Volné forum

Čo sme dostali na Vianoce / Co jsme dostali na Vánoce (120)

• kuki164
    kuki164Play3Day

Sám som si to kupoval, tak to viem. Okrem tej knihy

• Deshien
    Deshien

To slavite vanoce pekne brzo [s6]

• Besor
    Besor

Tak především 101 LED SAMSUNG [s14]

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

Ja dostanu sice dárky až k večeru ale dostanu Dead space1, Apache, Red Dead redemption, Skyrim, Deus ex. Pak nějaký hadry, brusle a toť je myslím vše :D Jinak všem šťastný a veselý :)

• kuki164
    kuki164Play3Day

Táto téma je tu už tretie Vianoce. No tu sa môžete celý deň chvláliť. Začnem ja LOTR Extended Trilogy, Team Ico Collection, Deus EX 3 a biografiu Steava Jobsa.

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

Fable 3 sběratelka, Mafia 2, Star ocean first departure a Grandia 2

• Dzunk
    Dzunkanomalous

kozenej boxovaci pytel a k tomu novy prstovy pytlovky, prachy, hadry,kosmetiku, backory homer simpson hlava, bagl.... radost obrovska [s14]

• Marv8
    Marv8Assassin

Brotherhood auditore edition,FF 13,GOW 3,vonavky,knihy o japonsku a tokiu,rubikovu kocku,soda stream.........velmi spokojny [s14]

• kolikkk
    kolikkkAwesome

já dostal 3DTV, GT5, Black Ops a nejaky hadry [s6][s6][s6][s6][s6][s6]

• ROBERT47.CZ
    ROBERT47.CZ

Ja jsem dostal titanove hodinky,a AC Brootherhood codex edition a jsem s te hry totalne odvarenej. Naprosta bomba.Akorat me pripada ze je to o neco tezsi nez AC2.[s12]

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Lukasneo: jses na CESKEM webu, tak co se divis :)

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

někdo závidí, že mě klesá hodnocení? :D

• dzurda007
    dzurda007

taky Panasonic tv + oblečení a voňavky.

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

new tv Panasonic, GT5, Assassins creed Bhood, Move navigační ovladač, oblečení, bubny( mini) :)))

• lidr13
    lidr13

tak ja dostal prachy, za to sem si koupil GoW 3,NHL11,fallout New Vegas,a stribrnej Dualshock

od nasich CoD black ops Hardened edici,Kane a Lynch 2 limitku,pak naky hadry,boty atd.

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Menší update mého předchozího seznamu:

- Assassin's Creed Brotherhood

- Bad Company 2 Vietnam

- Sportovní obuv

- Pánská kosmetika

- Oral-B elektrický kartáček (konečně budu mít čisté zuby [s6])

- Gel po holení (ale mě vousy nerostou!)

- Pyžamo

- 2x Podvlíkačky

- DVD Che Guevara (nevím proč zrovna tento film, ale smrdí to, protože tam hraje oblíbený herec mámy, takže je to vlastně její dárek [s6])

a nakonec to nejlepší ... 12x Kofola Citrus [s7][s7][s7][s7][s7]

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

ja prachy. a jedu pro hry.

• GEMBLER_CZ
    GEMBLER_CZSkypi_CZ

No Vánoce neřeším, bo žiju sám. A když dojde na nějakou tu věc sktero sem si udělal radost tak to byl hodně drahy notebook, auto- seata ibizu ve sportovní upravě a řidičák na kterem ještě pracuju. takže ikdyž sem sam tak pohoda. není si na co stěžovat :-)

• sten32
    sten32loading...

Zavorka: juuj, tak to tričko zavidim, hod foto [s14]

• Lamps
    LampsLamps

To je až šílený ale :D

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

:D :D :D

• sten32
    sten32loading...

To musiš strašne smrdiet ked si dostal tolko higienickych potrieb... [s6]

• TonyRocky
    TonyRocky

Powerball je masakr, doporučuji. Mám to asi dva roky a pořád mě to s tím baví. Udělá to s tebou divy. Kulička velká jako tenisák, ale udržíš to na vysoké otáčky pár sekund.

• play3man
    play3manYes, it is

Tú Power Ball si tuším kúpim aj ja :D

• MALEJMORIS
    MALEJMORISMGS4 10/10

Tise zavidim Pedrovi :) Teda az na Pancharty, ty uz se mi tady rok vyhrivaj.

• isildur heir
    isildur heir

ja sem pod stromkem nasel 11 comicbooku, nasteny kalendar Kaji Saudka, podkolenky slavie, magicky hrnicek slavie, hrnicek na instantni polivku s novym receptem, dvd imaginarium dr parnasuse a darkovy baleni tullamorky

• Tuxedoassassin
    Tuxedoassassin

Tak tady je všechno pohromadě: link

[s14]

PS: Zapomněl jsem do snímku přidat DualShock 3. [s6]

• Tofík
    Tofík

Hry Avatar,Enslaved,AC2,JC2,White Knight Chr. a SW:Clone Wars a ještě blu ray spec.edici filmu Avatar.

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

link

Moje letosni darky pekne pohromade.

PS:kolo se mi do zaberu neveslo:)

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

kratasy TLD na bike a pak prachy

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢

Dostal jsem peníze na hadry a voňavky [s6] Jinak já si koupil Alien:Quadrology (BR), Brutal Assault (DVD 2006), Dead Nation, RDR-Undead Nightmare, Zen Pinball a v pondělí jedu pro Logitech Driving Force+GT 5 [s7] Na tohle mi naši peníze nedaji, pač to prý k životu není třeba [s6]

• play3man
    play3manYes, it is

Logitech Driving Force GT

• jose79
    jose79

Sprcháče , každej rok každýmu troubim , že používám zásadně jenom mejdlo... [s6]

• Slim_Shady
    Slim_Shady

Nokia 5230 bombovej mobil

• sladpa
    sladpa

Hustý , takže jsem pod stromem našel gran turismo 5 [s6]

• Michfa
    Michfa

bomba Playstation Move [s1][s1][s1][s1]

• jackiie48
    jackiie48

konecne full hd tv :)

• Tuxedoassassin
    Tuxedoassassin

Už jsem dostal Fallout: New Vegas a ještě dostanu: Sly Trilogy a Modnation Racers a možná ještě něco. [s14]

• Slim_Shady
    Slim_Shady

Já dostanu mobil (Nokia 5230), mikinu a ještě možná něco

• Tactical_Nuker
    Tactical_Nuker

no já dostanu asi HTC WildFire, Cod black ops, GT5 signature edition a PS3 sony surround sound sound system (to je ten sound bar od sony na PS3) plus nějaký penízky a pár dalších co neim co bude [s14] už se těšim[s6]

• Lamps
    LampsLamps

Já už dostal Asus ENGTX460 1GB TOP, dneska bude Super Mario All-Stars na Wii a nějaký překvápko.. :)

• David50G
    David50GSTEEL

nic

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

tak já dostanu GT5 a pak klasika oblečení :)

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

tak ja darky dostanu az vecer, ale jako predcasnej darek jsme si koupili panasonic txp42vt20e a 3DBD alenka v risi divu...

• sladpa
    sladpa

Já očekávám AC : brotherhood + Modnation Racers a možná nějaký to oblečení jako klasicky [s16]

• Mormenel
    MormenelSchicksal

to máte pekný dárky já si zaplatil komplet nový koupelny [s6]

• sten32
    sten32loading...

Tak som si ešte doprial kredit na psn a stiahol tetris, crash bandicoot a driver (psx) [s14]

• Blacksmith
    BlacksmithPS4

zbyndo: Ty si zabiják. Prej to si na tom ještě dobře.[s6] Děkuju pěkně za takovej "dárek".

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

digishit to si na to ještě dobře já nedostanu vůbec nic [s8]

• digishit
    digishitdigishield

Já dostal od matky, která zdrhla před třemi lety do Anglie exekuci ve výši 220.000Kč. Šťastný a Veselý! :)

PS: ale pár dárků jsem si koupil sám a něco dostal od spolubydlící a od ségry hustou knihu link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.