Já jsem brutální Sony ovce, už asi 25 let se řídím heslem, že když chci něco z elektroniky a vyrábí to Sony, není potřeba se dívat u ostatních značek a maximální spokojenost. A tak jak to bylo u minulé generace, kdy X 360 a PS3 byly naprosto srovnatelný konzole a každá měla nějakou výhodu o proti té druhé a tím pádem i nějakou tu nevýhodu (ale [s7]PS 3[s7] byla o moc lepší [s7]Sony[s7][s6]) Tak to bude podobné i teď, byť to vypadá, že PS 4 je na tom o něco lépe a zvládá hry v o něco hezčím kabátě. O úspěchu či neúspěchu nakonec rozhodnou hry a tady je největší důvod proč bych šel do PS 4 a ne do XO, (kdy bych teda nebyl Sony ovce) Každá platforma má své exklusivní hry a ta druhá má něco podobného například Forza x GT, ale Sony má koule jít do her, do kterých by MS nikdy nešel, jako třeba Heavy rain, Tearaway, Beyond: Two Souls, to jsou hry které neosloví brutální většinu, spíše je to hodně riskantní, protože to jsou hodně jiný hry, ale když tě chytnou, tak je to nádhera. Prostě je to takový bonbónek, odvaha jít jinou cestou. MS v tomhle hodně sází na jistotu, neříkám, že je to špatně, ale pro mě by třeba tohle bylo hodně důležitý.
Kdybych mel oboje, tak bych ti to stejne nedokazal vysvetlit. Kazdymu sedne neco jinyho. Jestli jdes po hrach, tak bych volil radsi PS, bude jich tam vic
Nejlepší je pc za 120 000Kč na 4 metrovym plátně s 4K projektorem a 11.2 zvukem v akusticky laděný místnosti. Záchod a stravování je donášeno obsluhou.
Co je lepší? Xbox nebo PlayStation. (33)
@Cartman: ten poslední odstavec.
Mám obě konzole a to je nejlepší...
Pánové, jste vedle. Při takovémto úrazu se křičí "jozxyqk" zdroj: link
Ps3fanboy ja nosim dziny s knofliky [s1] ale jinac kdyz si nekdo ucvakne ptaka tak krici niiiinooookuniii :D...
Marcel CZE: Ouya je to co řveš když si finfulína skřípneš do zipu u kalhot?
Já jsem brutální Sony ovce, už asi 25 let se řídím heslem, že když chci něco z elektroniky a vyrábí to Sony, není potřeba se dívat u ostatních značek a maximální spokojenost. A tak jak to bylo u minulé generace, kdy X 360 a PS3 byly naprosto srovnatelný konzole a každá měla nějakou výhodu o proti té druhé a tím pádem i nějakou tu nevýhodu (ale [s7]PS 3[s7] byla o moc lepší [s7]Sony[s7][s6]) Tak to bude podobné i teď, byť to vypadá, že PS 4 je na tom o něco lépe a zvládá hry v o něco hezčím kabátě. O úspěchu či neúspěchu nakonec rozhodnou hry a tady je největší důvod proč bych šel do PS 4 a ne do XO, (kdy bych teda nebyl Sony ovce) Každá platforma má své exklusivní hry a ta druhá má něco podobného například Forza x GT, ale Sony má koule jít do her, do kterých by MS nikdy nešel, jako třeba Heavy rain, Tearaway, Beyond: Two Souls, to jsou hry které neosloví brutální většinu, spíše je to hodně riskantní, protože to jsou hodně jiný hry, ale když tě chytnou, tak je to nádhera. Prostě je to takový bonbónek, odvaha jít jinou cestou. MS v tomhle hodně sází na jistotu, neříkám, že je to špatně, ale pro mě by třeba tohle bylo hodně důležitý.
A teď babo raď[s6]
Svickova s 5[s7]
[s14]
Geny: Když se ti to nelíbí tak si to nečti. Ale pro mě je jediná konzole PlayStation[s7]
Naughty dog dal konzoli světlo ůspěchů a hodnocení 10/10. [s9]
U me jedno znacne xone ps pro me proste neni ale tim nerikam ze je spatna jen mam radsi hry na xone
OUYA jednoznecne [s1]
WiiU [s1][s1][s1]
[s6][s6]
Rozhodně Xbox One. Je tam cloud, directx, je to větší, televizi si tam pustíš,...jen na ty hry to není.
Playstation... Důvody jsou následující :
elegantní design (na rozdíl od strašidelné bedny xo)
moderní provedení(gamepad není na tužkové baterie a zdroj je uvnitř konzole)
Vyšší výkon (do budoucna se to na xo negativně podepíše když nepočítám lepší grafiku u ps4)
Stačí zapojit, stáhnout menší update a hned můžeš hrát (zdlouhavé nastavení xo a masivní update)
Ne tak drastické zoufale kroky a falešné sliby jako u MS (cloud, dx12, zkupovani časových excluzivit atd...)
Zajímavější budoucí tituly (bloodborne, dreamfall, uncharted, hellblade, order,rime...)
Býval jsem fanda xboxu ale rozhodně mě nepřesvědčil... Sony má velkou zkušenost ve výrobě hardware a na ps4 je to znát...
Oba jsou skvělý, každý má něco do sebe. Zatím se mi na ps oznámené hry líbí víc, ale 100 lidí 100 chutí. Ale jinak pěkný
HATE vlákno[s6]
Kdybych mel oboje, tak bych ti to stejne nedokazal vysvetlit. Kazdymu sedne neco jinyho. Jestli jdes po hrach, tak bych volil radsi PS, bude jich tam vic
Neni nad to kdyz te konzole nemusis dotknout treba XBONE WATCH TV nebo jak se to pise kua ani newim[s7][s7][s7]
Já vím co je nejlepší a to ti řeknu přesně NINTENDO:D, ale to ve výčtu nemáš tak asi nic, no.:D
Chtel bych mit tolik penez.. Žán vytrete mi prdel. [s11]
Nejlepší je pc za 120 000Kč na 4 metrovym plátně s 4K projektorem a 11.2 zvukem v akusticky laděný místnosti. Záchod a stravování je donášeno obsluhou.
Inu, podivejme se jak se to tu zatim nezvrtlo, jsem mile prekvapen... Nebo to je tim ze vsichni pisi o AC:U :)
Obe to jsou skvely masiny,spis rozhoduje co mas radsi za exkluzivity když mas jako ja peníze jen na jednu
Offspring: zatim neni proc... Tohle je jako rasismus? Ze se o tom nesmi radsi ani mluvit :)
Asi bude nejlepší Lock vlákna
Podle mě je lepší PS4 a XBOX ONE než XBOX 360 a PS3 [s14] Ale jinak je nejlepší mít novou i starou generaci dohromady!!!
Jeste chvilku a nekdo tady vytahne svuj PIPPIN [s6]
SEGA [s6]
Najlepšie by boli komentáre ktoré budu jedno presadzovať ale nebudú nadávať na druhé