Plošinovky

Crash Bash - milovníci crashe bashe sem:) (8)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Podržíš při hře tlačítko home a pak dáš settings.Tam se to někde nastavuje

• Angelika
    Angelika

Zdravím chcela som sa opytat na jednu vec ohladne ps3 a hry Crash Bandicoot 2, stiahla som si tu hru cez playstation store a neviem nastavit na ovladaci aby sa pohyboval analogom, a čitala som že hra už vyšla ked sa analog využival, možete mi poradit? Díky

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero

Tak to mám asi smůlu...

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero

Já jsem taky milovník :) Měl jsem sice jen demo z Playstation magazínu, ale co jsme se toho s bráchou nahráli hodin :)) Takové hry už se dneska asi nedělají...nebo víte o něčem podobném?

• lidr13
    lidr13

naposledy sem to hral kdyz mi bylo tak 10...to skakani na tyci sem vubec nechapal[s6] jinak me bavily vsechny minihry

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

Parádní hra, odklon od příběhový kampaně mi v tej době vůbec nevadil a s hrou Crash Bash jsme si s rodinou užili spousty hodin skvělý zábavy... Nejvíc mě asi bavila pogo tyč =)

• Kratos9393
    Kratos9393Hardy!!

hehe:) pamatuju jak sme to hravali s kamosama,ale me se vzdy libila jednicka a trojka i kdyz tohle byla taky sranda:-)

• lidr13
    lidr13

na tu hru si jeste pamatuju,dost dlouho sem ji hraval s bratrem...asi nejlespi bylo zhazovani z tech ledovcu[s14]

tohle bylo taky dobry link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.