Ja dostanu sice dárky až k večeru ale dostanu Dead space1, Apache, Red Dead redemption, Skyrim, Deus ex. Pak nějaký hadry, brusle a toť je myslím vše :D Jinak všem šťastný a veselý :)
Táto téma je tu už tretie Vianoce. No tu sa môžete celý deň chvláliť. Začnem ja LOTR Extended Trilogy, Team Ico Collection, Deus EX 3 a biografiu Steava Jobsa.
Ja jsem dostal titanove hodinky,a AC Brootherhood codex edition a jsem s te hry totalne odvarenej. Naprosta bomba.Akorat me pripada ze je to o neco tezsi nez AC2.[s12]
No Vánoce neřeším, bo žiju sám. A když dojde na nějakou tu věc sktero sem si udělal radost tak to byl hodně drahy notebook, auto- seata ibizu ve sportovní upravě a řidičák na kterem ještě pracuju. takže ikdyž sem sam tak pohoda. není si na co stěžovat :-)
Powerball je masakr, doporučuji. Mám to asi dva roky a pořád mě to s tím baví. Udělá to s tebou divy. Kulička velká jako tenisák, ale udržíš to na vysoké otáčky pár sekund.
ja sem pod stromkem nasel 11 comicbooku, nasteny kalendar Kaji Saudka, podkolenky slavie, magicky hrnicek slavie, hrnicek na instantni polivku s novym receptem, dvd imaginarium dr parnasuse a darkovy baleni tullamorky
Dostal jsem peníze na hadry a voňavky [s6] Jinak já si koupil Alien:Quadrology (BR), Brutal Assault (DVD 2006), Dead Nation, RDR-Undead Nightmare, Zen Pinball a v pondělí jedu pro Logitech Driving Force+GT 5 [s7] Na tohle mi naši peníze nedaji, pač to prý k životu není třeba [s6]
no já dostanu asi HTC WildFire, Cod black ops, GT5 signature edition a PS3 sony surround sound sound system (to je ten sound bar od sony na PS3) plus nějaký penízky a pár dalších co neim co bude [s14] už se těšim[s6]
Čo sme dostali na Vianoce / Co jsme dostali na Vánoce (120)
Sám som si to kupoval, tak to viem. Okrem tej knihy
To slavite vanoce pekne brzo [s6]
Tak především 101 LED SAMSUNG [s14]
Ja dostanu sice dárky až k večeru ale dostanu Dead space1, Apache, Red Dead redemption, Skyrim, Deus ex. Pak nějaký hadry, brusle a toť je myslím vše :D Jinak všem šťastný a veselý :)
Táto téma je tu už tretie Vianoce. No tu sa môžete celý deň chvláliť. Začnem ja LOTR Extended Trilogy, Team Ico Collection, Deus EX 3 a biografiu Steava Jobsa.
Fable 3 sběratelka, Mafia 2, Star ocean first departure a Grandia 2
kozenej boxovaci pytel a k tomu novy prstovy pytlovky, prachy, hadry,kosmetiku, backory homer simpson hlava, bagl.... radost obrovska [s14]
Brotherhood auditore edition,FF 13,GOW 3,vonavky,knihy o japonsku a tokiu,rubikovu kocku,soda stream.........velmi spokojny [s14]
já dostal 3DTV, GT5, Black Ops a nejaky hadry [s6][s6][s6][s6][s6][s6]
Ja jsem dostal titanove hodinky,a AC Brootherhood codex edition a jsem s te hry totalne odvarenej. Naprosta bomba.Akorat me pripada ze je to o neco tezsi nez AC2.[s12]
Lukasneo: jses na CESKEM webu, tak co se divis :)
někdo závidí, že mě klesá hodnocení? :D
taky Panasonic tv + oblečení a voňavky.
new tv Panasonic, GT5, Assassins creed Bhood, Move navigační ovladač, oblečení, bubny( mini) :)))
tak ja dostal prachy, za to sem si koupil GoW 3,NHL11,fallout New Vegas,a stribrnej Dualshock
od nasich CoD black ops Hardened edici,Kane a Lynch 2 limitku,pak naky hadry,boty atd.
Menší update mého předchozího seznamu:
- Assassin's Creed Brotherhood
- Bad Company 2 Vietnam
- Sportovní obuv
- Pánská kosmetika
- Oral-B elektrický kartáček (konečně budu mít čisté zuby [s6])
- Gel po holení (ale mě vousy nerostou!)
- Pyžamo
- 2x Podvlíkačky
- DVD Che Guevara (nevím proč zrovna tento film, ale smrdí to, protože tam hraje oblíbený herec mámy, takže je to vlastně její dárek [s6])
a nakonec to nejlepší ... 12x Kofola Citrus [s7][s7][s7][s7][s7]
ja prachy. a jedu pro hry.
No Vánoce neřeším, bo žiju sám. A když dojde na nějakou tu věc sktero sem si udělal radost tak to byl hodně drahy notebook, auto- seata ibizu ve sportovní upravě a řidičák na kterem ještě pracuju. takže ikdyž sem sam tak pohoda. není si na co stěžovat :-)
Zavorka: juuj, tak to tričko zavidim, hod foto [s14]
To je až šílený ale :D
:D :D :D
To musiš strašne smrdiet ked si dostal tolko higienickych potrieb... [s6]
Powerball je masakr, doporučuji. Mám to asi dva roky a pořád mě to s tím baví. Udělá to s tebou divy. Kulička velká jako tenisák, ale udržíš to na vysoké otáčky pár sekund.
Tú Power Ball si tuším kúpim aj ja :D
Tise zavidim Pedrovi :) Teda az na Pancharty, ty uz se mi tady rok vyhrivaj.
ja sem pod stromkem nasel 11 comicbooku, nasteny kalendar Kaji Saudka, podkolenky slavie, magicky hrnicek slavie, hrnicek na instantni polivku s novym receptem, dvd imaginarium dr parnasuse a darkovy baleni tullamorky
Tak tady je všechno pohromadě: link
[s14]
PS: Zapomněl jsem do snímku přidat DualShock 3. [s6]
Hry Avatar,Enslaved,AC2,JC2,White Knight Chr. a SW:Clone Wars a ještě blu ray spec.edici filmu Avatar.
link
Moje letosni darky pekne pohromade.
PS:kolo se mi do zaberu neveslo:)
kratasy TLD na bike a pak prachy
Dostal jsem peníze na hadry a voňavky [s6] Jinak já si koupil Alien:Quadrology (BR), Brutal Assault (DVD 2006), Dead Nation, RDR-Undead Nightmare, Zen Pinball a v pondělí jedu pro Logitech Driving Force+GT 5 [s7] Na tohle mi naši peníze nedaji, pač to prý k životu není třeba [s6]
Logitech Driving Force GT
Sprcháče , každej rok každýmu troubim , že používám zásadně jenom mejdlo... [s6]
Nokia 5230 bombovej mobil
Hustý , takže jsem pod stromem našel gran turismo 5 [s6]
bomba Playstation Move [s1][s1][s1][s1]
konecne full hd tv :)
Už jsem dostal Fallout: New Vegas a ještě dostanu: Sly Trilogy a Modnation Racers a možná ještě něco. [s14]
Já dostanu mobil (Nokia 5230), mikinu a ještě možná něco
no já dostanu asi HTC WildFire, Cod black ops, GT5 signature edition a PS3 sony surround sound sound system (to je ten sound bar od sony na PS3) plus nějaký penízky a pár dalších co neim co bude [s14] už se těšim[s6]
Já už dostal Asus ENGTX460 1GB TOP, dneska bude Super Mario All-Stars na Wii a nějaký překvápko.. :)
nic
tak já dostanu GT5 a pak klasika oblečení :)
tak ja darky dostanu az vecer, ale jako predcasnej darek jsme si koupili panasonic txp42vt20e a 3DBD alenka v risi divu...
Já očekávám AC : brotherhood + Modnation Racers a možná nějaký to oblečení jako klasicky [s16]
to máte pekný dárky já si zaplatil komplet nový koupelny [s6]
Tak som si ešte doprial kredit na psn a stiahol tetris, crash bandicoot a driver (psx) [s14]
zbyndo: Ty si zabiják. Prej to si na tom ještě dobře.[s6] Děkuju pěkně za takovej "dárek".
digishit to si na to ještě dobře já nedostanu vůbec nic [s8]
Já dostal od matky, která zdrhla před třemi lety do Anglie exekuci ve výši 220.000Kč. Šťastný a Veselý! :)
PS: ale pár dárků jsem si koupil sám a něco dostal od spolubydlící a od ségry hustou knihu link
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.