Teď jsem se dočetl, že zhruba za měsíc by měl vyjít nový Buzz, s podporou jak klasických bzučáků, tak i Move :) Nevíte někdo, jestli vyjde opět česky? Nebo nedokázal by to zjistit třeba někdo z redakce konzolisty? Děkuji.
Mám stejný dotaz, už je to druhý přídavek, který vyšel na CZ Store, u ostatních je vždy uvedeno, že není k dispozici v některých zemích, mezi kterými bývá Česká republika.
Jestli myslíš hraní online, tak hra, pokud si zvolíš na začátku češtinu, vyhledává české hráče a otázky jsou taky česky. Když si ze začátku navolíš jiný jazyk, tak přesně v tom jazyce bude celá hra, hráči i otázky. Třeba polsky je to docela sranda... [s6]
sem se chtěl zeptat,jak je to s hrou po netu,jestli česká verze vyhledává jen český hráče.A pokud vyhledává i ve světě,tak jak je to pak řešený s otázkama
Dnes v 16:00 budeme hrát buzze po netu s par kamarády aby jsme udelali trofej za hru ve třech....kdo by se chtěl přidat tak ať si mě přidá do přátel muj nick je maro16
Buzz Quiz TV - BUZZ!!! Světový kvíz CZ (52)
Otázky se dají přidávat, jen, pokud je mi dobře známo, nejsou jediné DLC otázky v češtině a to je hlavní důvod, proč bych uvítal nového Buzze...
No keby bol zasa po česky tak super, ale podla mna to velky zmysel okrem toho move nema, lebo otazky sa daju pridavat DLCčkamy
Teď jsem se dočetl, že zhruba za měsíc by měl vyjít nový Buzz, s podporou jak klasických bzučáků, tak i Move :) Nevíte někdo, jestli vyjde opět česky? Nebo nedokázal by to zjistit třeba někdo z redakce konzolisty? Děkuji.
Ahoj, nechtěli byste někdo zahrát po netu? Můj nick je Alojs_CZ, tak si mě dyžtak přidejte :)
jj klidne si zahraju...teda pokud v poslednim kole nehadas jakoukoliv otazku jen proto, aby si usetril cas [s6]
Prosim lidi kteri pomuzou s online [s14]
Tak jak xpasticu? Koupils?
Dnes si jdu dobit kredit a stahnu to.Pak dam vědět
Mám stejný dotaz, už je to druhý přídavek, který vyšel na CZ Store, u ostatních je vždy uvedeno, že není k dispozici v některých zemích, mezi kterými bývá Česká republika.
Nevite někdo jestli ty otazky ,ktere se daj stahnout ze store (konkretně o fotbalu,posledni upgreade) jsou v češtině.DIIIIKKKK [s4]
Však taky doufám,že mi vyjde jeho koupě
Luxus je to správný slovo, čeština tomu dává úplně jiný rozměr... [s14]
tak to věřím.Já právě mám doma Buzz TV Quiz a teď když sem si na P3D sednul k World Quiz,tak jako luxus... [s1]
Jestli myslíš hraní online, tak hra, pokud si zvolíš na začátku češtinu, vyhledává české hráče a otázky jsou taky česky. Když si ze začátku navolíš jiný jazyk, tak přesně v tom jazyce bude celá hra, hráči i otázky. Třeba polsky je to docela sranda... [s6]
sem se chtěl zeptat,jak je to s hrou po netu,jestli česká verze vyhledává jen český hráče.A pokud vyhledává i ve světě,tak jak je to pak řešený s otázkama
Můj kvíz... PS3 Games persons
Hru jsem konečně sehnal, měli ji samotnou v JRC. Přidejte si mě - VeksCZ
Bzučáky mám doma, starší díl Buzz Quiz TV taky, jen teď nevím jak sehnat samotnou hru Světový kvíz, všude je jen s bzučáky...
celkem dobrej měl sem 3 chyby :D
môj kvíz takže môžte zahrať a ohodnotiť link díky [s6]
Dnes v 16:00 budeme hrát buzze po netu s par kamarády aby jsme udelali trofej za hru ve třech....kdo by se chtěl přidat tak ať si mě přidá do přátel muj nick je maro16
dnes jsem objednal, kdo chce ať si nás přidá
V utery prisla...supr hra!!!Skvela zabava,hlavne ve ctyrech,a pri vine.. [s6]
tuthru musím mít
Taky mě to chytlo a to hodně, kdo by chtěl jen tak zablbnout, případně pomoct s trofejema, můj nick je Janinka [s14]
Taky hraju nick. x pastic x
čau tiež mastím tento skvelý kvíz tak ak by si chcel niekto niekedy zamastiť tak nech si ma pridá do priateľov
Čau, jak jsou na Ps Store ke stažení přídavky k Buzz-ovi, jsou v češtině ? Ví to někdo? Dík.
maro: tiež sa mi zda, ale nechce sa mi to teraz skušať
Staci jen na sixaxisu nebo ds3 zmacknout tlacitko home tak se hrs pozastavi [s14]