Volné forum

Co vás nejvíc štve na tomto světě...? (63)

• TumaPetr
    TumaPetr

Vypadne talířek z ruky:D Nebo dostaneš v jednom tejdnu několik kopaček:D No u nečeho by ten bůh mohl trošku slevit:D

• TonyRocky
    TonyRocky

[q][q][b]TonyRocky: [/b]Nic mě nedokáže nas*at více než srážka s blbcem!Pokud potkám někoho komu nic nedochází a je tupý jak poleno tak vždy zákonitě vyteču...Pak také věci jako sprosté děti na anonymních diskuzích,skinheadi a tyhle běžné,otravné a zbytečné věci které příroda vytvořila jen aby si nahnala gamerscore....Protože jinak si to nedovedu vysvětlit....[/q][b]VRB: [/b]\nZase se to nesmí přehánět. Lidi nejsou stroje a i když jsou ty běžný věci občas otravný, bez nich by ses zbláznil.[/q]

Nemyslel jsem to zas tak kriticky čoveče....Každý člověk má své mínus i plus.Myslel jsem to spíše s nadsázkou.Spíše ty extrémní případy velmi chytrých lidí,kteří ze sebe dělají blbce jenom aby si něco nějak ulehčili.Ty běžné chyby jakože mě vypadne talířek z ruky a podobně to je přece normální...

• TumaPetr
    TumaPetr

[q][b]TonyRocky: [/b]Nic mě nedokáže nas*at více než srážka s blbcem!Pokud potkám někoho komu nic nedochází a je tupý jak poleno tak vždy zákonitě vyteču...Pak také věci jako sprosté děti na anonymních diskuzích,skinheadi a tyhle běžné,otravné a zbytečné věci které příroda vytvořila jen aby si nahnala gamerscore....Protože jinak si to nedovedu vysvětlit....[/q]

Zase se to nesmí přehánět. Lidi nejsou stroje a i když jsou ty běžný věci občas otravný, bez nich by ses zbláznil.

• TonyRocky
    TonyRocky

Nic mě nedokáže nas*at více než srážka s blbcem!Pokud potkám někoho komu nic nedochází a je tupý jak poleno tak vždy zákonitě vyteču...Pak také věci jako sprosté děti na anonymních diskuzích,skinheadi a tyhle běžné,otravné a zbytečné věci které příroda vytvořila jen aby si nahnala gamerscore....Protože jinak si to nedovedu vysvětlit....

• Flaffi
    FlaffiMusic day

[q][b]ConanVJ: [/b]Flaffi nejsi v tom sám, věř mi :)[/q]

[s6]

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Flaffi nejsi v tom sám, věř mi :)

• Speedinka
    Speedinka

VRB: jo to máš pravdu, ale spíš myslim ty přesluhující, co už nedoslýchaj tak jak by měli a cpou ti, že tohle už ses dávno učil a pletou si věci dohromady...to už i ti mladší jsou lepší...ale záleží jak na co.. [s8]

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

To by na tom světě moc lidí nebylo :D

• Lamps
    LampsLamps

Tak jeden velkej kruh bych shrnul do jedno slova - dementi.. bez nich by byl svět krásnej.. no ne?

• Snou
    Snoulamka

VRB: souhlasim stebou [s8]

• TumaPetr
    TumaPetr

[q][b]Speedinka: [/b]Mě nejvíc štvou učitelky (é)...nejvíc ty, co přesluhujou už pěknou řadu let [s3] [s8] [/q]

No, stále lepší přesluhující/ze staré školy než mladý neutoritativní s rádoby vizí změny světa, který nic nenaučí. Sám si řikám, kam půjde školství až tyhle starý lidi odejdou do důchodu. Možná to bude jako v Americe, že každej Jarda Trotl bude mít vejšku.

• Speedinka
    Speedinka

Mě nejvíc štvou učitelky (é)...nejvíc ty, co přesluhujou už pěknou řadu let [s3] [s8]

• Flaffi
    FlaffiMusic day

[q][b]ConanVJ: [/b]Mě poslední dobou štve pár lidí .............. [s13] [/q]

To sem já a jenom já[s6]

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

hnusný malý holky,co mě furt otravujou a ty hezký,který mě ignorujou

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Mě poslední dobou štve pár lidí .............. [s13]

• Flaffi
    FlaffiMusic day

Mě se zdá že sou tady skoro všichni spameři ale samozřejmě kromě rolyho[s6]

• naked-snake89
    naked-snake89

20 rokov preco?

ups ja som sa pomylil,v predchadzajucom prispevku som to nedopisal,neznasam zivot ktory vediem... tak

• Swat
    Swat

naked-snake89: Koľko máš rokov?

• Hall
    Hallo_O O_o

Flaffi:nerejpej do mě :)

• Flaffi
    FlaffiMusic day

Spameři sou bezva[s1]

• naked-snake89
    naked-snake89

neznasam tento zivot,tento vek,vladu a vojnu

• brutalRawe88
    brutalRawe88

Nesnáším cigány, feťáky, lháře a naši vládu

• roly30
    roly30

nejvíc mě štvou cikáni teda spíš většina z nich, potom mě serou ti šmejdi co dělaj pokusy na zvířatech a naonec mě serou spameři

• geobbu
    geobbuWHO CARES

[q][b]Swat: [/b]Flaffi: Nespamuj kurva, napíš príspevok o svojom názore a nie stále: Souhlasím. Mně to taky štve atd... [/q]

............ souhlasím :D :D

btw. abych nebyl mimo, štve mě že všechny drahý věcičky, co mám rád stojí tolik peněz.

• Swat
    Swat

Flaffi: Nespamuj kurva, napíš príspevok o svojom názore a nie stále: Souhlasím. Mně to taky štve atd...

• Flaffi
    FlaffiMusic day

Souhlasim s tebou

• max cavalera
    max cavalera

zasrani negri prijdou na socku a dostanou kde jaky prispevek kazdej 2 se narodi a uz ma pomalu duchod hajzlove zasrani at tahnou je jich velmi malo normalnich a slusnych bych udelal vychovny tabor a tam bych je nahnal a naucil jak se maji chovat tady v holsu zacali okradat za bileho dne duchodkyne KURVAAAAAA jak ja bych je triskal zmrdyyy [s4]

• Flaffi
    FlaffiMusic day

[q][b]Swat: [/b]Je toho moc... ale jeden z nich je to, že ak chce byť niekto originálny alebo iní, je často odsudzovaný. Nie len medzi skupinou ľudí ale i masovo . [/q]

To máš pravdu.Jak já to nesnášim[s1]

• Swat
    Swat

Je toho moc... ale jeden z nich je to, že ak chce byť niekto originálny alebo iní, je často odsudzovaný. Nie len medzi skupinou ľudí ale i masovo .

• TumaPetr
    TumaPetr

Co mě štve? Skoro všechno a pak to odnáší lidi blízko mě...zas*anej začarovanej kruh.

• Flaffi
    FlaffiMusic day

[q][b]Hall: [/b]sire v tom s tebou souhlasim :D a nebo když nejde elektřina :D[/q]

Když neni eletryka tak neni Ps3 ale je PSP a když neni baterka tak pak je nic[s6]

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

nejvice asik politika,alkoholici,fetaci a cikani...tot vse

• Hall
    Hallo_O O_o

sire v tom s tebou souhlasim :D a nebo když nejde elektřina :D

• Flaffi
    FlaffiMusic day

Když mi někdo nadává

• Juky
    Juky

zakomplexovany ľudia

• hanzz023cz
    hanzz023czAphex VS

Jo unava me stve taky. [s6]

• Vinokurov
    Vinokurov

skola a unava

• sir smokey
    sir smokeyFC2 killer

kdyz nemuzu sehnat speky [s6] ale to [s4] je malo kdy

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

lhari,skola,nespravedlnost,povysujici se osoby,valky a zase jeste jednou valky:-(

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

To mi povídej,já jsem tady každej den a nejsem ani v první dvacítce

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

škola,politici a nedostatek peněz [s6]

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

ApsidalTill: S tim souhlasim [s13]

• Snou
    Snoulamka

je to ho tolik, ale snažim se nad to povznést

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

Sheng to maš pravdu

• Sheng
    Sheng

Nejvic me se*ou velky spolecnosti (i staty apod.) co si mysli ze jim nikdo nic nemuze tak hrabou a hrabou at uz penize nebo moc (CEZ, eon, nebo treba Rusko). Demence nasich politiku a nerovnopravnost obcanu (at si rika kdo chce co chce, bohati a slavni se z toho v 90% dostanou i kdyz sou vinni)

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

demencia ktorá sa prenáša aj na herný trh a takzvaný: konzolový rasizmus z ktorého mi je na blvanie ...

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Už ani nevim co mi vadí... vše se tak nějak smrsklo dohromady, že to je jediný... "svět" :D

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Nejvíc asi ci...... Pak ČEZ, NAŠÍ VLÁDU, DANĚ. [s6]

• Kimi
    KimiZ.M.R.D.I

Tak nevim,kde začit.Štve mě to že ve světě probihaji nesmysylne valky pro nic zanic a umiraji za to civiliste co nic neudělaly.Pak mě sere že je na světě hodně milionařu,kteři si to vubec nezaslouži napřiklad Arabšti šejkove v posranych prostěradlech ukazuji svoje palace před něma 50 Bavoraku a 5 Rolsu a přitom jim to je na hovno.kdyby raději poslaly prachy do nějakych tych zaostalych vesnic,kde všichni hladoovi.No a pak by měli zlegalizovat Mariuhanu.Pak mě ještě pěkně sere to že mě nikdo nema rad :D a nikdo se semnou nechce kamaradit :D !!!!!.A ještě je toho hodně,ale vše tu psat nebudu.

[b]Komentář byl editován: 12/01/2009 16:02[/b]

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

třeba nesnašim party ve škole kteři si mysli že su něco vic než ja mam stim vlastni zkušenosti.

[b]Komentář byl editován: 12/01/2009 15:59[/b]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.