Zdravím všechny hráče MW3 :) Nebudu chodit okolo horké kaše, co takhle domluvit se na nějakej určitej čas a zahrát si private game jen s lidma, co jsou z tohoto webu ? Kdybychom se dobře domluvili a shodli se na tom, co se bude hrát, tak by to snad šlo. Pokud by jste měli zájem, tak sem napište svůj PSN nick a navrhněte třeba, kdy by se vám to hodilo nebo mód, který by jste chtěli hrát.. :)
...
Můj PSN nick: RedCZ, zahrál bych to klidně dnes, pokud to dáme dohromady :D Nebo zítra, klidně i pozítří.. Vlastně je mi to celkem fuk :)
Edit: Asi bych mohl říct, že mluvím o hře na PS3 :D
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Modern Warfare 3 - Konzolista match (15)
Tak co zahrajem to někdy? A jestli se to už hrálo tak to dáme znovu...
adamito11 hraju každý den....[s6]
ja mam tedka čas
dneska nemáte čas? Já tu pravděpodobně v sobotu a neděli nebudu a nechtěl bych to propásnout :-D
WanMigo8g se hlasi do boje:][s12]
Kdyby vás bylo hodně, tak jedině ground war :)
nejlepe sobota turnajek TDM
No, to je krásný všechno, ale nikde nevidím žádný návrhy, kdy bychom to mohli odehrát nebo co by se mohlo hrát.
rád zahraju,mod je mi jedno,klidne i Search and Destroy kdyz se nebude kempit,PSN:tomas447
možna dam s vama
tak jsme zatím 4.. Další? :)
Co by se vám líbilo za mód? Search & Destroy? TDM ? Domination?
od zítřka mam volno takže bych si mohl zase konečně najít čas dlouho sem nehrál
Golfik: rád si taky zastřílím :D
blekota111 ale az na vikend pak je jedno kdy
Zdravím všechny hráče MW3 :) Nebudu chodit okolo horké kaše, co takhle domluvit se na nějakej určitej čas a zahrát si private game jen s lidma, co jsou z tohoto webu ? Kdybychom se dobře domluvili a shodli se na tom, co se bude hrát, tak by to snad šlo. Pokud by jste měli zájem, tak sem napište svůj PSN nick a navrhněte třeba, kdy by se vám to hodilo nebo mód, který by jste chtěli hrát.. :)
...
Můj PSN nick: RedCZ, zahrál bych to klidně dnes, pokud to dáme dohromady :D Nebo zítra, klidně i pozítří.. Vlastně je mi to celkem fuk :)
Edit: Asi bych mohl říct, že mluvím o hře na PS3 :D
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.