• Louli
    Louli

marroo vcera sem ti psal a nic :( :D

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

díky za stažení :) hraje se jedna báseň :)

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

mam jeste 3sloty volne kdyby nekdo chtel :)

• max cavalera
    max cavalera

To mas pravdu jit o dum dal. Ale jak se to vezme platit za online? To je sproste stejne jako predrazene hry z psn. Kdybych se mel rozhodnout k prejiti tak jdu do drazsi a vetsi masinky. ;-)

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Max: já nejsem slepej PS fanboy, abych říkal, že je PS3 a Sony nej, nej, nej. Nejjednodušší způsob jak se vyhnout těmto cenám je jít o dům dál a nesdílet.

• max cavalera
    max cavalera

JACK: Novodobe piratstvi? To jako fakt? Videl si jaky dava sony ceny za hry na psn? Tim ze ty ceny jsou takove tak Sony sama s timhle musi pocitat. Ja to teda jako piratstvi neberu pac chtit napr. za drivera 1800,- To je sprosty.At sony povoli jeden aktivni ucet a snizi ceny.A pokud ti odejde konzole udelat reklamacni linku kde ti rychle vyridi novou aktivaci uctu.

• peter SK
    peter SK:o)

Cau tak to sa da mam to aj ja a funguje to.

• zigi2846
    zigi2846.

čau, můžete mi někdo napsat, jestli crysis staženej z účtu na CZ store se dá hrát i na účtu na USA store? dík.

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Tomuhle říkám novodobé pirátství [s15]

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

nn mam jenom crysis, zalozil jsem ucet pouze na nej :)

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Čao maro, máš na tom účte s Crysis ještě něco? Kdyžtak PM;),

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

vymenim crysis za RE HD nebo nabidnete nakou hru na vymenu .)

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉

tak s tohodle si platinku dam:) žadny hledany a nachazení audio video logu to mě bavi tohle:)

• shenmue
    shenmueshenmue

(xbox verze) škoda jen něco málo bugů - několikrát poskakující tank,několikrát na mě nepřátelé nereagovali.. občas nějaký artefakt,ale i přes zmíněné problémy celkem dobrý. grafika je proti pc verzi dle očekávání taková chudší - hlavně vegetace okolo.Snímkování v pohodě,jen v autě trošku problémy,jinak jsem na problémy s frameratem nenarazil. Ten checkpoint je opravdu nedomyšlen ,mě to taky docela štve. škoda že si nemůžeme uložit hru podle chuti kde chceme...

• milhaus

mam odehrano asi 2h. libi se mi ta volnost, na druhou stranu je dost blby, ze vyvojari predpokladaji, ze pudete primo. misto prime cesty sem zkusil proplavat kolem, chcipl a sel znova. sel sem primo a ejhle, asi v pulce checkpoint. kazdpadne mam z prvniho dilu zatim lepsi pocit nez ze dvojky.

• geobbu
    geobbuWHO CARES

To nepotěší. :D To mě bavilo celkem dost. Pravděpodobně by konzole nestíhali renderovat ostrov.

• nomad-cz
    nomad-cz

v crysis chybi kolo s v-tolem link

• chasmi
    chasmichasmi

koupim crysis i RE4...kilco za stahnuti

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

žádný socky, ale přesně naopak :) lidi co mají mozek :) the edge jdu do toho!! písni kolik mám poslat , na cf moc nechodím.....

• JerRryCZ
    JerRryCZNaughtyDog

socky co se skládaj na hru [s15][s15]

• the_edge
    the_edgedave3345

lukasi na console forum jsem zalozil tema ke koupi crysis 1 na 5 slotu a chyby nam jeden clovek.

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

tak přátelé, kdo by nechal mě to sosnout a šábnout se tím na půlku? :)

• k.u.k.i
    k.u.k.iou jééé

Ja mam max. tak Ferrari the race experience, nic svetobornyho :D

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

tak crysis uz mam nakonec z cz psn kdo by chtel mam jeste 3 volne sloty na vymenu chci neco ze splinter cell nebo GoW II popripade GoS

• japonec
    japonecCZ

taky do toho půjdu. Když to má české titulky tak neni co řešit. [s16]

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Ja to hraju na Delta, jo parada par ran a nepomuze ti ani maximum Armor..

• milhaus

hraje negdo na delta obtiznost? jaky to je?

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Necham stahnout za vsechny tri dili Splinter Cell.Dyztak PM.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

takze jak zalozit novej ucet - stahnout crysis - hrat na starem? jde to tak?

ok novej ucet uz mam na UK je to tam o neco levnejsi predpokladam ze to je take v cestine....no kdo by chtel at da vedet treba pm a napise co za to, bral bych nejakej splinter cell nebo GowII atd.

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Marcel tak maximálně na to založit nový účet. Hlavní účet bych nikomu do ruky nedal. Ale jestli se chceš nechat odrbat, tak proč ne?

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

asi to budu lidi kupovat kdo bych chtel nechal bych mu to po domluve stahnout za nejaky jiny hry akorat nevim jak se to dela to si stahnu na svuj ucet co mam a pak dam nekomu sve udaje (s pozmenenym heslem) a on si to stahne?bude to moct pak hrat na svem puvodnim uctu nebo si musi ten muj u sebe v ps3 aktivovat ?nebo jak to je?ja to nikdy nedelal :)

• Maxyking
    MaxykingResistance

Paris: jj ma i platina tam je...jinak uz mam stazeno a jde se na to :)

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

nejsem nejaky trophy hunter, ale jen ze zvedavosti se ptam jestli to ma i podporu trofeji?

• Ctira.d89
    Ctira.d89

Za ty prachy (PSN) je to bomba. Grafika super, zvuk, hratelnost je jako ve dvojce. Navíc vaše postava i mluví, hurá. Né jak ve dvojce. Jo a i na PS3 to má CZ titulky, jako dvojka!

• tuzemák
    tuzemák

Maxyking: To bude mít víc jak 8 hodin. Navíc je to hodně o stylu hraní a obtížnosti jakou si zvolíš. Jinak, jsem asi v 5 kole a hra je to skvělá. Nechápu že není víc takovejch stříleček, jak po stránce příběhu, tak hratelnosti. Bejt tebou, moc neváhám. Je to jen za 500 ale obsahově za 1000. Jen můj názor.

• Maxyking
    MaxykingResistance

Uz to nekdo dohral? zajima me herni doba :) tipuju cca 8h?

• Plejstik3
    Plejstik3NEŘEŠ :-)

Hmm, tak první Crysis obsahuje i na PlayStation 3 CZ lokalizací (titulky)? No, tak to je gól, páč si vzpomínám na pár keců o "Sony fail" a hle, skutečnost je opět jiná [s16] Zdá se mi to nebo slyším splachovat [s6]

Takže za sebe říkám - SUPER ZPRÁVA. No, jelikož je potřeba podporovat lokalizaci a mám rád hry, který se odehrávají v panenský přírodě, tak Crysis jednoznačně kupuju [s14]

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

dik chlapi

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

xbox verze 4,1 GB

• jack210
    jack210PS5

PS3 - cca 3,8 GB :)

• KoKoT
    KoKoTNečum!!!

ParisCZ_84-Máš to napsaný v PS Store při popisu hry.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

KOlik to zabira prosim vas mista na disku? dik

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

mutalisk79cz: jasný no. Tak já moc nedávám ani na recenze, natož na plky zdejších lidí. Sám si dělám názor na věc. Ona reputace Crysisu je už z PC taková, že je to jen krásný na grafiku, ale jinak nuda. Tak je jasný, že každej má svůj názor, ale dřív se to řešilo hodně. Nikdy jsem na to neměl PC, abych to vyzkoušel v plný kvalitě, tak jsem to nekupoval vůbec. Jsem rád, že to vyšlo na konzole. Mě baví FPSka víc volnější než tunelovky. Třeba Far Cry 2 u mě v žebříčku nej FPS značně vede. Pak ještě BBC1 bylo taky volnější a dalo se to hrát více způsoby. Prostředí v Crysis 1 se mi líbí o hodně víc jak u Crysis 2, který mám taky rád. Celkově se oba díly povedly a doufám, že bude i další :)

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢

Kdyby se nasel nejaky hodny clovek, ktery by me to nechal stahnout at mi prosim posle PM a domluvime se na cene. Diky

• mutalisk79cz
    mutalisk79czB3 RULEZ

ConanVJ:ještě že nedáš na řeči dětí na konzolistovi.Co uměj akorát plkat o něčem co viděli akorát tak ve videu na youtube.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.