Konzolista.cz

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Problém s připojení s FRIENDS!!! (29)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
sirhenrik
sirhenrik #Ps3-Xbox1

Uvidím ....ještě počkám :)

Maggot
Maggot #PAN JATKÁČ

Jasně, v tuhle chvíli mě napadá fakt jenom novější firmware... link na oficiálních stránkách je jen ten výchozí, navíc pro Ameriku.

sirhenrik
sirhenrik #Ps3-Xbox1

No ono je to tak když zapnu DMZ tak mi to začne dělat...když je OFF tak je všechno vklidu

:) Takže tak ..ale zase se bojím že když to DMZ budu mít off tak se nikam nepřipojím nebo nikdo se nepřipojí ke mne :)

Maggot
Maggot #PAN JATKÁČ

Mě se z ničeho nic taky vyléčil router bez jakýhokoliv zásahu, je to jak v pohádce. Pokud je to ale nějakým neposedným nastavením, tak ještě možnost zkusit resetovat a všechno pozvolna znovu nastavit a zkoušet.

sirhenrik
sirhenrik #Ps3-Xbox1

NO to je taky možnost...ale jak říkám teď nějakou dobu zpět jsem to měl v pořádku všechno a najednou to začne kosit problémy ?? Tohle je sen :)

Maggot
Maggot #PAN JATKÁČ

Tak teď ještě zkusit poslední věc a to jest jinej router. :) Půjčit, vyzkoušet... jak říkám, tři roky jsou v neustálých provozních podmínkách dost. Ještě se mrknu co by to mohlo způsobovat a dám vědět.

sirhenrik
sirhenrik #Ps3-Xbox1

No tak jsem si myslel že to nějak pomůže, ale opět problém nastal...Tož já už nevím :) Fakt nevím :D

Ani maggotův návod nevyšel..sakra...

Shadow
Shadow #Uko Yesita

Bravo tomu rikam pomoc.

Maggot
Maggot #PAN JATKÁČ

sirhenrik: No neni moc za co, ale aspoň nějakej ten odrazovej můstek pro ostatní, určitě se to někomu bude hodit. :) Dvakrát Maggot je vždycky lepší jak jeden Maggot, takže schváleno. :D

sirhenrik
sirhenrik #Ps3-Xbox1

No tak jsem to nastavil i tak....čím menší rozhraní tím lépe...teď o čem je řeč, všiml jsem si že když jsem v nastavení routeru na WAN Interface jsem změnil tyto dvě věci :

Enable Ping Access on WAN

Enable Web Server Access on WAN

Zůstali na Disable tak to fungovalo, ale jakmile jsem to změnil na Enabled, tak to pak spadlo...takže možná vím kde je potíž...uvidíme po čase :) Router je velice čistý, ani malá usazenina tam nebyla...a jinak položka uPNP je zapnutá, ale při nastavování PS3 se zkrátka Vypnula :) NAT mám 2ku a zkoušel jsem i vytvářet hru a připojovat se v NFS Shift 2 ...Zatím všechno jede.

Každopádně děkuji za tvé Rady Maggote, já jsem taky asi Maggot :D Ale jinak Slipknot Rulez ;)

Ještě jednou díky:)

Maggot
Maggot #PAN JATKÁČ

Přesně tak, při manuálním nastavení, ty zbylý hodnoty DNS najdeš i na PC, případně si je můžeš přepsat. Na PC stačí do příkazovýho řádku napsat "ipconfig" a vyjede ti vše

sirhenrik
sirhenrik #Ps3-Xbox1

JJ okis ještě mi prosím řekni jak mám změnit IP adresu PS3 ?? Normálně to mám nastavit při nastavování internetu ???

Maggot
Maggot #PAN JATKÁČ

Zrovna tyhle modemy jsou dost kvalitní, u tý síťařiny je občas těžký hledat problém...

1. Může to být právě to přehřívání, což se mi ale nezdá vzhledem k tomu, že toho moc připojenýho nemáte. Může tam být nicméně usazenej prachy.

2. Pokud jsi ještě nedělal, mrkni novějším firmwaru, tyhle aktualizace často řeší dost problémů, který jsou zasazený někde v tom kódu systému. Netgear u nás ovšem moc podporovanej není.

3. K vypadávání se zaplou DMZ občas dochází, když máš třeba na jednom z těch připojených zařízení statickou IP adresu, na kterou ten router nedosáhne díky velkýmu rozsahu. Často to bejvá XXX.XXX.XXX.100, takže by bylo dobrý změnit IP na hodnotu menší než 100, ve tvým případě o jedný do čtyř, podle počtu zařízení. Být to tak nemusí, ale určitě na to mrkni.

Možný je taky to, že modem zkrátka odchází, v dnešní době síťových nároků jsou i ty tři roky dost dlouhá době. :)

sirhenrik
sirhenrik #Ps3-Xbox1

No já mám tento router Netgear WNR612 Tady je web : link

Mám ho asi 3 roky a nikdy s ním nebyly problémy...jen co teď jsem začal používat PS3, tak se mi to nějak posírá :D

Jinak mám zapojené jen PC a PS3 (Wired) Wireless používáme jen občas, přítelkyně mobil nebo já .....

A je to prostě na nic někdy...ale musím uznat, že to pěkně hřeje. Takže máš možná pravdu s tím přehříváním :)

Maggot
Maggot #PAN JATKÁČ

sirhenrik: A co přesně máš za router, případně, kolik zařízení je na něj připojených? :)

Pokud to vyhazuje až po takový době, tak to může bejt i přehříváním, což se mi stává pořád.

sirhenrik
sirhenrik #Ps3-Xbox1

Maggot :

Já mám taky stejný problém !

Já mám soukromou IP.

U mě to funguje takto, když mám vyplou DMZ, tak když chceme s kámošem hrát Dead nation, tak on mě pozve a já se zkouším připojit, ale napíše mi to TimeOut :) Ale když zapnu DMZ, tak mi to funguje, jenže mě se pak najednou po hm 5-6 hodinách sám od sebe vypojí internet na PC, a myslím že i na PS3, teď nejsem jistý, ale všiml jsem si že to při vypnutí internetu vyhledává DHCP. Na stránce routeru, jsem to našel...

Takže mi pak prosím tě poraď kde je ten hloupej problém ??? Celou dobu funguje a po delší době se internet vypne...Všimnu si na Skype (Vyhledává).

Máš nějakou radu co s tím?? Protože už mě to i štve, když mi nějaký přiblbý Router dělá starosti, a to bych nejraději vzal a vyhodil z okna :D

Shadow
Shadow #Uko Yesita

Zdravim ja se teda spojim v MW3 s kazdym jen s adamito11 to nejde [s8]

adamito11
adamito11 #Zeus

[s3]

adamito11
adamito11 #Zeus

nemik: moc ti děkuji

Maggot
Maggot #PAN JATKÁČ

Na tohle existuje několik možných řešení, který se prováděj zákrokem v routeru, pokud si tím nejsi jistej, tak zavolat poskytovateli, kterej by to měl bez keců nastavit za tebe.

1. DMZ (Demilitarizovaná zóna) - Sem je dobrý napsat IP adresu, kterou máš napsanou na PS3. Jde o to, že router pak popustí všechny data do konzole tím, že vypne firewall a všechny ochrany, tím pádem je ta cesta úplně průchodná. Rozhodně stojí za to vyzkoušet, ale upozorňuju, že nemusí fungovat, přičemž některý hry mohou pak blbnout. Takže do těch polí stačí vypsat IP co máš na PS3 a potvrdit.

2. Porty - Každá hra má v manuálu seznam portů (TCP, UDP), který vyžaduje pro bezproblémovou komunikaci. V routeru by měla být ta možnost povolení právě těchto portů, což je, opět, zásah spíš pro zkušenější. Pokud se to samozřejmě nepodaří, můžeš kdykoliv resetovat a začít znovu, ale je to zbytečná práce. Tohle by přesně mělo řešit DMZ, ale občas to selže. V routeru taky najdeš položku uPnP, která by směrování portů měla řešit automaticky. Pokud půjde, tak zapnout.

3. Veřejná IP adresa - Tohle je největší problém hraní na konzolích, jelikož drtivá většina poskytovatelů ti v základní výbavě dá soukromou IP adresu, tím pádem tvoje konzole není vidět a těžko se k ní připojuje. Příklad: Pokud ty máš veřejnou IP adresu a kamarád nemá, on se k tobě připojí v pohodě, ale ty můžeš mít opačně velký problémy. Aktivace veřejný IP stojí většinou peníze navíc (O2 ještě nedávno chtělo 150 kč navíc měsíčně), nicméně, jak říkám, je to řešení většiny problémů.

Pokud se chceš mrknout do nastavení routeru, musíš si najít jeho IP adresu, třeba na www.portforward.com nebo v nastavení Windows. Pak ji jenom vložíš do příkazovýho řádku za http:// Přihlašovací údaje fungujou admin/admin případně administrator/administrator ... zkus a uvidíš

JohnDoe82Cz
JohnDoe82Cz #My name is Neo.

No tak pokud tvůj kámoš má také TYPE 2 nic jiného mě nenapadá, ale jestli ti to bude dělat pořád tady máš telefon na PS3 podporu pro ČR řekni jim svůj problém a oni ti na 90% poradí. (225341407 snad ti to pomůže.[s14]

adamito11
adamito11 #Zeus

Jo a teď jsem na to koukal a mám tam uplně dole to je, TYPE 2...

adamito11
adamito11 #Zeus

Bojím se zase když to přehodím v routru že mi to pak už nepude? v tom routeru to mám dát kdyžtak kam?

JohnDoe82Cz

no to že stahuješ film by nemělo mít vliv spíše naopak dívam se na notebooku na sportovní přenos online a když mám u toho zaplé PS3 tak se to seká. Najdeš to pod NETWORK SETTINGS---SETTINGS A CONECTION STATUS LIST a mělo by tam být NATE TYPE 2 Pokud tam máš TYPE1 je to špatné ale bohužel si přesně nepamatuji jak se to mění[s8] hrával jsem fifu 11 a měl jsem uplně stejný problém stačilo přehodit kable v routeru a šlapalo to na 200%

adamito11
adamito11 #Zeus

a první pozvánka??? jak to myslíš s tou pozvánkou? Teď jsme to řešili se Shadow201972 asi hodinu on udělal jak píšeš, vypnul zapnul a stejně nic...

adamito11
adamito11 #Zeus

nemik 96: Takže to má vliv i na to že když zároveň stahuji na nootbooku film a zároveň hraju on-line? Kde by to mělo být napsáno to NATE TYPE 2???

zbynda2000
zbynda2000 #zbynda2000

adamito tohle se mi stane když mi vypadne připojení na internet v PS3 a řeším to způsobem restart konsole a první pozvánka a pak je vše ok

JohnDoe82Cz

U Battlefieldu 3 běžná věc a u CoD to asi bude totéž může to byt přetížením serveru nebo jeho chybou . Hlavně pátky a soboty večer kdy je největší nával to dělá nejčastěji.Druhou variantou je že jeden z vás má slabý internet když se mi stane že pozdě zaplatím internet tak mi ho sice uplně nevypnou, ale jede na půl plynu a to mám potom problém odeslat v PS3 blbou zprávu friendům trvá to i 30 sekund. Jo a můžeš mit špatně zapojené kable v routeru najdeš to v hlavním menu PS3 musí tam byt napsáno NATE TYPE 2.

adamito11
adamito11 #Zeus

Čus hráči chci se optat kdo má problém jako já...Když pošlu kámošovi pozvánku aby jsme hráli spolu tak to trvá dlouho a musím mu poslat několik poz. než se připojíme a často se staně že se ani nespojíme že to prostě nejde..!!?? Co s tím nevíte někdo? Píše to furt, že pozvánka není platná atd...