Akční FPS

Borderlands The Handsome collection (33)

• hranicecz
    hranicecz
    1

Dík za odpověď. 4k mám, a asi je to o něco lepší. Čau.

• StepoBella
    StepoBellaGuardian

Jo je to automaticky nastavené. Pokud máš 4K TV, tak by jsi měl poznat lepší rozlišení

• hranicecz
    hranicecz

Poprosil bych o radu. Vyplatí se ten Ultra Hd Texture Pack. Zkusil jsem ho stáhnout, ale nevím zda se to musí někde aktivovat. Hru mám rozehranou na Ps4 Pro, a nevím zda tam k něčemu došlo. Zda se to automaticky spustí. Díky.

• TommyAngelo
    TommyAngeloMrBardys

Já to rozehrál teprve včera, ale dostal jsem jen jeden klíč. Musím se někde registrovat? Nebo to může být třeba tím že jsem koupil bazarovku?

• einfari
    einfariplejstejšn
    1
  • Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2

To pochybuju, mně totiž naskákaly i klíče zpětně z promo akcí.

• einfari
    einfariplejstejšn

Já kupoval hru před pár týdny ze storu a v B2 jsem měl jenom jeden klíč a v BTPS nebyl žádný. PS3 jsem nikdy neměl a PS účet registroval až s PS4, možná i to má na to vliv, že jste dostali tolik klíčů. :)

• LPTroll
    LPTroll

Aha, tak je to tam možná standartně, ale i když jsem zapnul dvojku na ps3, tak jsem dostal bonusy za save z jedničky. Nicméně i tak potěší, že si člověk může hraní zpestřit těma zajímavejma gunama za golden keys:) No ale třeba zombie DLC "The Zombie Island of Dr. Ned" k jedničče považuju za jednu z nejlepších částí univerza Borderlands a je právě škoda, že si ho na PS4 nemůžeme vychutnat.

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2

Já těch klíčů dostal snad 99 a to savy z PS3 nikde nemám, 99 klíčů jsem dostal i v pre-sequelu, ale to je úplně jedno. Zkopíruješ si save, otevřeš beden kolik chceš, save přepíšeš a klíče máš furt všechny, jsem rád, že tohle funguje už od dob PS3 verze. 1ka se tam nejspíš nedostala, protože se to nikomu nechtělo remastrovat a byl to stejně nejslabší díl.

• LPTroll
    LPTroll

Koněčně jsem se dostal k týhle kolekci. Hned na úvod, co jsem rozjel s kámošem dvojku, mě hra přivítala gold klíčema k bednám za věrnost (save jedničky a dvojky z ps3), dostal jsem jich cca 90, což potěší:D Dále musím říct, že mě potěšilo, že oproti ps3 verzi vypadá hra lépe (ve splitscreenu je přehlednější) a loading je o dost rychlejší:)

Pro zajímavost, nevíte proč se do kolekce nedostala jednička, včetně všech dlc?

• Tomasas
    Tomasas

BenjaminBreeg Asi minulý týden jsem to proletěl, ale plánuji návrat, konec konců je tam toho celkem dost na práci :)

• BenjaminBreeg
    BenjaminBreeg

Čus lidi, byl by tu někdo na coop?

• Capricorn-svk
    Capricorn-svk

Challenges sa robia tusim na kazdej urovni zvlast. Takze vklude si prepni na uvh. Challenges je mozne restartovat az ked splnis vsetky, ktore rataju kill. Teda napr. zabitie granatmi, smg a tak podobne.

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

Hmm takže nejdřív dodělat challenges a potom až level postavy 50. Dík za info....

• Kakadouch
    KakadouchPS5-NSW

restartujes to a ty pokracujes v levelovani svojej postavy. Avsak potom uz sa v multiplayeri nepripajas na klasicky mod ale ulimate kde su vyssie levely hracov.

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

Když rozjedu ultimate vault hunter mode (druhý průchod hry) restartují se mi i challenges? Nebo budu v nich pokračovat dál? Díky.

• Tragéd
    Tragéd

Na ps4 vše šlapalo úplně v pohodě na Xboxu nevím

• Wbcko
    Wbcko

Tak dnes uolne v pohode. Ps - dvojka mi prijde o dost zabavnejsi

• mmaatteess
    mmaatteessZ.M.R.D.I

Hrával sem oboje a ani u jednoho žádnej problém , už je to ale cca půl rok zpět

• CaJTeeKaNee
    CaJTeeKaNee

Já to hrál asi před rokem a půl a žádný problémy jsem neměl, tak nevím. Hrál jsem, ale jen dvojku.

• Wbcko
    Wbcko

čauves. Taky Vám hra tak šíleně padá? Jsme si Borderlands pořídili s kámošem, že dáme v coopu a je to takřka nehratelné. Druhý díl se nám nepodařilo pomalu ani spustit a pre sequel spadne tak jednou za hodinu když je dobrej den. Včera se to nedalo. Jinak jestli ještě někdo hraje tak nick:Wbcko280

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    1

je to k nasrání, ale občas je dobrý si project cloud a mrknout jestli tam máš savy z posledních her, které hraješ/si hrál

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    1

tady žádná rada neexistuje, prostě si o ten save přišel a nikde ho nenajdeš

• Lordkarl
    LordkarlLineage2

cau mam problem nemuzu nikde v cloudu najit save borderlands 2 ani presequel takze mam tam jen new game ,vse v haji vubec nevim jak je to mozne ,mel sem format ps4 a vse ostatni mam v cloudu ale b2 nikoliv ...nejake rady?

• Till
    TillPonies
    1

random ti to hodí, pokuď dáš quick match, ale když si vybíráš ručně, tak tam uvidíš výčet her, na který se můžeš připojit. ale quest, kterej tam je uvedenej není nutně quest, kterej hráč dělá. třeba může běhat po dlcčkách nebo tak něco. ale adventure mod jako v diablu tam není.

co se týká levelu, jde dát 72 + overpowered 8, celkem tedy 80 levelů. aktuáně mám 70 a hraju to.

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

jsou tam dva další průchody, na druhou ti nedokážu odpovědět, pač jsem border hrál vždy jen s kámošema, nebo se neznámí hráči napojovali na mě

• BraceGirdle
    BraceGirdle

Může to být televizí? Mám Sony Bravia Kdl-32W706B. Krabicovou verzi hry.

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

Ne, šlape to normálně

• BraceGirdle
    BraceGirdle

Nemáte někdo problém se zvukem? Když mluvím s postavami a jsem k nim otočený předem, slyším je velmi slabě a vzdáleně, pokud se k nim otočím zády, tak to je v pořádku.

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Čau muj nick je OG_LOC_cz .

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.