Zkus Košíkovské nádrže na Praze 10, do mapy zadej například "K Horkám 1", nebo Hostivařská přehrada (vodní nádrž Hostivař), kousek od této nádrže. Na té přehradě je každoročně skvělé bruslení, na velké ploše. Nebo Milíčovské rybníky, také kousek od Hostivařské přehrady.
Bruslení v Praze (6)
Hm to vypadá zajímavě. Ještě upřesnit Praha 8.
V Praze jsem chvilku byl jsem zvyklej vzít brusle a jít na led a jezdit jak chci a jak dlouho chci
Zimáky jsou peklo
Hm to vypadá zajímavě. Ještě upřesnit Praha 8.
V Praze jsem chvilku byl jsem zvyklej vzít brusle a jít na led a jezdit jak chci a jak dlouho chci
Zimáky jsou peklo
Zkus Košíkovské nádrže na Praze 10, do mapy zadej například "K Horkám 1", nebo Hostivařská přehrada (vodní nádrž Hostivař), kousek od této nádrže. Na té přehradě je každoročně skvělé bruslení, na velké ploše. Nebo Milíčovské rybníky, také kousek od Hostivařské přehrady.
nějaká zamrzlá louže se najde i v Praze a když se budete po jednom střídat, tak si zabruslí celá rodina :)
na okrajových částech prahy se občas najdou i rybníky. třeba v Ruzyni nebo na Lužinách...takže ano dá.
Ahoj dá se v Praze někde brusit kromě umělého ledu jde mi o přírodní led díky
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.