tez si myslim ze to bude spis tim internetem me to nekdy dela taky 3x se nepripojim a na poctvrte me to uz pripoji dela mi to ale jen kdyz jsme na netu pripojeni cela rodina jinak to jede v poho
Ahoj, mám takový problém s Gta Online když se chci připojit do nějaké Seasony tak mě to ani nepřipojí a objěví se hláška : Failed to host Gta online season please try later stalo se to už někomu poprřípadě jestly by někdo pomohl odstranit chybu ? [s2]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Chyba v GTA online (11)
tez si myslim ze to bude spis tim internetem me to nekdy dela taky 3x se nepripojim a na poctvrte me to uz pripoji dela mi to ale jen kdyz jsme na netu pripojeni cela rodina jinak to jede v poho
Podle me to budes mit internetem....
Koukal jsem se i sem :/ link ale nejde to
Mám to přes Wifi :) A internet fakt pomalej tak 65Kb/s a Updaty mám všechny
online má plánovanou odstávku kvúli servisu serverů.čtěte i jiné weby, ty informovanější.
já jo i když ted hraju na ps4 ,nedávno sem to zapnul něco se stáhlo,ale online stejně nešel.
máte stáhnutý všechny updaty?
jak to máš,přes wifi anebo kabelem?jak máš rychlej internet?
Koukal jsem se na Google, Youtube Ale nikdy mi to nepomohlo např. Změna DSN a tak dále
to přesně mi to píše taky,online sem si prakticky nezahrál,spojilo mě to jenom 2x[s1][s3]
Ahoj, mám takový problém s Gta Online když se chci připojit do nějaké Seasony tak mě to ani nepřipojí a objěví se hláška : Failed to host Gta online season please try later stalo se to už někomu poprřípadě jestly by někdo pomohl odstranit chybu ? [s2]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.