Konzolista.cz

Counter Strike 1.6 (44)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Hall
Hall #o_O O_o

Jo tak si myslete co chcete ale mě to tak prostě příde :D , nikdo by teda do toho klanu nechtěl?? Máme i svůj server na trénování :) a kdyby ste nechtěli do klanu tak by sme se někdy mohly dohodnout a dát nějakej turnaj nebo si prostě jenom tak zahrát :)

Lamps
Lamps #Lamps

[q][b]ellemenT: [/b]CS:S je luxuus.... co jsem se ho nahral... :) cs 1.6 me nebavila... ale source byl fakt super! [/q]

Konečně kvalitní názor :D

Zkrátka Source engine je fantazie.. ať už v HL2 nebo tady, dá hře takovej zvláštní nádech..

geobbu
geobbu #WHO CARES

CS:S je luxuus.... co jsem se ho nahral... :) cs 1.6 me nebavila... ale source byl fakt super!

sten32
sten32 #loading...

Source už nieje to prave orechove :)

maro16
maro16 #ϟƘƦƖןןΣx

ja bych rekl ze mu nesaha ani po nehty na nohou:D

maro16
maro16 #ϟƘƦƖןןΣx

ja bych rekl ze mu nesaha ani po nechty na nohou:D

roly30

Hall: prej napodobenina CoD 4 vždyt CS S je uz taky stoletá hra která z odpuštěním 'CoD 4 nesáha ani po prsty u nohou :D

Burtone

Ses trochu sekl Halle ne? [s6] [s6] [s6] [s6]

Lamps
Lamps #Lamps

LOL! CS Source napodobenina COD4 když tu byl snad přes 2 roky před nim? Heh..

Hall
Hall #o_O O_o

Je to CS. 1.6 to je klasika Source je podle mě taková napodobenina CoD4 prostě 1.6 je jak už sem řek klasika :D a je to nejlepší s dílů CSka! Má teda někdo zájem??

sten32
sten32 #loading...

:D akurat som ho dohral, :D hram z kamošmi cez LAN doma :)

Lamps
Lamps #Lamps

Jedná se o Source nebo 1,6?

Hall
Hall #o_O O_o

Chtěl bych se zeptat je tu někdo kdo umí zdůrazňuju UMÍ :D Csko???? Protože s kámošema v nejbližší době založíme klan ale chce to nějaký lidi který to odst umějí hlavně někoho kdo umí s AWP (já umim ale snipera dělat nechci, chci běhat s kalachem) jestli teda někdojo jo napište a dáme si duela :) [s14]

bzukCZ
bzukCZ #KZCZ

cs 1.6 jsem asi 3 mesice hral, ale pak jsem si vzpomnel, ze jsem konzolista :), nasledny uninstal a hrani na PS2 a potom PSP.....jeste mi tam hrozne vadily cheaty x((((

Flaffi
Flaffi #Music day

Já hraju vietcong protože je českej

Lamps
Lamps #Lamps

Už asi 2 roky hraju Source s delšíma přestávkama... už přestávam bejt takovej noob, trošku je tam i nějaká ta aim :D

Homer
Homer #Hommeer

moc dobra hra na pc jakej je source?...

Hall
Hall #o_O O_o

dělej už tě tam mam a napsal sem ti už na ajsko

Burtone

poslal sem ti PM

Hall
Hall #o_O O_o

hel tak mi dej skype máš??? nebo icq napiš mi to a já se ti teď ozvu ok?? naučim tě to :)

Burtone

Joo muzem aspon se to naucim konecne!..od kamosu dostavam vetsinou kapky tak to se akorat vztekam..ale nemam skype...mikrofon si asi poridim jeste tento tyden..tak kdyztak ICQ:)..mam ho v profilu tak si me pridej [s1]

Hall
Hall #o_O O_o

haimik1:hele já sice hraju cs už rok možná díl ale mohly by sme si dát skype a zapařit si co ty na to?? :)

Burtone

asi pred mesicem jsem to zacal hrat a docela me to chtytlo zatim sem ale lamka..ale nejaky ten kill si dam ze [s6]

Rick Deckard

V cs jsem uplně lama. A když říkám lama, tím myslím naprostá lama. Mám to pořád nainstalované, občas si to zahraju jen tak na odreagování.

Kachlo
Kachlo #BOSS

Prave ta fyzika te hre maximalne nesedi. CS ma byt jednoduche a vice se soustredit na taktiku a ne na efekty

meda_beda_xxx

jj,zahral bych klasiku cs 1.1 nejveci pecka,ale course taky ujde ma vsak jinou fizyku!!!

Hall
Hall #o_O O_o

source je nahovno protože je to takový moc reálný proste 1.6 je taková klasika víš co... :)

hanzz023cz
hanzz023cz #Aphex VS

Vcera sem naistaloval CS source. [s6] [s6] [s6]

Hall
Hall #o_O O_o

určitě je to jedna z nejhranějších online stříleček na světě!!!

misa1989
misa1989 #deepInside

Ve škole jme se toho taky něco nahrály... [s6] Je to jedna z nejlepších her na multiplay.