Akční FPS

Call of Duty: Modern Warfare 2 - MODERN WARFARE 2 (781)

• Wolf 146
    Wolf 146

Čau,ma cenu kupovat hru? Nebo vyjde na podzim nové call of duty?

• Tesla84
    Tesla84

Potřebuji pomoc kolegové!!! Koupil jsem si včera tuto hru jenže problém je v tom že po Updatu mi hra padá... max. se dostanu do menu hry a tím končím, hra se sama vypne a hodí mě to zpět do systému PS3.... Může mi prosím někdo poradit co mám dělat???? [s5]

Když tak písněte do PM

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Kurva to nejde udelat!!!

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

No je to pekelna mise. Hned jak skonci Samotari tak na to vlitnu a dohraju ji [s14] Online bych dal ale bohuzel mam net jenom v mobilu

• fox171
    fox171fox171

POciSEM: taky jsem měl velký problém s touto misí, ale po hodině usilovného hraní jsem jí nakonec projel, ale jen díky toho, že mi to v polovičce udělalo čekpojnt ! [s14] Jinak sháním někoho na Spec Ops, potřeboval bych hvězdičky...

• Lumen CZ
    Lumen CZPS5

Predátorem sundáš vrtulník a pak jsem to bral v pravo okolo těch hangárů, nebo co to je. První náklaďák granát, vystřílel a běžet dál. Pak zahneš po silnici do leva a nelezeš do ponorky, ale po schodech do jednoho z těch baráků. Jakmile se na začátku zdržíš, musíš celý kolo znova.[s8]

• blekota111
    blekota111Bůh je lež
  • Offon
    OffonClose it.

Aha, tak tolikrát jsem fakt nezemřel. [s6] Takže buď je něco špatně s hrou, nebo...musíš víc trénovat. [s6]

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

37x. Kamo takovy nervy uz sem dlouho nemel[s6]

• Offon
    OffonClose it.

Máš checkpoint na té "římse", že jo? Tam jsem jako první sundal Predatorem helinu, pak to začlo. Určitě jdi tou garáží vpravo, máš tam lepší krytí a najdi čas na Predatora, bez něho to snad nejde. Nějaký rady tady asi nepomůžou, zkoušej to dál, já to taky nedal hned, musíš to zkoušet.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

No jo ale jak se mam dostat na to misto. Spolubojovnici jsou totalne neschopny a sam to nedam. Zkousel sem to i prosprintovat ale 2 rany a lezim. Jde mi o to jestli je lepsi to profrcet pres tu garaz vlevo nebo to cely obehnout po ty pravy strane a mydlit to predatorem. Navic me ty cubky dokazou sundat pres celou mapu a v ty zmeti vojaku vzdycky sejmu na dalku nekoho z mych

• EMILE
    EMILEMGS5:TPP

Do tý ponorky vlízt nemáš tam jde akorát Price ty máš zůstal na místě a střílet o tu ponorku se postará Price.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Poradi nekdo? Sem v levelu Contingency (mise v zime) a mam se dostat za 2 minuty do nejaky ponorky. Jenze za ty 2 minuty se tak maximalne dostanu 80 metru od checkpointu (jedu na veterana). Muzu strilet predatorem ale to pak pomalu nestiham sebehnout ani z toho kopce. Na youtube sou videa jenze tak mizerna kvalita ze tam nic nevidim. Potreboval bych poradit nejakou strategii kudy to mam vzit pac at se hnu kamkoliv prijede prede me nakladak s posilama a je vymalovano.

• zdeny bacon
    zdeny baconzdenybacon

je tu jeste nekdo kdo paří spec ops na hvezdicky ? :) potrebuju helfnout ...

• Offon
    OffonClose it.

Už to jede parádně, tak si to honem užijte, dokud tam ještě ta "havěť" není.

• 👑☠️HUDLAZ☠️👑
    👑☠️HUDLAZ☠️👑Thug Life

patch už je nainstalovan dlouho myslim že ma 17mb a cheatery už sem nepotkal

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Tak si me pridej, taky ted valim spec ops, ale nejsem nejaky extra strelec:)

Paris_CZ84

• GTA-MANIAC
    GTA-MANIAC

Zdar , shanim nekoho na special ops mise PS3 PNS: karolinka2006

• radeczek
    radeczektara

a pak že mají hack jen na ruzné aplikace.akorát tím níčí mp.[s13]

• Offon
    OffonClose it.

Hackeři asi..

• pecho
    pechoshady ltd

neviete niekto co sa to deje s mw2? ved to sa neda hrat! ved to robi v online same blbosti.

• radeczek
    radeczektara

taky vám to ukazuje kdo má jaký ping,hosta a ruzné blbosti?

• max cavalera
    max cavalera

prave jsem si dal TDM a 59:4 dobry ne kdyz sam dam 5900 a spoluhraci 1600 :D a to jsem nestihl pustit harriera. protivnici meli zaple EMP. ja behal po mape a pri tom mel v ruce pawelowa a harriera a cekal az EMP zkonci. mapa favela a jen dodam behaci perky nepouzivam :-p

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

no pekne, to sa radsej an to vykaslem a necham to tak ako to je [s6]

• Pietro
    PietroBBQ*

páni, nastaviť sa to dá!! Ale nie v PS3, ale treba otvoriť určité porty v nastaveniach vášho routru... prípadne skúste kontaktovať vašich providerov, či nemajú nejaké obmedzenia oni

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

To nenastavíš :) To si PS3 nastavuje samo, je to skoda. pac tky bych to chtel nastavit

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

To nenastavíš :) To si PS3 nastavuje samo, je to skoda. pac tky bych to chtel nastavit

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

no, a to sa neda nikde nastavit ?? a neda sa to nejako ovplyvnit ??

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

Je to v nakem nastaveni Internetu a tady tech blbosti tech typu pripojeni ja treba se nemuzu pripojit ke kamosovi ktery odemne byva 500 metru a ten co odemne byva 50 metru se pripojime vsechny

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

Je to v nakem nastaveni Internetu a tady tech blbosti tech typu pripojeni ja treba se nemuzu pripojit ke kamosovi ktery odemne byva 500 metru a ten co odemne byva 50 metru se pripojime vsechny

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.