Akční FPS

Call of Duty: Black Ops - Call of Duty: Black Ops - trofeje diskuse (25)

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

Neni problem pokud mas headset.

• zdeny bacon
    zdeny baconzdenybacon

Najde se tu jeste nedko kdo by mi helfnul s trofejema v zombíkach ? :) PS3 nick: zdenekVonslana

• Dead2
    Dead2

Je to špatný musím být online a na to musím stáhnout upadate :)

Tak je tam pořád 11 lvl :D

hotovo přes splitscreen v 12 lvl

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

Na ps3trophies.org hraci pisou , ze vse smazali a patch nainstalovali znovu. Potom hrali ve splitscreenu od nuly az do levelu 15 s obema hraci a trofej ziskali. Ovsem ne vsichni , ale zda se , ze vetsina. Dulezite tedy je , aby levelu 15 dosahli oba hraci.

• Dead2
    Dead2

O.K. jdu na to

• zuzkys
    zuzkys...

Smaž kompletně vše v menu PS3, co se týká Black ops. Savy, game data, updaty. Když pak zapneš hru tak odklikni, že nechceš stahovat update a zkus udělat ten 10 lvl. Musí to jít.

• Dead2
    Dead2

No to už jsem zkoušel smazat ale 11 lvl mi zůstal v tréninku pořád nevím zkusím to udělat Off ... Savy už nepotřebuji už mám hru projetou i na HC ... ale dík zkusíme a uvidíme .. :)

• zuzkys
    zuzkys...

Dead2: Pokud už máš level 11 a trofej nikde tak si na flešku zkopíruj savy z hry a z PS3 je smaž a zkus to udělat na 10 level znovu. Dost by možná i pomohlo nejen smazat save, ale i updaty hry (pokud tu sephi píše, že je to způsobeno updatem), v základním tréninku snad nemusíš být online připojen, jestli si dobře pamatuju.

• Dead2
    Dead2

No super tak platinka nebude :-(

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

Tahle trofej nejde po poslednim updatu hodne lidem. Je na to nejaky trick se splitscreenem , ale to nevim jak se dela. Drtiva vetsina lidi nemuze tuhle trofej odemknout , stejne tak tu s Wager Matches.

• digishit
    digishitdigishield

Určitě to nemusí bejt v jednom kole :) Stačí normálka hrát dokud to nenaskočí na 10 lvl a pak trofej padne, ale pokud řikáš, že ne tak je něco špatně. Jinak žádnej trik v tom neni. Normálka padla v 10 lvl - teda u mě.

• Dead2
    Dead2

Zdravím

Mám problém s touhle trofejí "Dosáhni úrovně 10 v základním tréninku"

Mám už 11 lvl a trofej nikde :D Mám takoví podezření že to musím udělat v jednom kole ..... ale jak to udělat když už mám 11 lvl

Neví někdo jak na to ??

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

Zkoušel sem to dost dlouho a mužu to potvrdit. I když možná jenom na PS3 , nevim jak X360. Ale zřetelně sem několikrát zabil 3 i 4 nepřátele najednou brokovnicí a nic. Až teprv sniperkou sem trofej dostal.

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

Pozor na Sally Likes Blood. Už to nefunguje v Zombies ani Dead Ops arcade. Musí to bejt v kampani a musíte prostřelit 3 nepřátelé skrz! Brokovnice a podobné zbraně vám trofej nedaj. Nejlepší je na to sniperka. Zkrátka musí kulka projít třemi vojáky.

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

Po nejnovějšim updatu by měly všechny fungovat. Já mam všechny , žádnej glitch.

• Stein88
    Stein88

Mě naskočily hned všechny trofeje,jak měly.

• 🇨🇿 ZdeeDwo 🎮
    🇨🇿 ZdeeDwo 🎮Pohoda

Taky mi to nenaskocilo, tak sem prvni tri kola projel znovu a naskocila i za celou kampan.

• kolikkk
    kolikkkAwesome

Mám samý problém u vyhrání hry na veteran. Necinkla mi stříbrná trofej za vyhrání prvních 3 misí.

Nevíte, jak na to?

• dawossss
    dawossss

tak kdyz ty trofeje sbiram nakej patek zakladam si na hre dohranne o 100%a za 3roky se mi nikdy nic podobneho nestalo davam za to nekrestanske prachy ocekawam ze to taky bude fungovat jak ma o multaku ani nermluvim to neni mapa aby me to nekoplo pryc ,,,,to jako fakt posraly jsem 3trophy od platiny a nemuzu nic delat(

• sten32
    sten32loading...

A to vam fakt tak záleží na trofejach? Ved si tu hru užívajte. Ja proste hram a ked nejaka trophy naskoči tak som happy a hram dalej ako chcem a nie tak aby som ziskal dalšiu trofej

• ROBERT47.CZ
    ROBERT47.CZ

To je uz do nebes volajici. Mam ten samej problem s trofejema, nejenomze blbne MP ale chyby ma i singl. Jak si vubec dana spolecnost muze dovolit dat na trh gamesu,ktere se neda podle me rict kvalitni herni produkt. Probudte se panove za 1518KC draha sranda.[s4]

• adis1604
    adis1604SUMPERK

dawosss: já ty poslední 2 mise hrál 3x a stejně necinkly. Tak hodně štěstí a kdyžtak dej vědět, kdyby to zabralo [s1]

• dawossss
    dawossss

takze jako mam cekat az vyjse patch?jsem jen ty trofeje za dohrani od platiny to je fakt poprve co se mi tohle stalo)((takze to nemam hrat znova?zkusim jedno to stribro dohrat a jestly necinkne pockam hold co se bude dit diky moc myslel jsem ze je problem nekdeu me))

• adis1604
    adis1604SUMPERK

dawossss: mám stejnej problém. Necinkla mi zlatá a stříbrná za poslední dvě mise na veteran. Kdosi tu psal, že na to bude vydanej opravnej patch a pak to naskočí, ale kdo ví. [s13]

• dawossss
    dawossss

mazec dohral jsem poprve na obtiznost harddener po dohrati mela cinknout zlata trofej ale nic newadi 2 hrani na veteran kde mely cinknout stribrne trofeje za urcite mise dohrane na vet.skocila jen 2x zbyle 3stribrne trofeje nic a to jsem hru dohral na veteran mel nikdo stejnej problem nikdy predtim se mi to u hry nestalo a to mam 18platinek(

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.