Logické

Buzz Quiz TV - BUZZ!!! Světový kvíz CZ (52)

• veks
    veksDJ

Otázky se dají přidávat, jen, pokud je mi dobře známo, nejsou jediné DLC otázky v češtině a to je hlavní důvod, proč bych uvítal nového Buzze...

• sten32
    sten32loading...

No keby bol zasa po česky tak super, ale podla mna to velky zmysel okrem toho move nema, lebo otazky sa daju pridavat DLCčkamy

• veks
    veksDJ

Teď jsem se dočetl, že zhruba za měsíc by měl vyjít nový Buzz, s podporou jak klasických bzučáků, tak i Move :) Nevíte někdo, jestli vyjde opět česky? Nebo nedokázal by to zjistit třeba někdo z redakce konzolisty? Děkuji.

• Alojs_CZ
    Alojs_CZ

Ahoj, nechtěli byste někdo zahrát po netu? Můj nick je Alojs_CZ, tak si mě dyžtak přidejte :)

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

jj klidne si zahraju...teda pokud v poslednim kole nehadas jakoukoliv otazku jen proto, aby si usetril cas [s6]

• Yarda
    Yarda

Prosim lidi kteri pomuzou s online [s14]

• veks
    veksDJ

Tak jak xpasticu? Koupils?

• pastic
    pastic

Dnes si jdu dobit kredit a stahnu to.Pak dam vědět

• veks
    veksDJ

Mám stejný dotaz, už je to druhý přídavek, který vyšel na CZ Store, u ostatních je vždy uvedeno, že není k dispozici v některých zemích, mezi kterými bývá Česká republika.

• pastic
    pastic

Nevite někdo jestli ty otazky ,ktere se daj stahnout ze store (konkretně o fotbalu,posledni upgreade) jsou v češtině.DIIIIKKKK [s4]

• Metal Lord
    Metal LordP3D 2025

Však taky doufám,že mi vyjde jeho koupě

• Janinka
    Janinka

Luxus je to správný slovo, čeština tomu dává úplně jiný rozměr... [s14]

• Metal Lord
    Metal LordP3D 2025

tak to věřím.Já právě mám doma Buzz TV Quiz a teď když sem si na P3D sednul k World Quiz,tak jako luxus... [s1]

• Janinka
    Janinka

Jestli myslíš hraní online, tak hra, pokud si zvolíš na začátku češtinu, vyhledává české hráče a otázky jsou taky česky. Když si ze začátku navolíš jiný jazyk, tak přesně v tom jazyce bude celá hra, hráči i otázky. Třeba polsky je to docela sranda... [s6]

• Metal Lord
    Metal LordP3D 2025

sem se chtěl zeptat,jak je to s hrou po netu,jestli česká verze vyhledává jen český hráče.A pokud vyhledává i ve světě,tak jak je to pak řešený s otázkama

• veks
    veksDJ

Můj kvíz... PS3 Games persons

• veks
    veksDJ

Hru jsem konečně sehnal, měli ji samotnou v JRC. Přidejte si mě - VeksCZ

• veks
    veksDJ

Bzučáky mám doma, starší díl Buzz Quiz TV taky, jen teď nevím jak sehnat samotnou hru Světový kvíz, všude je jen s bzučáky...

• Hall
    Hallo_O O_o

celkem dobrej měl sem 3 chyby :D

• Juky
    Juky

môj kvíz takže môžte zahrať a ohodnotiť link díky [s6]

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

Dnes v 16:00 budeme hrát buzze po netu s par kamarády aby jsme udelali trofej za hru ve třech....kdo by se chtěl přidat tak ať si mě přidá do přátel muj nick je maro16

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

dnes jsem objednal, kdo chce ať si nás přidá

• jaarrda
    jaarrda

V utery prisla...supr hra!!!Skvela zabava,hlavne ve ctyrech,a pri vine.. [s6]

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

tuthru musím mít

• Janinka
    Janinka

Taky mě to chytlo a to hodně, kdo by chtěl jen tak zablbnout, případně pomoct s trofejema, můj nick je Janinka [s14]

• pastic
    pastic

Taky hraju nick. x pastic x

• Juky
    Juky

čau tiež mastím tento skvelý kvíz tak ak by si chcel niekto niekedy zamastiť tak nech si ma pridá do priateľov

• senator
    senator

Čau, jak jsou na Ps Store ke stažení přídavky k Buzz-ovi, jsou v češtině ? Ví to někdo? Dík.

• sten32
    sten32loading...

maro: tiež sa mi zda, ale nechce sa mi to teraz skušať

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

Staci jen na sixaxisu nebo ds3 zmacknout tlacitko home tak se hrs pozastavi [s14]

• Wartryton
    Wartryton

na ovladaci jsem mackal vse, ale nezastavi se hra ... :( Nejhorsi kdyz nekdo zazvoni :D nemuzete prerusit

• sten32
    sten32loading...

Wartryton:skus PS button, sa mi zda že takto sa to da zastaviť ale nesom si isty nepametam si...

• Gabrieluss
    GabrielussBF4@PS4

Btw rád bych s někým dal nějakou partičku, tak mi dejte vědět nebo si mě přidejte. Bližší domluva v PM.

• Gabrieluss
    GabrielussBF4@PS4

Dualshockem, třeba jako každá jiná bych řekl.

• Wartryton
    Wartryton

Nevíte jak se zastavuje hra? :D Docela by se to nekdy hodilo :D

• sten32
    sten32loading...

heh dakujem za zahratie kvizu, aj ja si zahram tie vaše to sa nebojte [s6]

play3man:heh 5/8 no tažke otazky na mna :D

• play3man
    play3manYes, it is

sten32: na prvý raz 8/8. To je dobre nie? :D

Tu máte môj: link :D

• Matesak1
    Matesak1 [ENS]power

sten32-dobrej kviz na poprvy 6 z 8.To de ne? [s6] [s6]

• sten32
    sten32loading...

kto chce može si zahrat moj kviz

link

• alex33cz
    alex33cz

Tragedy, přidej si mě a můžeš hrát moje vytvořené kvízy

• Tragedy
    Tragedy

Tak mi přišli odpovědi od CZ Sony i z Relentless Software.

"Hi Marek

Thanks for your email, it is always nice to hear from our customers. Unfortunately I cannot tell you whether or not there are any plans for Czech support on mybuzzquiz.com as the website and all localisation is run by Sony. The best place to find an answer then would be through Sony customer support which you can contact at help@playstation.com.

I'm sorry I can't be of further help and hope you continue enjoying Buzz!

Kind regards

Alex Bull"

"Dobry den,

Vytvareni vlastnich kvizu mozne je, prozatim vsak ne v cestine, ale v blizke budoucnosti to bude mozne. "

• alex33cz
    alex33cz

VLASTNÍ KVÍZ SI MŮŽETE VYTVOŘIT ZDE link

musíte se na těch stránkách přihlásit PSN sing-in jako máte svůj profil v PS3. Pak je budete mít ve své hře a každý koho máte v přátelích se je může zahrát a ohodnotit

• hanzz023cz
    hanzz023czAphex VS

Dnes sem zakoupil a skvele se u toho doma bavime. Fakt sem prekvapeny skvela party hra [s6]

• MILOS-53cz
    MILOS-53czRUN OR DIE

a uz je Davy celkem jistý,ze bohuzel asi ani neodpovedí.[s4]

• Dawwer
    DawwerTOBELL

No naposledy jsem jim psal, jak mě vytočili s updatem PSN, když měli být DLC do Falloutu. To bylo 10.10.2009 a to mi ještě opověděli :-)

• Tragedy
    Tragedy

Tak jsem napsal i tam, ale nevím jestli ten email ještě funguje.

edit: Tak mi přišla odpověď: "PlayStation Podpora obnovi svou cinnost 28.12.2009" :)

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Anze11-cze:

Když dám hrát po internetu, v devíti z deseti případů mi to jede v pohodě, aji v osmi hráčích. Už jsme přes vánočky a silvestra aji uzmuli trofej "Sofa Slayer" :D

Tragedy:

Případně "fungující" mail na Sony je tento, už mi z něj několikrát reagovali: podpora@PlayStation.cz

• Tragedy
    Tragedy

MyBuzz kvízy u nás nejdou vytvářet. To mi přijde poněkud trapný. Zkusím napsat na Sony.

edit: Tak na Sony jsem nenašel kontakt. Napsal jsem tedy přímo an Relentless soft.

• Anze11-cze
    Anze11-cze

Stejny problem - nesel stahnout kviz a dokonce sme se ani jednou nespojili s cizim gaucem (v menu je to popsany jako gaucova bitva :)

Nechapu to .. co se tyce otazek jsou fajn, nektery lehky , nektery tezsi ale zadnej hardcore takze si to fakt uzijou vsichni .. GG

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Taky s mojou bzučíme, tož si nás taky můžete přidat:-)

Jinak ony nějak ty kvízy fungujou? Bo mě nikdy nešel žádnej stáhnout...

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.