Sorry za otevírání starého topicu, ale nemáte ještě někdo tuto hru? Chybí mi do platiny poslední trofej - Goldrush (náhrat 1000000$ v MP), ale hraje to strašně málo lidí, tak je problém místnost naplnit. Nenašel by se někdo, kdo by pomohl boostit? PSN nick Miketuk57, kdyžtak si mě přidejte.
xDante: souhlasim s tebou ještě zlatý CoD 2 ale pak už sem druhým světovým nevěnoval pozornost a spíš mě lákala první světová. Já teď chci sehnat tu hru sever proti jihu nevíte odkud nikde ji totiž nemaji a vypadá to pěkně jak láduješ střelný prach do té pušky a tak nebo děla :)
Call of Juarez: Bound in Blood - Call Of Juarez: Bound In Blood (13)
Sorry za otevírání starého topicu, ale nemáte ještě někdo tuto hru? Chybí mi do platiny poslední trofej - Goldrush (náhrat 1000000$ v MP), ale hraje to strašně málo lidí, tak je problém místnost naplnit. Nenašel by se někdo, kdo by pomohl boostit? PSN nick Miketuk57, kdyžtak si mě přidejte.
urcite doporucuju sam sem to dohral ale na muj vkus jsem to docela rychle projel jedine minus jinac me to hodne bavilo a to je to hlavni
až budu mít money tak to koupim [s6]
roly: pucuju.
:D Cheche to nevim teda
Lukasneo: pucujes :D
kupuju :D
Tuhle hru chci
rohly: něco podobného sem měl na PS2...a po hodině mě to přestalo bavit,páč si vystřelil a 5 minut nabíjel...po chvilce mě to začlo spíše vadit.
xDante: souhlasim s tebou ještě zlatý CoD 2 ale pak už sem druhým světovým nevěnoval pozornost a spíš mě lákala první světová. Já teď chci sehnat tu hru sever proti jihu nevíte odkud nikde ji totiž nemaji a vypadá to pěkně jak láduješ střelný prach do té pušky a tak nebo děla :)
aha, já jenom že sem to nějak nezaznamenal v médiích.. asi sem nebyl dost pozornej..
jo vyšla a hrál to na Xku :D
sorry sem nějak mimo, to teď vyšlo ta hra? hráls na xku?
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.