Akční FPS

COD Ghosts --> Extencion (22)

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

Jak se hazi penize?

• Paradise
    ParadiseMGO <3

Hraje někdo COD Ghosts jeste? Pokud jo, přidejte si mě: ParadiseCZ , hraju především search and destroyed a domination.

• mario9hm
    mario9hmmario9hm

čau need help na platno psn ii-mario9hm-ii (II-mario9hm-II)

• Gazi-k
    Gazi-k

Ahoj, hledám někoho na pomoc s trofejema. Mám PS4. PSN je: gaziiik

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Ja mam zatim ze vsecho uz 100% tedka cekam uz na dalsi DLC, ale pokud nekdo bude s cimkoliv potrebovat pomoc, rad vam pomuzu :)..

• Kreicaos
    Kreicaos

Tak já to nakonec udělal s někym koho to ke mě hodilo. Frajeři očividně věděli co dělat stejně jako já, takže to byla poezie až do útěku, ale i při útěku sme si pomáhali oživovat apod ale byl to neskutečnej adrenalin :-D Teď mě čeakjí DLC

• Missty
    MisstyiMissty

Aha...no tak to je docela blbe bez internetu,tak nejak napis cas +- a ja se pokusim prihlasit :))

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

Ja bych dal. Snazim se to hrat kazdej den s kamosem, akorat ze nema doma internet. Ja ani nevim, jaky to je to hrat ve ctyrech nebo pro kolik hracu to je. Ja mam dotaz: kde berete ty "zuby" na to vylepseni armory? My to dohrajem a ziskame jen jeden za celou hru. A kdyz jsem je spocital vsechny, tak je to kolem 250. To to mame hrat 250x? Vzdyt jedna hra trva kolem hodiny.

• Missty
    MisstyiMissty

Ahojda,kdo by dneska dal?S cizakama se to neda...

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Joo parada prvni dlc 100% uz aby bylo druhy :)..

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

To je v hajzlu, jedu to sam abych udelal vsechny chalenge v dlc dostanu se nakonec a chcipnu, me jebne :(..Takovy nervy..

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

V DLC Nightfall uz me zbyva jen jedna trofej, udelat vsechny chalenge :D..

• FatyCZ
    FatyCZ

Jojo uz mam platinu a jde to lehce chce to jenom chtít :D

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Nejjednodusi trofeje, ktery clovek udela i sam a na to sbirani, je to nejlepsi..

• Kreicaos
    Kreicaos

Zdar, taky potřebuju ty trofeje, takže klidně se přidám kdyby měl někdo zájem. Moje PSN je Kreicaos a hraju na PS4

• FatyCZ
    FatyCZ

Custe hraju ted COD kvůli trofejim potrebuju už jenom sebrat 40x bordel co je na zemi (ted nevím jak se ta trofej jmenuje) + ještě jednu trofej s téma perkama či jak se tomu nadává :D fakt Sorry píšu z mobilu z práce a nepamatuju si to.

Samo sebou za pomoc pomůžu vám ve 2 není problém udělat challenge a uniknout v čas (trofej jak se musíte dostat pryč aby zbyla 1:30) mam parádní strategii odkoukanou od jedněch blaznu a ve 4 lidech sme ani jednou nikdo nepadl a vse šlo jak po másle

• sVENISKO
    sVENISKO

Na Extencion si mě klidně přidejte psn:sVENISKO Dohraný to mám. Ale potřeboval bych pomoc s těma chalengema. DLC zatim nemam. Uvidim jestli budu pořizovat... Joo hraju na PS3!![s1]

• Jimbo
    JimboJimbo

To DLC ještě nemám a asi pořizovat ani nebudu ;) Ghosti mě vůbec nenadchli, baví mě jen tenhle mód, jinak SP jsem ani nedohrál a MP mi přijde též odfláknutej a zvláštní ;) Naštěstí mám Ghosty jen půjčený :)

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Ja bych zahral spise to dlc , to jsem jeste nedojel :D

• Jimbo
    JimboJimbo

Ok, musíme ještě někoho sehnat no :) a pořádně se na tom domluvit, několikrát jsem došel k tý Atomovce, ale už jsem nezvládnul nikdy doběhnout na začátek :)

• valis1
    valis1klobáska

klidně si mě přidej, ale chce je to projet ve čtyřech

• Jimbo
    JimboJimbo

Čaudy borci, hledám někoho kdo by se mnou dal pořádnej Co-op proti mimozemšťanům a pořádně jim vyprášil kožichy! [s4] Díky za koment [s14]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.