Jo tak si myslete co chcete ale mě to tak prostě příde :D , nikdo by teda do toho klanu nechtěl?? Máme i svůj server na trénování :) a kdyby ste nechtěli do klanu tak by sme se někdy mohly dohodnout a dát nějakej turnaj nebo si prostě jenom tak zahrát :)
Je to CS. 1.6 to je klasika Source je podle mě taková napodobenina CoD4 prostě 1.6 je jak už sem řek klasika :D a je to nejlepší s dílů CSka! Má teda někdo zájem??
Chtěl bych se zeptat je tu někdo kdo umí zdůrazňuju UMÍ :D Csko???? Protože s kámošema v nejbližší době založíme klan ale chce to nějaký lidi který to odst umějí hlavně někoho kdo umí s AWP (já umim ale snipera dělat nechci, chci běhat s kalachem) jestli teda někdojo jo napište a dáme si duela :) [s14]
cs 1.6 jsem asi 3 mesice hral, ale pak jsem si vzpomnel, ze jsem konzolista :), nasledny uninstal a hrani na PS2 a potom PSP.....jeste mi tam hrozne vadily cheaty x((((
Joo muzem aspon se to naucim konecne!..od kamosu dostavam vetsinou kapky tak to se akorat vztekam..ale nemam skype...mikrofon si asi poridim jeste tento tyden..tak kdyztak ICQ:)..mam ho v profilu tak si me pridej [s1]
Counter Strike 1.6 (44)
Jo tak si myslete co chcete ale mě to tak prostě příde :D , nikdo by teda do toho klanu nechtěl?? Máme i svůj server na trénování :) a kdyby ste nechtěli do klanu tak by sme se někdy mohly dohodnout a dát nějakej turnaj nebo si prostě jenom tak zahrát :)
[q][b]ellemenT: [/b]CS:S je luxuus.... co jsem se ho nahral... :) cs 1.6 me nebavila... ale source byl fakt super! [/q]
Konečně kvalitní názor :D
Zkrátka Source engine je fantazie.. ať už v HL2 nebo tady, dá hře takovej zvláštní nádech..
CS:S je luxuus.... co jsem se ho nahral... :) cs 1.6 me nebavila... ale source byl fakt super!
Source už nieje to prave orechove :)
ja bych rekl ze mu nesaha ani po nehty na nohou:D
ja bych rekl ze mu nesaha ani po nechty na nohou:D
Hall: prej napodobenina CoD 4 vždyt CS S je uz taky stoletá hra která z odpuštěním 'CoD 4 nesáha ani po prsty u nohou :D
Ses trochu sekl Halle ne? [s6] [s6] [s6] [s6]
LOL! CS Source napodobenina COD4 když tu byl snad přes 2 roky před nim? Heh..
Je to CS. 1.6 to je klasika Source je podle mě taková napodobenina CoD4 prostě 1.6 je jak už sem řek klasika :D a je to nejlepší s dílů CSka! Má teda někdo zájem??
:D akurat som ho dohral, :D hram z kamošmi cez LAN doma :)
Jedná se o Source nebo 1,6?
Chtěl bych se zeptat je tu někdo kdo umí zdůrazňuju UMÍ :D Csko???? Protože s kámošema v nejbližší době založíme klan ale chce to nějaký lidi který to odst umějí hlavně někoho kdo umí s AWP (já umim ale snipera dělat nechci, chci běhat s kalachem) jestli teda někdojo jo napište a dáme si duela :) [s14]
cs 1.6 jsem asi 3 mesice hral, ale pak jsem si vzpomnel, ze jsem konzolista :), nasledny uninstal a hrani na PS2 a potom PSP.....jeste mi tam hrozne vadily cheaty x((((
Já hraju vietcong protože je českej
Už asi 2 roky hraju Source s delšíma přestávkama... už přestávam bejt takovej noob, trošku je tam i nějaká ta aim :D
moc dobra hra na pc jakej je source?...
dělej už tě tam mam a napsal sem ti už na ajsko
poslal sem ti PM
hel tak mi dej skype máš??? nebo icq napiš mi to a já se ti teď ozvu ok?? naučim tě to :)
Joo muzem aspon se to naucim konecne!..od kamosu dostavam vetsinou kapky tak to se akorat vztekam..ale nemam skype...mikrofon si asi poridim jeste tento tyden..tak kdyztak ICQ:)..mam ho v profilu tak si me pridej [s1]
haimik1:hele já sice hraju cs už rok možná díl ale mohly by sme si dát skype a zapařit si co ty na to?? :)
asi pred mesicem jsem to zacal hrat a docela me to chtytlo zatim sem ale lamka..ale nejaky ten kill si dam ze [s6]
V cs jsem uplně lama. A když říkám lama, tím myslím naprostá lama. Mám to pořád nainstalované, občas si to zahraju jen tak na odreagování.
Prave ta fyzika te hre maximalne nesedi. CS ma byt jednoduche a vice se soustredit na taktiku a ne na efekty
jj,zahral bych klasiku cs 1.1 nejveci pecka,ale course taky ujde ma vsak jinou fizyku!!!
source je nahovno protože je to takový moc reálný proste 1.6 je taková klasika víš co... :)
Vcera sem naistaloval CS source. [s6] [s6] [s6]
určitě je to jedna z nejhranějších online stříleček na světě!!!
Ve škole jme se toho taky něco nahrály... [s6] Je to jedna z nejlepších her na multiplay.