Akční FPS

Call of Duty: Black Ops 2 (149)

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Mam dotaz, se znamyma hrajem MW2 split screen ve ctyrech, a chcem zkusit black ops 2, split screen pro 4 tam urcite je, ale zajima me, zda na hlavnim ps3 profilu muzem v offline multiplayeru udelat kazdy svuj save pro offline hrani, a do nej si delat upravy, aby kazdy z nas mel svoje xp, sve zbrane atd, jak to slo prave v MW2. Nebo jsou zde preddefinovane tridy a zadny postup (maximalne u hrace, ktereho je profil) a zadne upravy (jako u MW1, world at war, black ops). Diky[s1]

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2
    1

Nemáte někdo náhodou zkušenosti s digitální verzí? Jestli se neseká nebo tak, protože bych docela rád vzal Ghosty napůl ze store, ale mám obavy, že se to bude nehorázně sekat.

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2
    11

A ještě když dáš max. prestige zbraně otevře se ti na ní title.

• kana92
    kana92
    1

zigi2846: Kdyz odemknes prestige u zbrane,muzes si na ni dat clan tag,potom kdyz vystrilis vsechny vylepseni,tak odemknes druhou prestige a muzes si na ni dat emblem.

• zigi2846
    zigi2846.

Co znamená ten prestige, měl jsem u jedné zbraně odemknutý už skoro všechny vylepšení a pak jsem měl možnost na tu zbraň dát prestige... no a všechno je fuč, to nedává smysl [s3]

• motlick
    motlickIAMSTIG

kdyby si chtěl někdo zahrát na pohodu nick: motlick [s14]

• ILucia
    ILucia
    1

Tudle nudle [s16]

• gtarules
    gtarulesGTA
    32

Radši nám něco dobrýho uvař [s16]

• ILucia
    ILucia
    2

Ok...už vim kde jsem mela chybu...(se nepo,každej se nekdy utne [s3] sakra) [s16]

• lidr13
    lidr13

je uplne logicky, ze to jde :)

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    1

To ani nemusím. Já mám doma dvě konzole a vím že to jde.

• ILucia
    ILucia

Nehadej se...a vyzkoušej a uvidis že to nejde [s16] Taky jsem tohle řesila...

• geobbu
    geobbuWHO CARES

,,on to chce hrat na dvou konzolich zaroven"

Nezlob se, ale nevíš co píšeš. Samozřejmě to je možné i tak jak jsi to myslela.

Modelový příklad:

1 PS3 + Black Ops II + Účet 1 (na něm zakoupené DLC)

2 PS3 + Black Ops II + Účet 2 + Účet 1 (na stáhnutí z první konzole)

Tím pádem bude mít na obou konzolích všechna DLC, co koupil z Účtu 1. Samozřejmostí je pak nutnost vlastnit dvě kopie Black Ops II (neplatí v případě, že hru koupil digitálně).

• ILucia
    ILucia

Jééé...Tak třeba jednu telku ma on a druhou co ja vím manželka,syn,bratr...Tak se asi ptal jestli to nejde nejak udelat...(Tak pochopila jsem že to chce na druhou konzoli...takže na te jedne asi pravdebodobně hraje on)

• gtarules
    gtarulesGTA

Že by jako měl dvě telky vedle sebe a v každé ruce jeden ovladač? To je možné [s12]

• ILucia
    ILucia

Jenom že podle meho to bylo tak že on to chce hrat na dvou konzolich zaroven...(teda aspon tak jsem to já pochopila) Samozrejme že jak jsi to napsal tak to pujde,jenom tohle udela a na te druhe konzoli to nepujde... [s16]

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Proč by to nešlo? Přihlaš se s účtem kde máš DLC na druhé konzoli, aktivuj v Account Management účet, a stáhni je :-)

btw. Ten svůj účet pak z konzole nemůžeš smazat, jinak přijdeš i o DLC.

Jinak ta otázka je přes měsíc stará, ale info se vždycky hodí no ne?

• ILucia
    ILucia

To nepujde...Budes to muset koupit znovu.(Je to hovadinka...kdo ma vice ps ma to na prd.)

• blekota111
    blekota111Bůh je lež

Staci se prihlasit na druhe ps a znova stahnout to dlc v psku zustane

• Zoliis
    ZoliisxZoliis

Zdravím...Jde nějak pretahnout dlc na druhou konzoli?Nechce se me to kupovat znovu...děkuji :)

• Jerryczech17
    Jerryczech17
    21

Hledám sniperský klan najde se tady nekdo ? =)

• beeturbo
    beeturboRETRO
    1

REVOLUTION ONLINE ! ! ! [s16]

• Ladinator
    Ladinator5080

Ahoj stahl jsem vsechny 4, ale season pass se neotevrel. BLES017.. jsou diskovy verze BO2. Hra ze storu ma i jiny save a update.

TreyArch musi dodat NPEB-01204 verzi do season pass. Jinak to nevidim.

Mam GB verzi z UK storu.

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

Zdarec jestli sis koupil GB verzi tak by ti měl fungovat BLES01717. Ale podle toho co píšeš tak máš německou že? tak vtom případě stáhní BLES01719. Pak napíš jak jsi dopadl mám v plánu úplně to samé:-D je třeba pošetřit BD mechaniku

• Ladinator
    Ladinator5080

Minuly tyden jsem koupil season pass a stahl BLES01717 verzi. Dnes jsem prodal 2x BO2 Bluray disky a koupil digitalni verzi (NPEB-01204) z PSN. Problem je ze NPEB-01204 v season pass neni[s13].

V season pass mam pouze 4 verze

BLES01717

BLES01718

BLES01719

BLES01720

Jde s tim neco delat???

• Dexter_Morgan
    Dexter_Morgan

MP7 + FMJ + Reflex

Blind eye + Ghost

Cold blooded

Engineer

Semtex

Black hat

btw Black hat je hodně dobrá věcička s kombinací s perkem engineer [s3]

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Už po 2 prestige používám osvědčenou konfiguraci :D

PDW-57 + FMJ

B23R

Hardline

Toughness

Dexterity + Engineer

Grenade nebo C4

Black Hat

A Perk 3 Greed

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Type 25 (foregrip, quick reload) nebo MSMC (long barel, laser) Hraju HC

• tomas447
    tomas447

Co používáte nejvíce za zbraň?Já PDW se silencerem a rapid firem.

• Red_DraGON
    Red_DraGONSupra
    31

Season Pass je doma [s6][s7]

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.