Závodní

Colin McRae DiRT 2 - COLIN McRAE DIRT2 (43)

• Edin95
    Edin95

tak ještě 6lidí:)

• TEKKENAK
    TEKKENAKJan

Edino tak já určitě [s6]

• Edin95
    Edin95

ahoj lidičky potřebovalch bych pomoc s trofejí Rush Hour nenašel by se tu někdo?

• TEKKENAK
    TEKKENAKJan

J.T.honza děkuju ale už se zadařilo trofej už skočila ale ještě jednou díky za nabídnutou pomoc [s12]

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero

TEKKENAK: Čau, já to ještě furt hraju, tak mi pošli žádost, jsem tam jako PrinceRino. Akorát bývám online o víkendech zhruba jednou za 14 dní, když přijedu domů...ale když se domluvíme, není problém :-) a pro bullooga platí to samé :)

• TEKKENAK
    TEKKENAKJan

Zdarec konzolisti najde se ještě někdo kdo hraje tuto hru ? potřeboval bych si zahrát online závod gatecrasher ale tenhle mód už nikdo nehraje,kdyby si na mě někdo našel 10 minut byl bych móóóc vděčný díky PSN stejný jako tady.

• bulloog
    bulloog

ahoj jezdi to jeste nekdo potreboval bych pomoct s trofeji RUSH HOUR-Vyhraj online závod Pro Tour proti 7 protivníkům jenze se nas tam nikdy tolik neseslo

• PICEKcz
    PICEKcz

Luxus uz to mam a chybi me uz jenom 1 turnaj. Diky moc

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

myslím že je to záložka "NEWS" - tam máš info o právě probíhajícím online turnaji, který trvá pár dní, pak je nový. je tam přesně napsaný, co máš udělat, většinou je to zajet čas na nějaký konkrétní trati.

tím že hraješ online tak náhodou zajedeš tu stanovenou trať, takže proto už máš 2/4.

• PICEKcz
    PICEKcz

Prosim o radu, chybi me jedna trofej k platine a to, ze se musim zucastnit 4 turnaju... jak se dostanu do teho turnaja??? ve dvoch turnajach sem byl, ale nvm jak sem se tam dostal a 3. se ne a ne zucastnit.

• Cimbu
    Cimbu

Kdo by chtel se mnou zajezdit a mozna me i porazit tak at si me da na psn do pratel nick je cimbu. rad bych zajezdil proti cizim uz me to nebavi

• petar99
    petar99

jo je to michalko tak jak pises,jo to odehral priznam se na nejlehci obtiznost,ale jen proto ze singl me nebavi,a pak jsem si uzival online zavodeni,no a jeste musim rict ze platinova trofej byla opravdu lehka a zatim jedina kterou jsem ziskal

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

Michalka je to uplne normalni, ale kdyz si das obtiznost hardcore tak se pekne zapotis. Ja tak dohral celou hru [s14]

• MichalkaCZ
    MichalkaCZ

zdá se mi to nebo je Dirt2 lehký? hraju to na normal obtížnost a většinou dojedu tak s 15 vteř. náskokem... je to možné?

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

HJ ted jézdíme spolu ja a misa_cz tak kdyby nekdo chtel zajezdit tak napiste muj nick na ps3 petrvaa

• Speeder12321
    Speeder12321

nwm proc ale nemuzu se pridat do her ktere jsou zalozene (zadne to nenajde) vzdycky musim zalozit hru a pockat az nekdo prijde

• Tragedy
    Tragedy

Já teda měl v mulťáku vždy aspoň 15 plných nebo skoro plných her.

• adusa
    adusa

ja tiez hrajem DIRT a je skvely len skoda ze mi neide online :-(

• Speeder12321
    Speeder12321

uz mam dojetou skoro celou DIRT tour a mrzi me ze multak je skoro prazdny [s13]

• Speeder12321
    Speeder12321

Dik moc Maro16

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

tuhle trofej das behem hry,normalne zbirej trofeje a ona po nejake chvili naskoci...nemusis se bat,ze bys pak ostatni trofky nedostal

• Speeder12321
    Speeder12321

ahoj,pls nevite nekdo jak na trofej JUST DRIVE najezdi 161km bez toho abys odemkl jedinou trofej? musim tuhle trofej dat jako prvni nebo muzu mit treba 10 odemcenych a 161km zadnou nedam tk se mi otevre taky? proste zajima jestli tuhle trofej musim dat jako prvni abych ji dostal. Diky za odpovedi [s14]

• jose79
    jose79

Omloufám se všem...nejdřív to tu založim a pak ani nedebatuju ;)

Dirt 2,mě né zklamal ale spíš hodně rychle omrzel... :(( nemůžu si pomoct,ale já v tom furt vidim Motorstorm kterej uplně nenávidim...

Asi si opět pořídim 1,nechápu jak o proti ní moli takhle otočit o 360°...tak vlasně i zklamání.

To vše jen pro vysvětlenou [s11]

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

kazdej kdo by si chtel zajed zavod s cechama,necht se prihlasi do zavodu na tehle strance link zavod by se jel dnes nebo zitra,podle ucasti v 20:00

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

pokud zrovna jezdite L.A na hardcore a moc se vam nedari dojet na prvni misto tak si vemte Mitsubishi Eclipse GT a snim to date na poprve...dobre drzi na asfalte a na hline to same......mirdo ty taky dobre jezdis uz se tesim na dalsi turnaj jak si to rozdame:)

• Betmen
    BetmenF1 2010

Jinac maro16 jezdis perfektne!!Ale Petar me prekvapil hru ma od vcera a jezdi jak kdyby ji meltejden jako ja!!Klobouk

• Betmen
    BetmenF1 2010

No tak to to verim!!Jezdim na tu prostredni az to dojedu tak zacnu tez na HardCor!!

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

mirda na jakou obtiznost jezdis karieru??ja jezdim na hardcore a treba v chrovatsku jsem se s jednou Rzetou smolil hodinu nez jsem ji dojel na prvni misto:D

• Betmen
    BetmenF1 2010

Tak je to masakr dirt se uz rozjizdi uz to lidicky kupukou no ted jsem dohral online a zatim tam jezdej Lamy tak se daj celkem porazit!

• Homer
    HomerHommeer

demo dirt 2 je naprosto uzasne [s7] [s1] [s14]

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

jose no doufam,ze budes mit cas,zatim je nas jenom 3 a chtelo by to najit jeste minimalne dalsi tri:)

• jose79
    jose79

maro:netroufam si rict co budu delat zejtra v 8h...mas me ve friends tak uvidis jestli budu online,kdyz jo a budete mit jeste misto rad s vama zahraju....nebude to sice z me strany nic moc vykon,moc jsem netrenofal,bude to spis jizda na reflexy a stale jenom s joypadem....

• Betmen
    BetmenF1 2010

JJ jak rika maro prihlaste se kdo ma Dirta 2 je to nadupany relly!!Je skoda ze je jenom jedno a to od Codemastru!!WRC me chyby bylo to dobry relly!

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

kazdej kdo by si chtel zajed zavod s cechama,necht se prihlasi do zavodu na tehle strance link zavod by se jel dnes nebo zitra,podle ucasti v 20:00

• jose79
    jose79

maro, se mnou pocitej snad se nic nepodela a budu mit cas.Mam objednanou g27 a cekam na nej jak na smilovani,ale s tim vozovym parkem si fakt asi delaj humor a zda se ze to co tam je uz v zakladu je konecna... :( ty trate taky smysleniny... :( boha jak ja bych zajezdil WRcecka.... zejtra nebo pozejtri mi prinese kamos WRC na plejsta 2 tak zavzpominam a mozna si i pobrecim :)

EDIT:proc proboha nikdo neudela hru jenom s reli kde jsou realny auta,trate,piloti a treba prejezdy na erzety.... ???

Sorry mam nakou depku....

EDIT: Rallye Malaysia a Rallye China POMÓÓÓC !!! :D

já ty amíky nechápu.....vrchol demence.....

Netvrdim že tyhle dvě reli neexistujou (Asia Pacific Rallye) ale bojim se na co jeste narazim...Rallye Kongo?

To sem jedinej koho tyhle obsurdity deptaj?

Možná je na čase začít si psát deníček :)

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

ja mel hned v zakladu na nastavene otaceni o 180 stupnu....jinak dal by nekdo o tom vikendu kolem vecera??

• Michelle
    Michelle♀︎

Lubino1 - moc děkuju, zkusím. Můžeš mi prosím poslat i všechna ostatní nastavení, jak to máš (třeba přes PM nebo si mě přidej na PS3, můžeme si zahrát společně). Děkuju ....

• Lubino1
    Lubino1

Michelle : v položce options stáhníi rozsah otočení ze 100 % tak na 80%, mám taky G 25

• Michelle
    Michelle♀︎

Dirt 2 mi přišel včera, hrála jsem ho asi 2 hodinky a moc se mi líbí. Je to hodně podobné Gridu, jen je to v terénu. Vzhledově to vypadá celkem povedeně (Chorvatsko je vážně pěkné), zpracování kariéry je také zajímavé, online jsem ještě nezkoušela.

Zatím mám problém si správně nastavit volant (G25), protože při zatáčce o 180 stupňů si můžu zlomit ruce a stejně pořádně nezatočí ... Pokud máte tenhle volant, napište mi prosím, jak ho máte nastavený, dííííík.

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

ta rzeta v Chorvatsku myslim ta prvni je hodne dobra,sice trva jenom neco kolem 1:44 ale je pekne udelana....no u me to hraje taky uz par lidi takze by jsme to dali dohromady:)

• jose79
    jose79

jojo taky jsem koukal ze uz hrajes,jeste jsem nejak nemel cas hru poradne prostudovat,nejak sem se zasek v Chorvatsku ;) kratka,ale moc pekna rzeta jen doufam ze jich tam bude vic,ale celkove spokojenej,online o vikendu ? urcite si cas najdu moc netrenuj at ti stacim ;) par lidi ve friendlistu co hrajou dirt mam taky tak uvidime

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

jose tak sem neska koukal,ze uz mas take DiRT 2:) mas o vikendu cas??by jsme mohli zahrat po netu jeste s par cechama;)...jinak jsem s dirtem nadmiru spokojenej,jen me trochu nesel ten mod gate crusher nebo jak to bylo..

• jose79
    jose79

Zakladam tohle tema,proteze nikdo jinej se k tomu nema :)

Tak ze vse co se tyka dojmu,poznatku,domluv na online atd. sem

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.