dj4u: Ty zase nechápeš nás za prvé myslím že to vlákno s BF4 založil danik_CZ a nic o tom nepsal. jen založil vlákno kde se o BF4 budou psát všechny novinky. A o novém BF4 se bude vést diskuse. Ano Till poučuje lidi ať se chovají slušně, ale jen když je to offtopic a tohle je diskuse založená na počest zlatého čáva Shevy kterému tu vzdáváme hold.A pokud se ti to nelíbí co tu píšeme tak odvrať oči.
Conan + Till: jste trochu mimo, já se nikdy nesral do nikoho kvůli statům, ale bylo to kvůli tomu že hraje battlefield 1x za měsíc, tak jsem nechápal jak chce o tom něco psát když to skoro ani nehrál... staty mi jsou u prdele, jen ted Tebe Tille nechápu že poučuješ jiné ať nepíše kraviny a ted se tu všichni chováte jak malé děti... a honíte si tu Vaše virtuální pindíky... ale musím Vás zklamat, největší kládu má stejně ROXANA.
asi budu za hlupaka,ale kdo to vubec ten Sheva ma byt ja znam akorat Shevu Alomar z Resident evilu 5,ale nikoho dalšího s tímhle jmenem nepočitam li indického šívu.Prosím dovysvětlit.Díky.
Aby hra byla fér, rozhodl se Sheva že bude používat jen pistoli, bude pouze chodit a pokaždé nejdříve vystřelí varovnou ránu do vzduchu a poté do nohy, aby nepřitel věděl, kde se nachází. I tak každý zápas vyhraje i sám, získá kolem 10 dogtagů, nejdelší headshot přes 1000m a několik stuh za zničení tanků.
v tej poslednej musíte celú hru prejsť iba s jednou zbranou, kodove označenie SSS - Sheva's SlingShot.
edit: mistrjakub bodaj by to S.W.A.T. nevyužíval, založil ju sheva - Sheva's Weapons And Tactics. Potom čo ich opustil, už táto organizácia nemohla mať jeho meno, uctili si ho a jeho nový chmat zakomponovali do názvu - Slap Weapons And Tactics.
Chuck Norris vtipy už nejsou v módě. Teď frčí Sheva (75)
Picoviny resit to vas uzije :D
Cestina mi nejde a navic to pisu z mobilu :)
jesterkacz by vážně měl začít uvažovat o nějakých kurzech češtiny :D
Sheva hraje Bf3 paitballkou a na paitball chodi s dualshockem 3
Shave nevidel film rambo protože svi vzpomimky nese v hlave
dj4u: Ty zase nechápeš nás za prvé myslím že to vlákno s BF4 založil danik_CZ a nic o tom nepsal. jen založil vlákno kde se o BF4 budou psát všechny novinky. A o novém BF4 se bude vést diskuse. Ano Till poučuje lidi ať se chovají slušně, ale jen když je to offtopic a tohle je diskuse založená na počest zlatého čáva Shevy kterému tu vzdáváme hold.A pokud se ti to nelíbí co tu píšeme tak odvrať oči.
Traparna je to jak tu píšete ze je to trapný. Nas to baví, ale nepochopite proč. A nemusíte to číst...
V hc S&D by si Sheva ani neškrtnul [s6] A pokud hledáte opravdovou skillu, tak MaD HiTZ Critic by Shevu zabil snipou aniž by vystřelil [s4]
Traparna [s15][s15][s15]
Sheva jako jediný dokáže odpanit maminky :)
tak si vystřelíme ze Zemana [s14] Sheva dá kill i se softwarovou kuličkou [s14][s14]
Teda, když tu byl Sheva, tak bylo dobrý si z něj takhle utahovat, ale tohle už vážně trošku postrádá smysl i vtip [s8]
Největší kládu bude mít určitě Sheva [s6] Podle toho, co tady čtu...
Conan + Till: jste trochu mimo, já se nikdy nesral do nikoho kvůli statům, ale bylo to kvůli tomu že hraje battlefield 1x za měsíc, tak jsem nechápal jak chce o tom něco psát když to skoro ani nehrál... staty mi jsou u prdele, jen ted Tebe Tille nechápu že poučuješ jiné ať nepíše kraviny a ted se tu všichni chováte jak malé děti... a honíte si tu Vaše virtuální pindíky... ale musím Vás zklamat, největší kládu má stejně ROXANA.
Však to číst nemusis :)
jj nemáme na takový vtipy pořádný staty viď.
že to píše zrovna člověk, kterej se sere do jiných kvůli špatným statům......
vy jste trapáci ...
Sheva má platinu v cod modern warfare [s14]
sheva hrál cod a jako jediný zneškodnil bomby v domination
Sheva hraje multiplayer v bioshocku infinite
Sheva jako jediný vydržel být jedno celé kolo s roxankou ve squadu :D
Btw, před nějakou dobou Shevík hrál coop sám se sebou. A bylo to i na battlelogu :D
Sheva jako jediný vyhrál mód Air Suppority s UAV.
Sheva jako jediný dá team kill ve free for all.
Sheva jako jediný dokáže zneškodnit m-com stanici během conquestu.
Conan: take hovno :D :D :D
Sheva vyhrál MP hru bez internetu :D
To jsem se ptal jednou Shevy kolik udělá shybů, on mi na to odpověděl, že všechny :D
Prostě Sheva byl na P3D a to zůstal doma a dokonce dal KO lidem co o něm jen slyšeli. [s6][s6]
Sheva je uživatel Konzolisty,který dostal BAN.Víc netřeba k tomu dodávat.
asi budu za hlupaka,ale kdo to vubec ten Sheva ma byt ja znam akorat Shevu Alomar z Resident evilu 5,ale nikoho dalšího s tímhle jmenem nepočitam li indického šívu.Prosím dovysvětlit.Díky.
Marceli přesně :D celý večer kecat o shevovi :D já uz měl křeče v břiše :D
Devilbringer to nevim ale nas to vcera na p3d totalne rozsekalo jsme smichy breceli :D
Sheva možná umí všechny tyhle věci, ale Spongebob umí grilovat pod vodou [s6]
Lidi tenhle topic ma k vtipu kurevsky daleko..
Sheva dava roadkill v Need for Speedech.
Sheva ma platiny ze vsech ps2 her.
Sheva sestreli stihacku torpedem.
Sheva zabiji destrukci v CoD.
Sheva da kill behem udrzby.
Sheva zabiji lekarnickou.
Jenom Sheva pouziva na tanku tlumic.
Sheva vyhraj air superioty s tankem.
Sheva dal nejvic nejvic roadkillu na mapach v Close quaters.
shevu jsem potkal a moc radost jsem z toho neměl [s2]
Musíme to trochu zas oživit lidi !!! :D
Stanice na Caspian Border padá z toho důvodů, že shevovy padá net
Sheva při hraní bf3 používá na ovladači pouze dvě tlačítka (start a select)
Sheva získal platinovou trofej v bf aniž by spustil SP
no vono trefit tank varovnym vystrelem do nohy a jeste mu dat headshot to uz je opravdovej kunšt
Aby hra byla fér, rozhodl se Sheva že bude používat jen pistoli, bude pouze chodit a pokaždé nejdříve vystřelí varovnou ránu do vzduchu a poté do nohy, aby nepřitel věděl, kde se nachází. I tak každý zápas vyhraje i sám, získá kolem 10 dogtagů, nejdelší headshot přes 1000m a několik stuh za zničení tanků.
Styxx: [s6][s6][s6]
jo to je taky dobrý :D
Till ako tak pozerám na názvy SW hodí sa skoro všetko :D, jeden čas tu bolo:
Ban Wars: Episode II - Attack of the Clones
ShevaArts - Ban Wars: The Revenge of Lama Boy
Sheva se nebojí prohry, prohra se bojí Shevy.
Sheva se umí oživit svým vlastním defibrilátorem.
Sheva umí na Conquestu obsadit všechny vlajky zároveň.
smindek :D ja vedel ze na tom neco bude
Sheva je tak dobrej že když spi tak hrači v BF3 umiraji a do ted důvod nebyl znám žadný důvod.
V Battlefield 3 sú 4 obtiažnosti:
Easy
Normal
Hard
Sheva
v tej poslednej musíte celú hru prejsť iba s jednou zbranou, kodove označenie SSS - Sheva's SlingShot.
edit: mistrjakub bodaj by to S.W.A.T. nevyužíval, založil ju sheva - Sheva's Weapons And Tactics. Potom čo ich opustil, už táto organizácia nemohla mať jeho meno, uctili si ho a jeho nový chmat zakomponovali do názvu - Slap Weapons And Tactics.
Sheva has earned a trophy MAG-Get a 50 kills with knife in singleplayer campaign.
Jednotka S.W.A.T a Spec Naz vyuziva techniky pri skutecnych operaci taktiku shevy.
Sheva jako jediny v bf3 sbira achievementy na ps3 verzi
Sheva da road kill pomoci noze
ze tu napise admin jsem fakt necekal :D
Kdyz nekdo rika, ze USAS-12 s Fragem je jak mobilni tank... Tak to jeste nevidel Shevu, ktery do USAS-12 pouziva AP Shell...
Sheva: Pohádka tísíce a jedné facky
Sheva hraje coop zásadně jen sám se sebou
Jediný kdo je schopný zabít Shevu je Sheva.
styx :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.