Konzolista.cz

Čeština pro AC Unity (86)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
arnold

Potom moc nechápu proč by dělali do hry poloviční češtinu, to nedává smysl.

arnold

OK, dík to sjem nevěděl

johnyital
johnyital #Au Rat
👍1

@Petr_CZ: Přesně. Byl to kec.

arnold

Nevíte někdo, když je ps5 v češtině, nevím jestli je to nějaká nadstavba. Zajímalo by mě jestli je AC unity plně v češtině a ne jen cutscény tak jak to bylo na ps4, může to někdo ověřit prosím ?

Papouch242
Papouch242 #E. B. M.

DuallHead: Ty woe dostal jsi BANÁNA jo ? [s8] tak to čumim ...[s13] Jsou to trošku magoři .... [s15]

DuallHead
DuallHead #Čeština!
👍4

Zdravím vás pánové, bohužel jsem na oficiálním fóru technické podpory dostal permanentní bana za šíření reklamy (asi se jim nelíbilo, že jsem v textu změnil Playman.cz a české herní weby. Každopádně poprosil bych o co největší počet vyplnění anket ohledně lokalizace AC Unity.

Přikládám můj text pro inspiraci:

Jsem, velký fanoušek her Assassin's Creed a hodně mně mrzí, že v posledním dílu obou konzolových verzí hry názvem Unity nejde přepnout lokalizace do češtiny v céle hře. Přepnout jdou jen cz titulky u dialogů. Díky tomu si čeští a slovenští zákazníci nevychutnají přeloženo encyklopedii Helix a nemohou si v mateřském jazyce přečíst ani elektronický manuál, i když je v tištěném bookletu jasný sděleno, že zbytek českého manuálu najdou kupující ve hře - což není v žádném případě pravda a jde o klamání zákazníka. O tuto problematiku se dlouhodobě zajímám a byl jsem ujištěn společností Playman.cz, že na prodávaném disku se hrou se nachází kompletní překlad, ale v nastavení jazyka u konzolových verzí chybí možnost přepnout si český jazyk tak, aby byl zobrazován v céle hře a nejenom u dialogů, jak je tomu u prodávani verze doposud. Doufám proto, že když už vznikla tato anketa, tak s lokalizací konzolových verzí AC: Unity hodláte něco dělat. Nejlépe formou patche, který nám, českým a slovenským hráčům, odemkne celou češtinu.

S pozdravem

Duallhead alias Václav Vymětalík

Děkuji za podporu

japonec
👍2

tak jsem ten dotazník vyplnil link

Ale musím říct že už pomalu ani nemám zájem hrát tuto hru. Spíš to dělám pro budoucnost. Aby se to příště neopakovalo :)

Kranag
👍1

Papouch242: nebuď pesimista třeba už je to in progress a zejtra máme češtinu doma :-) ...né taky tomu moc nevěřím

Papouch242
Papouch242 #E. B. M.

DuallHeadovo vlákno na UBI fóru ode dneška neexistuje [s2] Potom, co se tam objevil link na tenhle novej "lokalizační dotazník" je to vlákno nepřístupné .... nechci bejt paranoidní, třeba to jenom přesunuli, ale je to trošku divný .... že by se báli záplavy rozhořčených "češtinářů" z malé země "kdesi u Německa" ?? :-)))

CZ-Honza-
👍1

jsem to tam vyplnil - drzim palce, jak jsem psal doufam, ale neverim...

Papouch242
Papouch242 #E. B. M.

CZ-Honza: Já chválil kvalitu a přiléhavost češtiny jako takové v AC III a AC IV na PS3. Jakože je jinak formální stránka češtiny v pohodě. Samozřejmě, že na PS4 je Black Flag stejně dojebanej jako Unity. Tak to tam napiš, já hrál Black Flag ještě na PS3 a čeština mi vyhovovala.

Kranag
👍1

CZ-Honza- :U Black Flag byla čeština v pohoděale jen na PS3

CZ-Honza-

nechapu cos u minulych dilu chvalil, v Black Flagu byla ta cestina rozm*dana uplne stejne a neopravili to dotedka - jestli se vam nekomu povede dotlacit UBI aby to opravil, tak teda klobouk dolu - doufam, ale neverim

Papouch242
Papouch242 #E. B. M.
👍1

Nazdar Chlapi, UBI vydal dotazník ohledně lokalizace. Tady je link :

link

Hezky to zaklikejte a na konci do poznámky klidně česky rozepište náš problém. Já jsem to poctivě vyplnil a na konci pochválil minulé díly a úroveň češtiny, ale zjebal jsem je za tu polovičatost u Unity.

Papouch242
Papouch242 #E. B. M.

Jsi "Démon" DuallHeade !!!!! [s12]

DuallHead
DuallHead #Čeština!
👍6

Zdravím, pánové. Dnes mi konečně Ubisoft odpověděl ohledně češtiny do AC: Unity. Budou se problémem zabývat. Tak prosím o podporu na našem linku oficiální technické podpory Ubisoftu. Děkuji

Forum naleznete zde:

link

Papouch242
Papouch242 #E. B. M.
👍2

DuallHead na UBI fóru zase jede! Všichni "češtináři" Ti děkují a podporují Tě !!

japonec
👍2

12.1. jsem taky psal Conquestu a dodnes jsem žádnou odpověď nedostal. Jen že můj e-mail přeposílaji technikovy

Predator
👍3

Tak jsem se tedy konečně dokopal k napsání ohledně té poloviční češtiny, jak na Ubisoft fóra, tak i conquestu jsem napsal. Tak kdoví jestli se comquest vyjádří, ale moc bych s tím nepočítal.

NEMÁM PENÍZE NA KONZOLI

Já už psal dřív, že tu hru máte vrátit. Ale to je asi už pozdě.

Papouch242
Papouch242 #E. B. M.
👍1

Nemám peníze na konzoli: knihy mám a vzdělávám se ...[s16] Na jazyky ale nejsem hlava ... :-(

DuallHead
DuallHead #Čeština!
👍3

Nemam penize na konzoli - tenhle tvuj prispevek je totalne mimo misu. Tady jde v podstate o to, ze Ubisoft vyjebal se zakaznikama, kteri si koupili tuto hru a ne o preklad, ktery je na disku se hrou kompletni...

NEMÁM PENÍZE NA KONZOLI
👎4
👍1

Za 30 000,- si kup knihy a vzdělávej se.

Papouch242
Papouch242 #E. B. M.
👍2

DuallHeade: Díky moc, fakt si toho vážíme .... čeština je nutnost, doufám, že nebudu muset koupit nové PC za 30 000,- abych si to Unity vůbec zahrál ... :-( Bez kompletní lokalizace je to vopruz, zvlášť, když se chceme vzdělávat i z té encyklopedie ....

DuallHead
DuallHead #Čeština!
👍3

Psal jsem jim soukromou zpravu na facebook. Dnes jsem take napsal rozhorcenejsi prispevek na oficialni forum technicke podpory ubisoftu. Prosim, at se ostatni hraci take vyjadri, musime je neustale obtezovat. Diky

japonec
👍2

DuallHead: na jakou adresu si poslal dopis? Něco jsem taky sesmolil [s6]

DuallHead
DuallHead #Čeština!

Pánové omlouvám se, kdybych své odpovědi věnoval dostatečnou pozornost, tato školácká chyba by se jistě nestala :-)

Starky
Starky #NaughtyGod
👍3

Hanks to samozrejme nehraje, ale mozna nekoho prekvapi, ze to hrat mel.Dostal tenkrat ve stejnou dobu dve nabidky a dva scenare, ta prvni byla Shawshank a ta druha Forrest Gump, kterou si vybral uz vsichni vi.

Predator
👍1

Film jsem tedy neviděl, (ano, vím obrovská ostuda, když jde o tak geniální dílo) ale Tom Hanks? Vážně?! Jsem se také pěkně zasmál.:D:D Neberte to hoši jako nějak špatně. Chybovati je lidské.:)

TEKKENAK
👍2

sorry za OT ale Tom Hanks ,vážně [s6] ten film jste asi hodně dlouho neviděli že link