Killzone sem si ted koupil taky tak si me muzete pridat , muj nick Bocjan :) jo a jestli nekdo hrajete Army of Two 1 bo 2 , nebo GT 5 a F1 2011 tak si me pridejte taky :)
Nazdar Killeři z Brnaaaaaaa :) Tož jsem kosek od cud z Přisnotic cca 20 km . Nick - ,,Skubanek" tak si me mužete kdo chce přidat a nakopem jim prdilky :)))) HOOAH !!!!!!
Wolf28 - do Troubska sme jako maly jezdily na kolech delat bordel na prejezd a zrat hrasek na pole. Vyrustal sem v Bosonohach (hnedka vedle). Krasny casy...
BRNO a okoli seeeeeem (53)
Killzone sem si ted koupil taky tak si me muzete pridat , muj nick Bocjan :) jo a jestli nekdo hrajete Army of Two 1 bo 2 , nebo GT 5 a F1 2011 tak si me pridejte taky :)
Nejvic hravam Operations, uz se nemuzu dockat az bude opraveny psko....
Zdarec Brno - Komárov. Teď mám psko v servise, snad uz to budou mět brzo spravené. Jestli někdo hrajete KILLZONE 3 tak si mě přidejte. ivonovot78
ne
milhaus: nejsi z Prostějova z Vrahovic?
ciste nahodou nechodi nekdo do posilovny v rousinove?
Borry my se známe :-) pro ostatní jsem ze Šardic na Hodonínsku, PSN Nick Coloradak_CZ
Ja jezdim do Komecu pro propriety k elektronickejm cigarum :)
lidr13: Do Komárova jsem jezdil na skatePark s bráchem. Jezdili jsme tam na Urampu ale to už je tak 15.let zpátky :-D
Saaaakrys, tady se to nejak rozjelo, co jsem tu nebyl. Koho jeste nemam, pridam jakmile budu v systemu :) A nebudu sedet v Picollu :)
Nazdar Killeři z Brnaaaaaaa :) Tož jsem kosek od cud z Přisnotic cca 20 km . Nick - ,,Skubanek" tak si me mužete kdo chce přidat a nakopem jim prdilky :)))) HOOAH !!!!!!
musím to tady trochu omladit :D je mi 18 a jsem taky z Brna...přesněji Brno-Komárov, snad někdo ví kde to je :D no a jinak, můj nick je lidr15
To není možné, jsme tak světoznámí [s16] ... Kdysi se u nás konal i sraz pařmenů tzv. PS3 Day...
Z Krnova jsem ja, to vim kde :) Frenstat mi nic nerika :)
Krnov je až úplně u Polských hranic:)
Aha tak to ani nevim kde to je, a to je severni morava :)
Krnov bohužel ne, ale kousek níže je Frenštát p.R :-D
Odkud presne ze severni moravy smim-li se ptat?
Jestli chceš i nějakou pařanku, tak Misha41_CZ ze severní Moravy:-)
merhautka 2 min od PCOLLA
Vyškov* oprava
Zdarec koreni pari u nekdo MAGa bo Killzone3:) ? pridal bych se nickname PSN: infamita86
Brno ....Vykov jak kdy :)
PEACE [s1]
Wolf28 - Fakt? Já bydlel hnedka ob barák vedle v tom zákazu vjezdu. Taky sem tam občas chodil... Ale radši sem měl orlovnu, ta má nonstop. [s12]
RonalF - jj do bosonoch chodím občas na škopek a kulec k čoupkům[s14]
Wolf28 - do Troubska sme jako maly jezdily na kolech delat bordel na prejezd a zrat hrasek na pole. Vyrustal sem v Bosonohach (hnedka vedle). Krasny casy...
Milhaus - tak to sme skoro sousedi, ja su z Krehlikove.
Z okolí Slavkova u Brna přidejte si mě PSN: matesino
Zdarec ..Troubsko kousek od velké ceny psn:Waldas28
Brno Žabovřesky...Psn:jedna2honzajde
Ale nejvíc best je to v Black Fields :D :D
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.