[q][b]Speedinka: [/b]No asi takhle, mně když přejeli toho kocourka, tak jsem byla strašně moc smutná, protože byl hrozně hodnej, pokaždý když sem si sedla, hned byl u mě [s14] takovej mazlík to byl. No a s maminou sme si dělali srandu, že si ho vemem domů a hned den na to se stalo tohle... [s13] Tak sme si pořídili jinýho kocourka, ale ten přesně na moje narozky zmizel - skočil z balkonu (sme ho tam omylem zavřeli a nevěděli sme o tom),měli sme ho asi tak půl roku,tak sme si pořídili další - dvě ségry a nedávno přibyla další - mouratá rachejtle [s6] a teď si moc přeju abych měla ještě další kočky, protože jsou opravdu tim největším štěstím (teda až po Redovi).\r\nA pak mám ještě jedno přání - a to dostat se na vejšku a dodělat jí :) a aby měla Plzeň titul mistra extraligy [s6] [/q]
No asi takhle, mně když přejeli toho kocourka, tak jsem byla strašně moc smutná, protože byl hrozně hodnej, pokaždý když sem si sedla, hned byl u mě [s14] takovej mazlík to byl. No a s maminou sme si dělali srandu, že si ho vemem domů a hned den na to se stalo tohle... [s13] Tak sme si pořídili jinýho kocourka, ale ten přesně na moje narozky zmizel - skočil z balkonu (sme ho tam omylem zavřeli a nevěděli sme o tom),měli sme ho asi tak půl roku,tak sme si pořídili další - dvě ségry a nedávno přibyla další - mouratá rachejtle [s6] a teď si moc přeju abych měla ještě další kočky, protože jsou opravdu tim největším štěstím (teda až po Redovi).
A pak mám ještě jedno přání - a to dostat se na vejšku a dodělat jí :) a aby měla Plzeň titul mistra extraligy [s6]
[q][b]Speedinka napsal(-a): [/b]Tý jo, deset, tak to už je pěkné čísílko [s14] já je mám taky ráda od malinka, a kočky máme od tý doby, co mi u příbuznejch přejeli kocourka [s13] [s13] to byli časy...\r\nMůžu ti říct, že tam kam přijedu, tam maj kočky [s14] akorát teda ve škole nejsou :([/q]
Já sem míval taky kocourka velkýho, zrzavýho, asi od 5 let. měl sem ho hodně rád, spal se mnou v posteli, když sem chodil do školy tak na mě čekal. Prostě to byl můj mazel. Když mi bylo asi 12 tak se domu nevrátil :( Hodně dlouho mi bylo smutno. Po nějakym tom roce mi táta řekl, že ho našel zastřelenýho. :( :(
Tý jo, deset, tak to už je pěkné čísílko [s14] já je mám taky ráda od malinka, a kočky máme od tý doby, co mi u příbuznejch přejeli kocourka [s13] [s13] to byli časy...
Můžu ti říct, že tam kam přijedu, tam maj kočky [s14] akorát teda ve škole nejsou :(
co vam stači ke štěsti? (71)
maro16: To já taky, ale neni to to hlavní [s14]
kdyz mi prijde nejaka nova har,tak jsem stastny jak blecha
[s14]
když můžu hrát nový hry [s14]
[s6]
a proč taky ne, že? :-D [s6] [s6]
no konecne nekdo [s6] tady ma snad kazdej kocku [s6]
já taky radši psa [s7]
pes je pes [s6] [s6]
Tjn Kočičky jsou prostě Kočičky :D
To je jak z arabských pohádek. :D
No to se teprve uvidí, jestli je to pohádka [s6] [s6]
Ehm, a můžeš mi říct proč??? [s6] [s6] [s6]
[q][b]Speedinka: [/b]No asi takhle, mně když přejeli toho kocourka, tak jsem byla strašně moc smutná, protože byl hrozně hodnej, pokaždý když sem si sedla, hned byl u mě [s14] takovej mazlík to byl. No a s maminou sme si dělali srandu, že si ho vemem domů a hned den na to se stalo tohle... [s13] Tak sme si pořídili jinýho kocourka, ale ten přesně na moje narozky zmizel - skočil z balkonu (sme ho tam omylem zavřeli a nevěděli sme o tom),měli sme ho asi tak půl roku,tak sme si pořídili další - dvě ségry a nedávno přibyla další - mouratá rachejtle [s6] a teď si moc přeju abych měla ještě další kočky, protože jsou opravdu tim největším štěstím (teda až po Redovi).\r\nA pak mám ještě jedno přání - a to dostat se na vejšku a dodělat jí :) a aby měla Plzeň titul mistra extraligy [s6] [/q]
Tak tim poslednim jsi to cely pokazila....
Děkuji [s14]
Tak to držim palce [s14]
ConanVJ: nu to měla, ale teď už to snad bude v pohodě [s14]
[q][b]ConanVJ napsal(-a): [/b]domink: Neni nad kočičky, jak 4 nohý, tak 2 nohý\r\n\r\nSpeedinka: To si měla s tima kočičkama smůlu teda [s13] \r\n[/q]
stima 2 nohyma mas pravdu: )
domink: Neni nad kočičky, jak 4 nohý, tak 2 nohý
Speedinka: To si měla s tima kočičkama smůlu teda [s13]
antivirus koukni na muj book tam mam svoje milasky [s6] [s6]
Jo ty sme taky měli, ale kočky jsou kočky [s6]
dominik babička ma psa
sama kocka? [s14] psi nikdo nevede [s6]
No asi takhle, mně když přejeli toho kocourka, tak jsem byla strašně moc smutná, protože byl hrozně hodnej, pokaždý když sem si sedla, hned byl u mě [s14] takovej mazlík to byl. No a s maminou sme si dělali srandu, že si ho vemem domů a hned den na to se stalo tohle... [s13] Tak sme si pořídili jinýho kocourka, ale ten přesně na moje narozky zmizel - skočil z balkonu (sme ho tam omylem zavřeli a nevěděli sme o tom),měli sme ho asi tak půl roku,tak sme si pořídili další - dvě ségry a nedávno přibyla další - mouratá rachejtle [s6] a teď si moc přeju abych měla ještě další kočky, protože jsou opravdu tim největším štěstím (teda až po Redovi).
A pak mám ještě jedno přání - a to dostat se na vejšku a dodělat jí :) a aby měla Plzeň titul mistra extraligy [s6]
[q][b]Speedinka napsal(-a): [/b]Tý jo, deset, tak to už je pěkné čísílko [s14] já je mám taky ráda od malinka, a kočky máme od tý doby, co mi u příbuznejch přejeli kocourka [s13] [s13] to byli časy...\r\nMůžu ti říct, že tam kam přijedu, tam maj kočky [s14] akorát teda ve škole nejsou :([/q]
Já sem míval taky kocourka velkýho, zrzavýho, asi od 5 let. měl sem ho hodně rád, spal se mnou v posteli, když sem chodil do školy tak na mě čekal. Prostě to byl můj mazel. Když mi bylo asi 12 tak se domu nevrátil :( Hodně dlouho mi bylo smutno. Po nějakym tom roce mi táta řekl, že ho našel zastřelenýho. :( :(
Tý jo, deset, tak to už je pěkné čísílko [s14] já je mám taky ráda od malinka, a kočky máme od tý doby, co mi u příbuznejch přejeli kocourka [s13] [s13] to byli časy...
Můžu ti říct, že tam kam přijedu, tam maj kočky [s14] akorát teda ve škole nejsou :(
já mám ty dvě s přítelkyní a doma u rodičů (na samotě 2km od nejbližší vesnice) jich máme asi 10. Já mám rád kočky už od malinka [s14]
ConanVJ: JJ..tak tak... :) doma mam tři, u babi jich je 7, ale pořád je to málo... [s6] jo a ten uklízeč, ten je taky celkem podstatnej [s6] [s14]
A poslouchaj tě? [s14]
Speedinka: Řikáš fůra koček? Já mám taky dvě kocoura a kočičku [s14]
Mně by stačil velký barák, fůra koček a jeden uklízeč k tomu [s6]
já sem skromný mě stačí Vxrxa :)
[q][b]OldaB napsal(-a): [/b]Aby bylo ve světe méně hlouposti.[/q]
to je posetily prani
Aby bylo ve světe méně hlouposti.
Já už ani nevim... ale momentálně bych byl asi nejradši, kdybych viděl spokojený lidi kolem sebe.
Když chcípne svině převlečená za kamaráda[s2]
Anti: ne chajapi, ale chjapi - to jako chlapi, víš? [s6] [s6]
kdyz nemusim do skoly a muzu si zahrat nakou hru....
Nechodit do prace. [s3]
přeci PS3 a nebo když nemusím nic dělat
chajapi?:D kdo to je?:D ty neznam:D
Chjapi, i kdybyste měli to, co chcete, chtěli byste ještě víc [s6] [s6] [s6]
a z psychologie a biologie za 3 [s6] , ale to rači nebudu rozebírat [s6]
[q][b]Snou napsal(-a): [/b]4 z matiky na vysvědčení [s14] [/q]
no to je slovo do pranice :D :D
4 z matiky na vysvědčení [s14]
Volno, internet a konzole s hrou, kterou jsem ještě nedohrál [s14]
spanek [s7]
dejte mi Kenzana s anglickéjma titulkama a budu nejšťastnější člověk na světě
pár her, PS3 k tomu přístup na net, hokejka na florbal, snowboard a holky [s14]
digi tak to sem na půl cesty práci co mi ba mam ale s tim placením je to horší hh
Mě by prostě stačilo normálně žít ... mít dobře placenou práci, která by mě bavila a vlastní střechu nad hlavou. Pak bych byl šťastnej.
stastnej bych byl kdybych mel v garazi neco od Porsche (jen ne Cayenne!) nebo Ferrari F430 nebo BMW M3 CS E46.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.