Logické

Buzz Quiz TV - BUZZ!!! Světový kvíz CZ (52)

• veks
    veksDJ

Otázky se dají přidávat, jen, pokud je mi dobře známo, nejsou jediné DLC otázky v češtině a to je hlavní důvod, proč bych uvítal nového Buzze...

• sten32
    sten32loading...

No keby bol zasa po česky tak super, ale podla mna to velky zmysel okrem toho move nema, lebo otazky sa daju pridavat DLCčkamy

• veks
    veksDJ

Teď jsem se dočetl, že zhruba za měsíc by měl vyjít nový Buzz, s podporou jak klasických bzučáků, tak i Move :) Nevíte někdo, jestli vyjde opět česky? Nebo nedokázal by to zjistit třeba někdo z redakce konzolisty? Děkuji.

• Alojs_CZ
    Alojs_CZ

Ahoj, nechtěli byste někdo zahrát po netu? Můj nick je Alojs_CZ, tak si mě dyžtak přidejte :)

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

jj klidne si zahraju...teda pokud v poslednim kole nehadas jakoukoliv otazku jen proto, aby si usetril cas [s6]

• Yarda
    Yarda

Prosim lidi kteri pomuzou s online [s14]

• veks
    veksDJ

Tak jak xpasticu? Koupils?

• pastic
    pastic

Dnes si jdu dobit kredit a stahnu to.Pak dam vědět

• veks
    veksDJ

Mám stejný dotaz, už je to druhý přídavek, který vyšel na CZ Store, u ostatních je vždy uvedeno, že není k dispozici v některých zemích, mezi kterými bývá Česká republika.

• pastic
    pastic

Nevite někdo jestli ty otazky ,ktere se daj stahnout ze store (konkretně o fotbalu,posledni upgreade) jsou v češtině.DIIIIKKKK [s4]

• Metal Lord
    Metal LordP3D 2025

Však taky doufám,že mi vyjde jeho koupě

• Janinka
    Janinka

Luxus je to správný slovo, čeština tomu dává úplně jiný rozměr... [s14]

• Metal Lord
    Metal LordP3D 2025

tak to věřím.Já právě mám doma Buzz TV Quiz a teď když sem si na P3D sednul k World Quiz,tak jako luxus... [s1]

• Janinka
    Janinka

Jestli myslíš hraní online, tak hra, pokud si zvolíš na začátku češtinu, vyhledává české hráče a otázky jsou taky česky. Když si ze začátku navolíš jiný jazyk, tak přesně v tom jazyce bude celá hra, hráči i otázky. Třeba polsky je to docela sranda... [s6]

• Metal Lord
    Metal LordP3D 2025

sem se chtěl zeptat,jak je to s hrou po netu,jestli česká verze vyhledává jen český hráče.A pokud vyhledává i ve světě,tak jak je to pak řešený s otázkama

• veks
    veksDJ

Můj kvíz... PS3 Games persons

• veks
    veksDJ

Hru jsem konečně sehnal, měli ji samotnou v JRC. Přidejte si mě - VeksCZ

• veks
    veksDJ

Bzučáky mám doma, starší díl Buzz Quiz TV taky, jen teď nevím jak sehnat samotnou hru Světový kvíz, všude je jen s bzučáky...

• Hall
    Hallo_O O_o

celkem dobrej měl sem 3 chyby :D

• Juky
    Juky

môj kvíz takže môžte zahrať a ohodnotiť link díky [s6]

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

Dnes v 16:00 budeme hrát buzze po netu s par kamarády aby jsme udelali trofej za hru ve třech....kdo by se chtěl přidat tak ať si mě přidá do přátel muj nick je maro16

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

dnes jsem objednal, kdo chce ať si nás přidá

• jaarrda
    jaarrda

V utery prisla...supr hra!!!Skvela zabava,hlavne ve ctyrech,a pri vine.. [s6]

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

tuthru musím mít

• Janinka
    Janinka

Taky mě to chytlo a to hodně, kdo by chtěl jen tak zablbnout, případně pomoct s trofejema, můj nick je Janinka [s14]

• pastic
    pastic

Taky hraju nick. x pastic x

• Juky
    Juky

čau tiež mastím tento skvelý kvíz tak ak by si chcel niekto niekedy zamastiť tak nech si ma pridá do priateľov

• senator
    senator

Čau, jak jsou na Ps Store ke stažení přídavky k Buzz-ovi, jsou v češtině ? Ví to někdo? Dík.

• sten32
    sten32loading...

maro: tiež sa mi zda, ale nechce sa mi to teraz skušať

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

Staci jen na sixaxisu nebo ds3 zmacknout tlacitko home tak se hrs pozastavi [s14]

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.