Akční FPS

Call of Juarez: Bound in Blood - Call Of Juarez: Bound In Blood (13)

• Majkl
    Majkl

Sorry za otevírání starého topicu, ale nemáte ještě někdo tuto hru? Chybí mi do platiny poslední trofej - Goldrush (náhrat 1000000$ v MP), ale hraje to strašně málo lidí, tak je problém místnost naplnit. Nenašel by se někdo, kdo by pomohl boostit? PSN nick Miketuk57, kdyžtak si mě přidejte.

• Gemaniak
    Gemaniak

urcite doporucuju sam sem to dohral ale na muj vkus jsem to docela rychle projel jedine minus jinac me to hodne bavilo a to je to hlavni

• rider_CZ
    rider_CZ

až budu mít money tak to koupim [s6]

• Druppi
    Druppi

roly: pucuju.

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

:D Cheche to nevim teda

• roly30
    roly30

Lukasneo: pucujes :D

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

kupuju :D

• Druppi
    Druppi

Tuhle hru chci

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

rohly: něco podobného sem měl na PS2...a po hodině mě to přestalo bavit,páč si vystřelil a 5 minut nabíjel...po chvilce mě to začlo spíše vadit.

• roly30
    roly30

xDante: souhlasim s tebou ještě zlatý CoD 2 ale pak už sem druhým světovým nevěnoval pozornost a spíš mě lákala první světová. Já teď chci sehnat tu hru sever proti jihu nevíte odkud nikde ji totiž nemaji a vypadá to pěkně jak láduješ střelný prach do té pušky a tak nebo děla :)

• RedX
    RedXjapanpower

aha, já jenom že sem to nějak nezaznamenal v médiích.. asi sem nebyl dost pozornej..

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

jo vyšla a hrál to na Xku :D

• RedX
    RedXjapanpower

sorry sem nějak mimo, to teď vyšlo ta hra? hráls na xku?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.