Konzolista.cz

Canvas Rider (3)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
skandy26
skandy26 #skandy26

Philips: Jo já vím, ta 27. je sranec..ALe hned ti to objasním.. Dělal jsem ji tak 2 roky nazpátek, pak jsem dostal netbook a na něm mi hra nešla, tak jsem hru rok a půl nehrál. Přijdu tam po té době a u tratě 4000 hlasů. Nechápal jsem. Za prvé je krátká a za druhé je fakt o ničem. Jinak jsem rád, že se ti ta moje nová líbí, kdyžtak si zahrej i tu druhou, která má 1000+, ta je dlouhá a docela dobrá taky :) snad se ti bude líbit :) Jinak s tou nejnovější jsem se dost nadupal, doufám že ji pro měsíc srpen dají do kategorie Popular, ať se to na ní pořádně rozjede :) V nejbližší době začnu dělat další track :)

Phlips

Nechci, aby sis to přebral nějak špatně, ale upřímně nechápu jak ta "27. nejlépe hodnocená ze světa" může být tak oblíbená. Je strašně lehká a krátká.. Když to srovnám s těma ostatníma (skoro stejně hodnocenýma), tak opravdu nic moc. Za to ta poslední už je dost dobrá, prvně jsem si to vůbec nedával, ale pak jak jsem se do toho dostal, tak to bylo fakt dobrý.[s14] Takovejch udělej víc![s12]

skandy26
skandy26 #skandy26

Zdravím, je zde někdo, kdo hraje tuto hru na netu ? :) Kdysi byla pod doménou fr2db.com

Docela mě to chytlo, před více než rokem jsem vytvořil pár tratí a lidem se zalíbily, na jedné mám 2400+ hlasů - tato trať je 27. nejlépe hodnocená ze světa ( celkem je zde přes 1 270 000 tratí, takže docela úspěch) a na druhé přes 1000+.

Asi před 2 dny jsem publikoval další trať, je moje nejlepší a taky největší, nakreslit ji mi zabralo cca 6 hodin.

Prosím, jestli si ji někdo zahrajete a dáte mi palec nahoru, budu moc rád (žádnou registraci k tomu nepotřebujete). Díky moc všem, a když se do této hry taky zapojíte a nakreslíte svou trať, podělte se o ní zde, já se na ni kouknu :) Díky všem

Trať: link

Můj profil se všemi tratěmi: link