Volné forum

CRT Klub *** (81)

• bzukCZ
    bzukCZKZCZ

ste tam hosi......jo a mariocku, uz nezer.....:-D

• mariocek
    mariocek

kua oprava;taky se pridavam se svoji crt finlux 82cm kua mariocku uz nezer

• mariocek
    mariocek

Taky se prida se svoji CTR FINLUX 82cm

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Hlasim se do klubu se svoji OVP , uhlopricka 72 ......... bazarovka za 3200 Kc ....

• stewkooo
    stewkoooblá bláá

ja chcem tieeeez........mam krasneho thomsona este doma a sluzi . . . CRT 4live hehe [s7]

• bzukCZ
    bzukCZKZCZ

Hoši, jste zapsaní :-P

• TheNail
    TheNailFUK-U-DIX

Tak vystřel :P

• play3man
    play3manYes, it is

Ja mam tiez crt este ciernobiele :) Ale len zapada prachom nehram na nom a ani nepozeram tv :D Lebo sme kompletne LCD :D

• TheNail
    TheNailFUK-U-DIX

Hlásim se do klubu :P

• smindek
    smindekcollector

Aj ja mám crt [s4] , pri mojich konzoliach je to zatiaľ najlepšia voľba. Ked bude next-gen bude aj zrejme lcd. Ale crt si zrejme nechám, kvôli starším mašinám.

• Sheng
    Sheng

To moje milovana TV me asi opousti. Je tezce nemocna musim s ni zajit k doktorovi a doufam ze prezije [s13]

• Rick Deckard
    Rick Deckard

Táhni pryč, ale až se ti zasteskne po starách časech, tak tu nelez. [s4] [s6]

• bzukCZ
    bzukCZKZCZ

[q][b]jaccobino: [/b]Čau hoši mám pro Vás špatnou zprávu :( opuštím Vás, jelokož moje CRT 55cm značky ECG jde do kuchyne a rodice mi pořídily LG 82cm FULL HD ... Prominte mi to jinak to nešlo [s6] [/q]

:(:(:(:(:(:(:(:(:(

• digishit
    digishitdigishield

Ty woe, že se nestydíš :D

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Čau hoši mám pro Vás špatnou zprávu :( opuštím Vás, jelokož moje CRT 55cm značky ECG jde do kuchyne a rodice mi pořídily LG 82cm FULL HD ... Prominte mi to jinak to nešlo [s6]

• Rick Deckard
    Rick Deckard

Jsme prostě hardcore. [s4] Si musím vybírat hry, kde nemusím číst malé písmenka.

• RedX
    RedXjapanpower

[q][q][b]Lukasneo: [/b]Hlásím se s crt 55cm tesla z roku 1990 [s6] když na ní hraju u mamka musím hrát jen hry co nemají titulky neboť na ní není nic vidět [s6] [/q][b]Dawwer: [/b]\nHehe, já mám taky problémy při Warhawku poznat, koho jsem sejmul (nebo kdo sejmul mně) :D Taky byl super telefon v GTA, tam jsem taky skoro nic neviděl:D[/q]

Mam pocit že na tom telefonu šel nastavit větší font hele:)

• Sheng
    Sheng

[q][b]Lukasneo: [/b]Hlásím se s crt 55cm tesla z roku 1990 [s6] když na ní hraju u mamka musím hrát jen hry co nemají titulky neboť na ní není nic vidět [s6] [/q]

aspon vidis jak tezkej zivot mi CRTaci mame :D

• Dawwer
    DawwerTOBELL

[q][b]Lukasneo: [/b]Hlásím se s crt 55cm tesla z roku 1990 [s6] když na ní hraju u mamka musím hrát jen hry co nemají titulky neboť na ní není nic vidět [s6] [/q]

Hehe, já mám taky problémy při Warhawku poznat, koho jsem sejmul (nebo kdo sejmul mně) :D Taky byl super telefon v GTA, tam jsem taky skoro nic neviděl:D

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

Hlásím se s crt 55cm tesla z roku 1990 [s6] když na ní hraju u mamka musím hrát jen hry co nemají titulky neboť na ní není nic vidět [s6]

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Tak se také spolu s mým 82cm Mascomem hlásíme do klubu :D

• Rick Deckard
    Rick Deckard

Vítej do klubu. Sláva riderovi_cz. Huráááááááá! [s6]

• rider_CZ
    rider_CZ

se hlasim taky se svim CRTčkem [s6]

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

Rick:ne diky:D,ale popremyslim o tom :D:D

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Nějak nám to tady povadlo [s13]

• Rick Deckard
    Rick Deckard

Neprodávej to LCDčko. Ti ho vyměním za moji CRT telku. [s6]

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

ja vas nezradil:Djen sem chtel uz konecne HD:D

vite co ja prodam LCD a kvuli vam si koupim CRTabych mohl patrit do CRT klubu:D:D:D

• KonigGaga
    KonigGagaGamer 4fun

jsi nas zradil [s14]

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

tak kazdej musi nekdy odejit driv nebo pozdeji:D:(ale aj tak mam porad jeste CRT televizi v pokoji:D

• bzukCZ
    bzukCZKZCZ

[q][b]PeL.DAWE: [/b]to je jedno je to prakticky to sami:D[/q]

skoda ze odchazis x(((

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

to je jedno je to prakticky to sami:D

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

vitej do klubu LCD...(teda ja mam plasmu ale...) XDDD

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

takze dnes odstupuju s CRT klubu:)uz mam LCD tak hodne stesti a taky hodne clenu.... [s7]

• KonigGaga
    KonigGagaGamer 4fun

stejne spravnej hrac hraje prevazne srdcem a ne ocima [s1]

• KonigGaga
    KonigGagaGamer 4fun

ale kdyz mam to crt tak si ty repraky zatim nekoupim ale uz jsou za dobry ceny dobry 5.1 do vetsiho pokoje za 2500 coz je vpoho celkem, ale teda nekdy me stve kdybych si tu televizi mohl jako zvetsit, ale zda se mi ze napr moje crt 55cm tak ma stejne velkou uhlopricku jako kamosova 82 fullka ten sirokouhlej obraz je proste divnej ale kdybych tu telku vlastnil tak bych si asi nestezoval

• bzukCZ
    bzukCZKZCZ

[q][b]KonigGaga: [/b]ja se take hlasim v klubu ale dneska jsem hral poprve Uncharted a kdyz jsem si vylez na predek te ponorky tak jsem myslel ze mam double full hd [s6] nadhera, ale rek bych ze me vice stve nez crt tv ze nemam poradny repraky [s3] [/q]

jo, chtelo by to 5.1 s optikou, Pel.DAWE, kdyz to zorganizujes a prihlasi se dost lidi, tak neni problem x)

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

muzem nekdy udelat nejakej sraz jako PLAY6DAY nebo neco takovyho:D

• KonigGaga
    KonigGagaGamer 4fun

ja se take hlasim v klubu ale dneska jsem hral poprve Uncharted a kdyz jsem si vylez na predek te ponorky tak jsem myslel ze mam double full hd [s6] nadhera, ale rek bych ze me vice stve nez crt tv ze nemam poradny repraky [s3]

• Pietro
    PietroBBQ*

Pietro sa tiež hlási do klubu CRT positive:-)

• Kubackin
    KubackinLightning

Já mám taky CRT televizi že jo? [s6] jestli jo hlasim se do klubu [s14]

• Kubackin
    KubackinLightning

Komentář byl uzamčen

Příspěvek porušuje pravidla komunity.

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Vítej mezi náma [s14]

• bzukCZ
    bzukCZKZCZ

[q][b]Swat: [/b]Snáď sa môžem pridať do klubu :D. [/q]

ne, nemuzes mas to zakazane x)), jasne ze muzes , uz tam jsi x)

• Swat
    Swat

Snáď sa môžem pridať do klubu :D.

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Tak to já si ještě nějakou dobu se starou telkou ještě pobudu. Jen tak tento klub neopusim. Nikam zatim nespěchám [s14]

• digishit
    digishitdigishield

Než já budu mít HD tak už to zase nebude v modě a každej bude mít LED TV ... to je na hovno :D

• dominik12
    dominik12 VeRv

[q][b]Pampaliny: [/b]závidím všem v klubu.. Teprve vás čeká OBROVSKEJ ŠOK!!! ..až si doma poprvý pustíte PS3 na FullHD telce. \r\n\r\nSpadne vám čelist stejně jako mě.. \r\n\r\na nebudete vědět jakou starší už zaprášenou hru si zahrát, protože budou najednou vypadat nějak jinak [s14] Fandím vám všem![/q]

to mas pravdu : ))krasnej pocit aspon to ted muzu vyfotit do profilu : )

• Pampaliny
    Pampaliny

závidím všem v klubu.. Teprve vás čeká OBROVSKEJ ŠOK!!! ..až si doma poprvý pustíte PS3 na FullHD telce.

Spadne vám čelist stejně jako mě..

a nebudete vědět jakou starší už zaprášenou hru si zahrát, protože budou najednou vypadat nějak jinak [s14] Fandím vám všem!

• dominik12
    dominik12 VeRv

[q][b]bzukCZ: [/b]ze se nestydis x(((( njn, sokda, doba jde dopredu s tim nic nenadelame x)) UZIJ SI HD x)[/q]

zlata 60 : )) nebo co to bylo : )

• bzukCZ
    bzukCZKZCZ

ze se nestydis x(((( njn, sokda, doba jde dopredu s tim nic nenadelame x)) UZIJ SI HD x)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.