Tákže můj nick je Konsty_ml možná mě spousta lidí zná a nesnáší mě :D Ale to nevadí..Hraju všechno mám 12. prestige kdo by chtěl zahrát není problém opakuju nic mám Konsty_ml pokuď bych měl náhodou PLNO tak napište zprávu a udělám si pro vás místo.Hraju denně tak 8 hodin.Jinak bysme mohli založit nějakej KonzolClan jakože lidi z konzolisty..Zrovna se rozebíhá jedna liga a scháněj poslední klan do ní :) Budu se těšit [s7][s9]
Tak jsem začal celkem aktivně hrát online, ale zatím jsem moc nenarazil na žádný Čechy nebo Slováky. Já vím, že všichni teď strašně paří ten Battlefield 3, ale nevěřím tomu, že se nenajde někdo, kdo hraje MW3 online :-D Mohl by se tu udělat seznam lidí, co hrajou MW3 a někdy bychom se třeba mohli domluvit na nějaký CZ/SK only hry :) Kdyžtak tu nechte vaše PSN, docela rád bych (a třeba nebudu jedinej) si přidal někoho, s kým bych si někdy mohl zahrát :)
Moje PSN: RedCZ
Seznam hráčů (PSN):
blekota111
zbynda2000
RedCZ
Shadow201972
Janka426
Vilo790
Lumen-CZ
adamito11
hudlaz
M-HoriS
Skornik
kepkin1
wiking21
Dexter_Morgan9
cz-SKINHED-cz
klokan686
CrazyManiac
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Hráči Modern Warfare 3 (PS3) (25)
Tákže můj nick je Konsty_ml možná mě spousta lidí zná a nesnáší mě :D Ale to nevadí..Hraju všechno mám 12. prestige kdo by chtěl zahrát není problém opakuju nic mám Konsty_ml pokuď bych měl náhodou PLNO tak napište zprávu a udělám si pro vás místo.Hraju denně tak 8 hodin.Jinak bysme mohli založit nějakej KonzolClan jakože lidi z konzolisty..Zrovna se rozebíhá jedna liga a scháněj poslední klan do ní :) Budu se těšit [s7][s9]
PSN:tomas447,až si mě budete přidavat tak kdyztak napište do zprávy třeba MW3
Přidejte si mě taky, rád zahraju...psn - CrazyManiac
Ja to nejhraju HAHA[s16]
psn Dexter_Morgan9
psn wiking21
psn - kepkin1[s6]
psn Skornik a zahraju si stebou cokoliv pokud to mam i já doma [s6]
XD
Zdar M-HoriS MW3 paři mraky čechu a slovaku protože to je super hra [s16]
ale tak panove je to jen dočasne beru to jako odech od BF3[s6]
Hudlaz mam z tebe radost [s6]
HUDLAZ[s6][s6]
hudlaz
adamito11 ted jsem to začal hrá. je to pecka
Lumen-CZ. Rodina a práce mi neumožňuje hraní přes den, takže pařím jen v noci 23 - 03 a to je tam dost Čechů.
MW3 hra pro haranty a zastydly pubertaky
Janka426 Vilo790
MW3 zadny OP nema ,... jako kazda detska hra:D
Chlapi já mám otázku je potřeba u MW3 on-line cod jako u battlefield 3? nebo tam není potřeba a mužu ho hrát hned jak to zapnu?[s1]
Tak co? Přibude nás trochu po tom Štědrým dnu? :)
ok rad se pridam nick -Shadow201972
psn zbynda2000
psn blekota111 ted hraju jenom mw3
Tak jsem začal celkem aktivně hrát online, ale zatím jsem moc nenarazil na žádný Čechy nebo Slováky. Já vím, že všichni teď strašně paří ten Battlefield 3, ale nevěřím tomu, že se nenajde někdo, kdo hraje MW3 online :-D Mohl by se tu udělat seznam lidí, co hrajou MW3 a někdy bychom se třeba mohli domluvit na nějaký CZ/SK only hry :) Kdyžtak tu nechte vaše PSN, docela rád bych (a třeba nebudu jedinej) si přidal někoho, s kým bych si někdy mohl zahrát :)
Moje PSN: RedCZ
Seznam hráčů (PSN):
blekota111
zbynda2000
RedCZ
Shadow201972
Janka426
Vilo790
Lumen-CZ
adamito11
hudlaz
M-HoriS
Skornik
kepkin1
wiking21
Dexter_Morgan9
cz-SKINHED-cz
klokan686
CrazyManiac
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.