ZET sakra chybel nam kousek... ja jsem ale u toho posledniho levelu totalne odpadl, to fakt nemelo smysl pokracovat dal. kdyz vezmu jinou lod a nebudu unaveny jak vcera, tak to urcite dame. klidne ale zahrej s nekym jinym, nevim, jestli budu dneska online.
Coop partner RESOGUN - trofeje (20)
Někdo na spolupráci při získávání trofejí? Snad to nehraju sám....
kdyztak se zeptej PAN-T ...ten to furt v mezicase hraje
Hraje jeste nekdo na PS4? Schanim nekoho na co-op a lv.50 dik
jo pridej si me rad to zahraju, taky potrebuju zkompletovat
Hrajete to ještě někdo? Potřeboval bych výpomoc s trofejemi [s16]
Jak na který, treba na trofeje s lodema
Je tu nekdo kdo drzi v Resogunu rekordy? Uz jsem skoro vsechny prekonal a potrebuju motivaci pro dalsi hrani :D
jj určitě , napiš třeba zítra. Vezmeš si tu lod co mam já a pujde to jedna radost:)))
V pohode ja dnes nebudu kdyz se sejdem dame to je jasny dnes mam 24 tak snad zitra ok??
ZET sakra chybel nam kousek... ja jsem ale u toho posledniho levelu totalne odpadl, to fakt nemelo smysl pokracovat dal. kdyz vezmu jinou lod a nebudu unaveny jak vcera, tak to urcite dame. klidne ale zahrej s nekym jinym, nevim, jestli budu dneska online.
Taky bych potreboval helpnout chybi mi dve trofeje do platinky nick markus149 tak si me pridejte diky zdarec
Tak super. Něco jsem vyhrál, ale 1cc je HARDCORE.:)))
Trofeje v coopu jdou. Třeba trofej 1CC je dost těžká, v coopu lehoučká.
EE lonsky rady jsou B6, EM6, E6, ET60, FT60, DT60, WT60. ja mam predlonsky model WT50.
Ale řekl bych ze tam žádné trofeje Coop nepůjdou myslím ze jsem to cetl na truetrophies v popisech trofeji
EE je to DT nejvyšší loňský model :)....
tak muzem klidne uz dneska vecer, kolem 20h bych mel byt online. tv panasonic[s14]
Ok... tak mi napiš až budeš moct? Jakej panak?:D Někdo další, kdo může přes týden :D
jo muzem dat, ale pres tyden hraju jen chvilu vecer. jo a ten panak je wt60?
Cus, schánim coop partnera na pomoc s trofejeme atd.
Přidá se někdo?