Akční FPS

Call of Duty: Modern Warfare 3 (71)

• Lumen CZ
    Lumen CZPS5
    1

Poslední dobou se setkávám s neviditelnýma hráčema. Běžím, najednou se nemůžu pohnout a pak mě zařízne nožem. Skóre 30+/0 je normální. Další byl vidět, 3x jsem ho zabil a nakonci opět 28/0. [s8]

• Sedli
    Sedli

Hledám někoho na Co-op na ty dvě mise Special ops, které jdou hrát jen ve dvou.

Chtěl bych konečně u MW3 udělat platinovku, tohle je poslední, co mi zbývá dodělat.

• Lumen CZ
    Lumen CZPS5

Ahoj,

mám problém. Po reklamaci PS3 jsem si nahrál zpět všechny DLC. Jenomže nové mapy mi nejdou hrát v žádném HC modu. TDM běží bez problému, ale HCTDM nefunguje. Když se chci přihlásit ke kámošům, tak to píše, že nemám stažený DLC. Neví někdo co to je?

• tomas447
    tomas447

Mira:Ted pokud se nepletu je Elite pouze služba zadarmo s těmi statistikami.Takže abych mohl expit klan tak budu muset zakoupit Season Pass?Nebo je to rozděleno že MW3-placený elite a BO2-placený Season Pass?díky

• Mira77
    Mira77...

...klan se expí pomocí plnění tzv. Operations, které se Ti zpřístupní pokud si na MW3 zakoupíš službu Elite. Jakmile dosáhneš levelu 10, otevře se klanu možnost vložení zlatého clantagu.

• tomas447
    tomas447

cau,jak se klan v MW3 tzv. "expí?" na zlatý clan tag?klan mame jiz zalozeny v MW3 Elite,ale season pass nemáme,díky za každou radu

• Shadow
    ShadowUko Yesita

jj uz je to OK ale rano ,byli jmena tak 5x vetsi nez normalne

• Dexter_Morgan
    Dexter_Morgan

já teď hrál a všechno bylo jako vždycky

• Shadow
    ShadowUko Yesita

Zdravim ted jsem si dal MP a hraci maji ve hre obrovske jmenovky je to des ,nevi nekdo co to znamena?

• Sprite
    SpriteSprite

Call of Duty ZONE - link

• snowm4n
    snowm4n

Jdu si dát HC TDM, nepřidáte se někdo? SNOWM4N_CZE. [s14]

• Dexter_Morgan
    Dexter_Morgan

čus, nechce dát někdo survival? jen tak pro zábavu nebo kuli trofejím je to jedno. kdyžtak psn: Dexter_Morgan9 [s4]

• wans-cz
    wans-cz
    1

To je jasny.... mechanika nebo placka jsou k.o.

• kana92
    kana92

Zdravim,po zapojeni se do MP mi obrazovka asi na 10 vterin zcerna a objevi se error-disc read error,nebo se mi to v lobby uplne sekne a musim restartovat konzoli,nepomohlo ani smazani Game data a znovu nainstalovani..Ma nekdo steny problem??

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Dik za radu.

• tomas447
    tomas447

Lee_NR:share znamená že spoluhráči pošleš peníze (jedno kliknutí-500 dolarů)

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Caute, potreboval by som poradit so survival modom. Minule som to s kamosom hral a ked som porazil prvu vlnu nepriatelov tak sa mi odomkla weapon armory. Mozem si nakupit zbran aj vsetko ale je tam funkcia share. skusal somtto stlacit ale nejako to nefunguje. Kamos nedostal ani ammo ani zbran co som si kupil. Mozno som to zle pochopil tak prosim poradte na co to je.

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

Bohužel nejde. Já jsem si vytisknul list a vše postupně odškrtával. Nezapomeň, že i některé attachmenty se do trofeje počítají.

• ruzak
    ruzak

Zdravím, u trofeje "koupit všechny předměty ze zbrojnice v survivalu" jsou někde vidět ty zbraně a upgrady co jsem již koupil? Mám už všechny trofeje ze survivalu (kromě téhle), level jsem 50, ale tahle mi ne a né cinknout a nevím co mi chybí.

• satan666
    satan666MW3

Ethiq_CZE: dik

• Ethiq_CZE
    Ethiq_CZE

satan:celkove

• satan666
    satan666MW3

mam otázku u trofejí koupit všechny předměty ze zbrojnice v survivalu to musim koupit za jednu hru nebo se to počítá celkově ?

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

nepomůže mi někdo s těmi 3 posledními special ops když tak PM a můžem na to hned jít

edit:special mise hotovy teď by se šikla výpomoc e survivalu hlásí se někdo dobrovolně?

• JardaBoss
    JardaBoss

link 360 no scope

• chasmi
    chasmichasmi

tiscali dalo 7/10 oni umi:) 7 je zaslouzena.

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

jarda [s6][s6]

• ROBERT47.CZ
    ROBERT47.CZ

No nemohu si pomoct,ale vcera jsem hral MP MW3 a musim rict ze oproti B3 je to naprostej shit.Uz jenom ta grafika a zastaraly engine je nic moc,prakticky vubec nic noveho MP MW3 neprinasi,takze jeste tak dva CoDy na tomhle enginu a jde to cele do p....e.[s6]

• Gunfire
    Gunfire

decka maji radoooost!!!![s6][s6]

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

ani moc ne .. když je to jinej sportovní žánr

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Protoze je to jako kdybys porovnaval NHL a FIFU... :D :D :D

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.