Adventury

Čeština pro AC Unity (86)

• arnoldKONDAR
    arnold

Potom moc nechápu proč by dělali do hry poloviční češtinu, to nedává smysl.

• arnoldKONDAR
    arnold

OK, dík to sjem nevěděl

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat
    1

@Petr_CZ: Přesně. Byl to kec.

• arnoldKONDAR
    arnold

Nevíte někdo, když je ps5 v češtině, nevím jestli je to nějaká nadstavba. Zajímalo by mě jestli je AC unity plně v češtině a ne jen cutscény tak jak to bylo na ps4, může to někdo ověřit prosím ?

• Papouch242
    Papouch242E. B. M.

DuallHead: Ty woe dostal jsi BANÁNA jo ? [s8] tak to čumim ...[s13] Jsou to trošku magoři .... [s15]

• DuallHead
    DuallHeadČeština!
    4

Zdravím vás pánové, bohužel jsem na oficiálním fóru technické podpory dostal permanentní bana za šíření reklamy (asi se jim nelíbilo, že jsem v textu změnil Playman.cz a české herní weby. Každopádně poprosil bych o co největší počet vyplnění anket ohledně lokalizace AC Unity.

Přikládám můj text pro inspiraci:

Jsem, velký fanoušek her Assassin's Creed a hodně mně mrzí, že v posledním dílu obou konzolových verzí hry názvem Unity nejde přepnout lokalizace do češtiny v céle hře. Přepnout jdou jen cz titulky u dialogů. Díky tomu si čeští a slovenští zákazníci nevychutnají přeloženo encyklopedii Helix a nemohou si v mateřském jazyce přečíst ani elektronický manuál, i když je v tištěném bookletu jasný sděleno, že zbytek českého manuálu najdou kupující ve hře - což není v žádném případě pravda a jde o klamání zákazníka. O tuto problematiku se dlouhodobě zajímám a byl jsem ujištěn společností Playman.cz, že na prodávaném disku se hrou se nachází kompletní překlad, ale v nastavení jazyka u konzolových verzí chybí možnost přepnout si český jazyk tak, aby byl zobrazován v céle hře a nejenom u dialogů, jak je tomu u prodávani verze doposud. Doufám proto, že když už vznikla tato anketa, tak s lokalizací konzolových verzí AC: Unity hodláte něco dělat. Nejlépe formou patche, který nám, českým a slovenským hráčům, odemkne celou češtinu.

S pozdravem

Duallhead alias Václav Vymětalík

Děkuji za podporu

• japonec
    japonecCZ
    2

tak jsem ten dotazník vyplnil link

Ale musím říct že už pomalu ani nemám zájem hrát tuto hru. Spíš to dělám pro budoucnost. Aby se to příště neopakovalo :)

• Kranag
    Kranag
    1

Papouch242: nebuď pesimista třeba už je to in progress a zejtra máme češtinu doma :-) ...né taky tomu moc nevěřím

• Papouch242
    Papouch242E. B. M.

DuallHeadovo vlákno na UBI fóru ode dneška neexistuje [s2] Potom, co se tam objevil link na tenhle novej "lokalizační dotazník" je to vlákno nepřístupné .... nechci bejt paranoidní, třeba to jenom přesunuli, ale je to trošku divný .... že by se báli záplavy rozhořčených "češtinářů" z malé země "kdesi u Německa" ?? :-)))

• CZ-Honza-
    CZ-Honza-
    1

jsem to tam vyplnil - drzim palce, jak jsem psal doufam, ale neverim...

• Papouch242
    Papouch242E. B. M.

CZ-Honza: Já chválil kvalitu a přiléhavost češtiny jako takové v AC III a AC IV na PS3. Jakože je jinak formální stránka češtiny v pohodě. Samozřejmě, že na PS4 je Black Flag stejně dojebanej jako Unity. Tak to tam napiš, já hrál Black Flag ještě na PS3 a čeština mi vyhovovala.

• Kranag
    Kranag
    1

CZ-Honza- :U Black Flag byla čeština v pohoděale jen na PS3

• CZ-Honza-
    CZ-Honza-

nechapu cos u minulych dilu chvalil, v Black Flagu byla ta cestina rozm*dana uplne stejne a neopravili to dotedka - jestli se vam nekomu povede dotlacit UBI aby to opravil, tak teda klobouk dolu - doufam, ale neverim

• Papouch242
    Papouch242E. B. M.
    1

Nazdar Chlapi, UBI vydal dotazník ohledně lokalizace. Tady je link :

link

Hezky to zaklikejte a na konci do poznámky klidně česky rozepište náš problém. Já jsem to poctivě vyplnil a na konci pochválil minulé díly a úroveň češtiny, ale zjebal jsem je za tu polovičatost u Unity.

• Papouch242
    Papouch242E. B. M.

Jsi "Démon" DuallHeade !!!!! [s12]

• DuallHead
    DuallHeadČeština!
    6

Zdravím, pánové. Dnes mi konečně Ubisoft odpověděl ohledně češtiny do AC: Unity. Budou se problémem zabývat. Tak prosím o podporu na našem linku oficiální technické podpory Ubisoftu. Děkuji

Forum naleznete zde:

link

• Papouch242
    Papouch242E. B. M.
    2

DuallHead na UBI fóru zase jede! Všichni "češtináři" Ti děkují a podporují Tě !!

• japonec
    japonecCZ
    2

12.1. jsem taky psal Conquestu a dodnes jsem žádnou odpověď nedostal. Jen že můj e-mail přeposílaji technikovy

• Predator
    Predator
    3

Tak jsem se tedy konečně dokopal k napsání ohledně té poloviční češtiny, jak na Ubisoft fóra, tak i conquestu jsem napsal. Tak kdoví jestli se comquest vyjádří, ale moc bych s tím nepočítal.

• NEMÁM PENÍZE NA KONZOLI
    NEMÁM PENÍZE NA KONZOLISONY ({})

Já už psal dřív, že tu hru máte vrátit. Ale to je asi už pozdě.

• Papouch242
    Papouch242E. B. M.
    1

Nemám peníze na konzoli: knihy mám a vzdělávám se ...[s16] Na jazyky ale nejsem hlava ... :-(

• DuallHead
    DuallHeadČeština!
    3

Nemam penize na konzoli - tenhle tvuj prispevek je totalne mimo misu. Tady jde v podstate o to, ze Ubisoft vyjebal se zakaznikama, kteri si koupili tuto hru a ne o preklad, ktery je na disku se hrou kompletni...

41

Za 30 000,- si kup knihy a vzdělávej se.

• Papouch242
    Papouch242E. B. M.
    2

DuallHeade: Díky moc, fakt si toho vážíme .... čeština je nutnost, doufám, že nebudu muset koupit nové PC za 30 000,- abych si to Unity vůbec zahrál ... :-( Bez kompletní lokalizace je to vopruz, zvlášť, když se chceme vzdělávat i z té encyklopedie ....

• DuallHead
    DuallHeadČeština!
    3

Psal jsem jim soukromou zpravu na facebook. Dnes jsem take napsal rozhorcenejsi prispevek na oficialni forum technicke podpory ubisoftu. Prosim, at se ostatni hraci take vyjadri, musime je neustale obtezovat. Diky

• japonec
    japonecCZ
    2

DuallHead: na jakou adresu si poslal dopis? Něco jsem taky sesmolil [s6]

• DuallHead
    DuallHeadČeština!

Pánové omlouvám se, kdybych své odpovědi věnoval dostatečnou pozornost, tato školácká chyba by se jistě nestala :-)

• Starky
    StarkyNaughtyGod
    3

Hanks to samozrejme nehraje, ale mozna nekoho prekvapi, ze to hrat mel.Dostal tenkrat ve stejnou dobu dve nabidky a dva scenare, ta prvni byla Shawshank a ta druha Forrest Gump, kterou si vybral uz vsichni vi.

• Predator
    Predator
    1

Film jsem tedy neviděl, (ano, vím obrovská ostuda, když jde o tak geniální dílo) ale Tom Hanks? Vážně?! Jsem se také pěkně zasmál.:D:D Neberte to hoši jako nějak špatně. Chybovati je lidské.:)

• TEKKENAK
    TEKKENAKJan
    2

sorry za OT ale Tom Hanks ,vážně [s6] ten film jste asi hodně dlouho neviděli že link

• DuallHead
    DuallHeadČeština!
    2

Ahoj slck, ten film jsem samozřejmě viděl - je to klasika. Je tu ale malý háček - Tom Hanks měl spoustu času, protože byl ve vězení. Já tolik času nemám, i když neustále nějakou aktivitu vyvíjím. Teď se třeba pokouším navázat kontakt s českou firmou Conquest, která by měla být zodpovědná za distribuci konzolových verzí. Zatím mě ovšem neodpověděli (psal jsem jim na Facebook a mail. Taky jsem navázal spolupráci s největší česko/slovenskou facebookovou fan stránkou assassinscreedczsk.cz. Pokud mi chce kdokoliv z vás pomoci, napište Conquestu co hodlá s chybějící češtinou dělat. Díky

• slck
    slck
    5

Nazdar DuallHead: v prvom rade velke dik za tvoju snahu,a vsetkym co bojuju za Cesky jazyk,velmi by pomohol,ani nie koli misiam ale hlavne koli historii ktora je v hre paradne popisana,samozrejme anglicky [s13]po precitani vlakna ma napadla jedna vec.Videl si film Utek z veznice Shawshank?Tom Hanks sa tam snazil ziskat prispevok na kniznicu,kazdy tyzden tusim napisal list v ktorom ziadal o prispevok,ked ich to prestalo uz bavit tak mu par korun poslali,tak zacal pisat este castejsie.Nakoniec mu poslali neskutocne vela knih a prachy a spravil najlepsiu vezensku kniznicu...pointa: co tak skusit takuto taktiku na UBI?Ja anglicky neviem,urcite nie na tolko aby som im mohol posielat kazdy tyzden nejaky rozumny mail ktory by mal aj zmysel :D ty by si to mozno zvladol a za par mesiacov ich to mozno prestane bavit a nas spolocny sen splnia :D :D

(poznamka autora : sorry za dlhy text a myslienku ale nudim sa v praci) :D :D Pekny den

• Papouch242
    Papouch242E. B. M.
    2

DuallHead: Jojo vlákno čtu, přicmrdnul jsem tam dvěma svými účty ... Ale neskutečně mne štvou :-( Dohraju si asi platinu ACIVBF na PS3, mulťák mne nebaví ale zkusím ho ...

• DuallHead
    DuallHeadČeština!
    4

Taky nehraji. Cekam, jestli to ty svine opravi - uz na nase vlakno psali i borci z portugalska. Ale od Ubisoftu jiz nic za plnou cenu nekoupim!

• Papouch242
    Papouch242E. B. M.
    3

DuallHead to na fóru UBIsoftu nevzdává .... dobrá práce .... Já pořád ACU nehraju a čekám .... [s4]

• jirka023
    jirka023
    4

Tak ode mě peníze neuvidí. Přispěl jsem komentářem na foru Ubisoftu o kompletní češtinu i když jsem v to nedoufal, že se něco změní. Zkrátka serou na nás - seru na ně[s1]

• Matesino
    MatesinoPS4
    1

Seru na to, koupím si to levněji v německu...

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Tak to bylo jasné, že nastavení jazyka nebude. Nevím kdo co čekal?

• nesquik
    nesquikBAZINGA
    2

Čtvrtý update je venku. Má něco přes 6 giga. A samozřejmě nastavení jazyka nepřibylo...

• Matesino
    MatesinoPS4

Sony nic takovýho neudělá :(

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    2

To nechápe asi nikdo Raidene, ale některé hry to tak zkrátka mají. Mám s tím zkušenost, když jsem hrál na Xboxu 360. Menu nebylo přeložené, ale když jsem měl lokaci nastavenou na United States, tak jsem měl Mafii II v angličtině. Po přepnutí do Czech Republic byla česky. Předpokládám, že u AC Unity je to naprosto stejný... Takže pokud SONY nepřidá do menu možnost Czech, nebo Ubisoft nevydá formou patche do hry výběr jazyka bez závislosti na nastavení konzole, tak jsme v háji :-)

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

geobbu: A proč teda může být Far Cry 4 a Watch Dogs přeložený komplet ale u AC jsou jen titulky? To prostě nechápu

PS3 má systémově češtinu ??

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    2

Proč Ubi? SONY by se mělo zamyslet, že nedali do konzole podporu českého jazyka, byť by stačila jen možnost, že jsme z Česka bez přeloženého menu. Ale systémový jazyk má každý z nás nastavený na United States, či United Kingdom tak to vypadá jak to vypadá to AC.

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2

Eh, pokud to teda na disku je kompletně přeložený a dokonce PC verze to mají, tak nechápu, kde je problém a Ubi by se mělo zamyslet.

• Papouch242
    Papouch242E. B. M.

Ach jo, sakra, taky nečekám, že by to klaplo :-(

• japonec
    japonecCZ
    1

zítra má vyjít čtvrtý patch. Néé že bych čekal opravu češtiny. Už jsem vystřízlivěl [s13]

• Matesino
    MatesinoPS4

Cekal jsem to :( :D

• senator
    senator
    1

Matesino: ne, je to furt stejný. Kamaráde, na nějaký Čecháčky se každej z vysoka vy..re![s3]

• Matesino
    MatesinoPS4
    1

Tak co, nejaké novinky ohledne cestiny do unity? :-) [s13]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.