Mam dotaz, se znamyma hrajem MW2 split screen ve ctyrech, a chcem zkusit black ops 2, split screen pro 4 tam urcite je, ale zajima me, zda na hlavnim ps3 profilu muzem v offline multiplayeru udelat kazdy svuj save pro offline hrani, a do nej si delat upravy, aby kazdy z nas mel svoje xp, sve zbrane atd, jak to slo prave v MW2. Nebo jsou zde preddefinovane tridy a zadny postup (maximalne u hrace, ktereho je profil) a zadne upravy (jako u MW1, world at war, black ops). Diky[s1]
Nemáte někdo náhodou zkušenosti s digitální verzí? Jestli se neseká nebo tak, protože bych docela rád vzal Ghosty napůl ze store, ale mám obavy, že se to bude nehorázně sekat.
zigi2846: Kdyz odemknes prestige u zbrane,muzes si na ni dat clan tag,potom kdyz vystrilis vsechny vylepseni,tak odemknes druhou prestige a muzes si na ni dat emblem.
Co znamená ten prestige, měl jsem u jedné zbraně odemknutý už skoro všechny vylepšení a pak jsem měl možnost na tu zbraň dát prestige... no a všechno je fuč, to nedává smysl [s3]
Nezlob se, ale nevíš co píšeš. Samozřejmě to je možné i tak jak jsi to myslela.
Modelový příklad:
1 PS3 + Black Ops II + Účet 1 (na něm zakoupené DLC)
2 PS3 + Black Ops II + Účet 2 + Účet 1 (na stáhnutí z první konzole)
Tím pádem bude mít na obou konzolích všechna DLC, co koupil z Účtu 1. Samozřejmostí je pak nutnost vlastnit dvě kopie Black Ops II (neplatí v případě, že hru koupil digitálně).
Jééé...Tak třeba jednu telku ma on a druhou co ja vím manželka,syn,bratr...Tak se asi ptal jestli to nejde nejak udelat...(Tak pochopila jsem že to chce na druhou konzoli...takže na te jedne asi pravdebodobně hraje on)
Jenom že podle meho to bylo tak že on to chce hrat na dvou konzolich zaroven...(teda aspon tak jsem to já pochopila) Samozrejme že jak jsi to napsal tak to pujde,jenom tohle udela a na te druhe konzoli to nepujde... [s16]
Zdarec jestli sis koupil GB verzi tak by ti měl fungovat BLES01717. Ale podle toho co píšeš tak máš německou že? tak vtom případě stáhní BLES01719. Pak napíš jak jsi dopadl mám v plánu úplně to samé:-D je třeba pošetřit BD mechaniku
Minuly tyden jsem koupil season pass a stahl BLES01717 verzi. Dnes jsem prodal 2x BO2 Bluray disky a koupil digitalni verzi (NPEB-01204) z PSN. Problem je ze NPEB-01204 v season pass neni[s13].
Call of Duty: Black Ops 2 (149)
Mam dotaz, se znamyma hrajem MW2 split screen ve ctyrech, a chcem zkusit black ops 2, split screen pro 4 tam urcite je, ale zajima me, zda na hlavnim ps3 profilu muzem v offline multiplayeru udelat kazdy svuj save pro offline hrani, a do nej si delat upravy, aby kazdy z nas mel svoje xp, sve zbrane atd, jak to slo prave v MW2. Nebo jsou zde preddefinovane tridy a zadny postup (maximalne u hrace, ktereho je profil) a zadne upravy (jako u MW1, world at war, black ops). Diky[s1]
Nemáte někdo náhodou zkušenosti s digitální verzí? Jestli se neseká nebo tak, protože bych docela rád vzal Ghosty napůl ze store, ale mám obavy, že se to bude nehorázně sekat.
A ještě když dáš max. prestige zbraně otevře se ti na ní title.
zigi2846: Kdyz odemknes prestige u zbrane,muzes si na ni dat clan tag,potom kdyz vystrilis vsechny vylepseni,tak odemknes druhou prestige a muzes si na ni dat emblem.
Co znamená ten prestige, měl jsem u jedné zbraně odemknutý už skoro všechny vylepšení a pak jsem měl možnost na tu zbraň dát prestige... no a všechno je fuč, to nedává smysl [s3]
kdyby si chtěl někdo zahrát na pohodu nick: motlick [s14]
Tudle nudle [s16]
Radši nám něco dobrýho uvař [s16]
Ok...už vim kde jsem mela chybu...(se nepo,každej se nekdy utne [s3] sakra) [s16]
je uplne logicky, ze to jde :)
To ani nemusím. Já mám doma dvě konzole a vím že to jde.
Nehadej se...a vyzkoušej a uvidis že to nejde [s16] Taky jsem tohle řesila...
,,on to chce hrat na dvou konzolich zaroven"
Nezlob se, ale nevíš co píšeš. Samozřejmě to je možné i tak jak jsi to myslela.
Modelový příklad:
1 PS3 + Black Ops II + Účet 1 (na něm zakoupené DLC)
2 PS3 + Black Ops II + Účet 2 + Účet 1 (na stáhnutí z první konzole)
Tím pádem bude mít na obou konzolích všechna DLC, co koupil z Účtu 1. Samozřejmostí je pak nutnost vlastnit dvě kopie Black Ops II (neplatí v případě, že hru koupil digitálně).
Jééé...Tak třeba jednu telku ma on a druhou co ja vím manželka,syn,bratr...Tak se asi ptal jestli to nejde nejak udelat...(Tak pochopila jsem že to chce na druhou konzoli...takže na te jedne asi pravdebodobně hraje on)
Že by jako měl dvě telky vedle sebe a v každé ruce jeden ovladač? To je možné [s12]
Jenom že podle meho to bylo tak že on to chce hrat na dvou konzolich zaroven...(teda aspon tak jsem to já pochopila) Samozrejme že jak jsi to napsal tak to pujde,jenom tohle udela a na te druhe konzoli to nepujde... [s16]
Proč by to nešlo? Přihlaš se s účtem kde máš DLC na druhé konzoli, aktivuj v Account Management účet, a stáhni je :-)
btw. Ten svůj účet pak z konzole nemůžeš smazat, jinak přijdeš i o DLC.
Jinak ta otázka je přes měsíc stará, ale info se vždycky hodí no ne?
To nepujde...Budes to muset koupit znovu.(Je to hovadinka...kdo ma vice ps ma to na prd.)
Staci se prihlasit na druhe ps a znova stahnout to dlc v psku zustane
Zdravím...Jde nějak pretahnout dlc na druhou konzoli?Nechce se me to kupovat znovu...děkuji :)
Hledám sniperský klan najde se tady nekdo ? =)
REVOLUTION ONLINE ! ! ! [s16]
Ahoj stahl jsem vsechny 4, ale season pass se neotevrel. BLES017.. jsou diskovy verze BO2. Hra ze storu ma i jiny save a update.
TreyArch musi dodat NPEB-01204 verzi do season pass. Jinak to nevidim.
Mam GB verzi z UK storu.
Zdarec jestli sis koupil GB verzi tak by ti měl fungovat BLES01717. Ale podle toho co píšeš tak máš německou že? tak vtom případě stáhní BLES01719. Pak napíš jak jsi dopadl mám v plánu úplně to samé:-D je třeba pošetřit BD mechaniku
Minuly tyden jsem koupil season pass a stahl BLES01717 verzi. Dnes jsem prodal 2x BO2 Bluray disky a koupil digitalni verzi (NPEB-01204) z PSN. Problem je ze NPEB-01204 v season pass neni[s13].
V season pass mam pouze 4 verze
BLES01717
BLES01718
BLES01719
BLES01720
Jde s tim neco delat???
MP7 + FMJ + Reflex
Blind eye + Ghost
Cold blooded
Engineer
Semtex
Black hat
btw Black hat je hodně dobrá věcička s kombinací s perkem engineer [s3]
Už po 2 prestige používám osvědčenou konfiguraci :D
PDW-57 + FMJ
B23R
Hardline
Toughness
Dexterity + Engineer
Grenade nebo C4
Black Hat
A Perk 3 Greed
Type 25 (foregrip, quick reload) nebo MSMC (long barel, laser) Hraju HC
Co používáte nejvíce za zbraň?Já PDW se silencerem a rapid firem.
Season Pass je doma [s6][s7]
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.