Teď jsem se dočetl, že zhruba za měsíc by měl vyjít nový Buzz, s podporou jak klasických bzučáků, tak i Move :) Nevíte někdo, jestli vyjde opět česky? Nebo nedokázal by to zjistit třeba někdo z redakce konzolisty? Děkuji.
Mám stejný dotaz, už je to druhý přídavek, který vyšel na CZ Store, u ostatních je vždy uvedeno, že není k dispozici v některých zemích, mezi kterými bývá Česká republika.
Jestli myslíš hraní online, tak hra, pokud si zvolíš na začátku češtinu, vyhledává české hráče a otázky jsou taky česky. Když si ze začátku navolíš jiný jazyk, tak přesně v tom jazyce bude celá hra, hráči i otázky. Třeba polsky je to docela sranda... [s6]
sem se chtěl zeptat,jak je to s hrou po netu,jestli česká verze vyhledává jen český hráče.A pokud vyhledává i ve světě,tak jak je to pak řešený s otázkama
Dnes v 16:00 budeme hrát buzze po netu s par kamarády aby jsme udelali trofej za hru ve třech....kdo by se chtěl přidat tak ať si mě přidá do přátel muj nick je maro16
Tak mi přišli odpovědi od CZ Sony i z Relentless Software.
"Hi Marek
Thanks for your email, it is always nice to hear from our customers. Unfortunately I cannot tell you whether or not there are any plans for Czech support on mybuzzquiz.com as the website and all localisation is run by Sony. The best place to find an answer then would be through Sony customer support which you can contact at help@playstation.com.
I'm sorry I can't be of further help and hope you continue enjoying Buzz!
Kind regards
Alex Bull"
"Dobry den,
Vytvareni vlastnich kvizu mozne je, prozatim vsak ne v cestine, ale v blizke budoucnosti to bude mozne. "
musíte se na těch stránkách přihlásit PSN sing-in jako máte svůj profil v PS3. Pak je budete mít ve své hře a každý koho máte v přátelích se je může zahrát a ohodnotit
Když dám hrát po internetu, v devíti z deseti případů mi to jede v pohodě, aji v osmi hráčích. Už jsme přes vánočky a silvestra aji uzmuli trofej "Sofa Slayer" :D
Tragedy:
Případně "fungující" mail na Sony je tento, už mi z něj několikrát reagovali: podpora@PlayStation.cz
Buzz Quiz TV - BUZZ!!! Světový kvíz CZ (52)
Otázky se dají přidávat, jen, pokud je mi dobře známo, nejsou jediné DLC otázky v češtině a to je hlavní důvod, proč bych uvítal nového Buzze...
No keby bol zasa po česky tak super, ale podla mna to velky zmysel okrem toho move nema, lebo otazky sa daju pridavat DLCčkamy
Teď jsem se dočetl, že zhruba za měsíc by měl vyjít nový Buzz, s podporou jak klasických bzučáků, tak i Move :) Nevíte někdo, jestli vyjde opět česky? Nebo nedokázal by to zjistit třeba někdo z redakce konzolisty? Děkuji.
Ahoj, nechtěli byste někdo zahrát po netu? Můj nick je Alojs_CZ, tak si mě dyžtak přidejte :)
jj klidne si zahraju...teda pokud v poslednim kole nehadas jakoukoliv otazku jen proto, aby si usetril cas [s6]
Prosim lidi kteri pomuzou s online [s14]
Tak jak xpasticu? Koupils?
Dnes si jdu dobit kredit a stahnu to.Pak dam vědět
Mám stejný dotaz, už je to druhý přídavek, který vyšel na CZ Store, u ostatních je vždy uvedeno, že není k dispozici v některých zemích, mezi kterými bývá Česká republika.
Nevite někdo jestli ty otazky ,ktere se daj stahnout ze store (konkretně o fotbalu,posledni upgreade) jsou v češtině.DIIIIKKKK [s4]
Však taky doufám,že mi vyjde jeho koupě
Luxus je to správný slovo, čeština tomu dává úplně jiný rozměr... [s14]
tak to věřím.Já právě mám doma Buzz TV Quiz a teď když sem si na P3D sednul k World Quiz,tak jako luxus... [s1]
Jestli myslíš hraní online, tak hra, pokud si zvolíš na začátku češtinu, vyhledává české hráče a otázky jsou taky česky. Když si ze začátku navolíš jiný jazyk, tak přesně v tom jazyce bude celá hra, hráči i otázky. Třeba polsky je to docela sranda... [s6]
sem se chtěl zeptat,jak je to s hrou po netu,jestli česká verze vyhledává jen český hráče.A pokud vyhledává i ve světě,tak jak je to pak řešený s otázkama
Můj kvíz... PS3 Games persons
Hru jsem konečně sehnal, měli ji samotnou v JRC. Přidejte si mě - VeksCZ
Bzučáky mám doma, starší díl Buzz Quiz TV taky, jen teď nevím jak sehnat samotnou hru Světový kvíz, všude je jen s bzučáky...
celkem dobrej měl sem 3 chyby :D
môj kvíz takže môžte zahrať a ohodnotiť link díky [s6]
Dnes v 16:00 budeme hrát buzze po netu s par kamarády aby jsme udelali trofej za hru ve třech....kdo by se chtěl přidat tak ať si mě přidá do přátel muj nick je maro16
dnes jsem objednal, kdo chce ať si nás přidá
V utery prisla...supr hra!!!Skvela zabava,hlavne ve ctyrech,a pri vine.. [s6]
tuthru musím mít
Taky mě to chytlo a to hodně, kdo by chtěl jen tak zablbnout, případně pomoct s trofejema, můj nick je Janinka [s14]
Taky hraju nick. x pastic x
čau tiež mastím tento skvelý kvíz tak ak by si chcel niekto niekedy zamastiť tak nech si ma pridá do priateľov
Čau, jak jsou na Ps Store ke stažení přídavky k Buzz-ovi, jsou v češtině ? Ví to někdo? Dík.
maro: tiež sa mi zda, ale nechce sa mi to teraz skušať
Staci jen na sixaxisu nebo ds3 zmacknout tlacitko home tak se hrs pozastavi [s14]
na ovladaci jsem mackal vse, ale nezastavi se hra ... :( Nejhorsi kdyz nekdo zazvoni :D nemuzete prerusit
Wartryton:skus PS button, sa mi zda že takto sa to da zastaviť ale nesom si isty nepametam si...
Btw rád bych s někým dal nějakou partičku, tak mi dejte vědět nebo si mě přidejte. Bližší domluva v PM.
Dualshockem, třeba jako každá jiná bych řekl.
Nevíte jak se zastavuje hra? :D Docela by se to nekdy hodilo :D
heh dakujem za zahratie kvizu, aj ja si zahram tie vaše to sa nebojte [s6]
play3man:heh 5/8 no tažke otazky na mna :D
sten32: na prvý raz 8/8. To je dobre nie? :D
Tu máte môj: link :D
sten32-dobrej kviz na poprvy 6 z 8.To de ne? [s6] [s6]
kto chce može si zahrat moj kviz
link
Tragedy, přidej si mě a můžeš hrát moje vytvořené kvízy
Tak mi přišli odpovědi od CZ Sony i z Relentless Software.
"Hi Marek
Thanks for your email, it is always nice to hear from our customers. Unfortunately I cannot tell you whether or not there are any plans for Czech support on mybuzzquiz.com as the website and all localisation is run by Sony. The best place to find an answer then would be through Sony customer support which you can contact at help@playstation.com.
I'm sorry I can't be of further help and hope you continue enjoying Buzz!
Kind regards
Alex Bull"
"Dobry den,
Vytvareni vlastnich kvizu mozne je, prozatim vsak ne v cestine, ale v blizke budoucnosti to bude mozne. "
VLASTNÍ KVÍZ SI MŮŽETE VYTVOŘIT ZDE link
musíte se na těch stránkách přihlásit PSN sing-in jako máte svůj profil v PS3. Pak je budete mít ve své hře a každý koho máte v přátelích se je může zahrát a ohodnotit
Dnes sem zakoupil a skvele se u toho doma bavime. Fakt sem prekvapeny skvela party hra [s6]
a uz je Davy celkem jistý,ze bohuzel asi ani neodpovedí.[s4]
No naposledy jsem jim psal, jak mě vytočili s updatem PSN, když měli být DLC do Falloutu. To bylo 10.10.2009 a to mi ještě opověděli :-)
Tak jsem napsal i tam, ale nevím jestli ten email ještě funguje.
edit: Tak mi přišla odpověď: "PlayStation Podpora obnovi svou cinnost 28.12.2009" :)
Anze11-cze:
Když dám hrát po internetu, v devíti z deseti případů mi to jede v pohodě, aji v osmi hráčích. Už jsme přes vánočky a silvestra aji uzmuli trofej "Sofa Slayer" :D
Tragedy:
Případně "fungující" mail na Sony je tento, už mi z něj několikrát reagovali: podpora@PlayStation.cz
MyBuzz kvízy u nás nejdou vytvářet. To mi přijde poněkud trapný. Zkusím napsat na Sony.
edit: Tak na Sony jsem nenašel kontakt. Napsal jsem tedy přímo an Relentless soft.
Stejny problem - nesel stahnout kviz a dokonce sme se ani jednou nespojili s cizim gaucem (v menu je to popsany jako gaucova bitva :)
Nechapu to .. co se tyce otazek jsou fajn, nektery lehky , nektery tezsi ale zadnej hardcore takze si to fakt uzijou vsichni .. GG
Taky s mojou bzučíme, tož si nás taky můžete přidat:-)
Jinak ony nějak ty kvízy fungujou? Bo mě nikdy nešel žádnej stáhnout...
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.