Zdravím, s kamarádem by jsme rádi dali DLC Armoury Of General Knoxx a ty arény, ale jelikož nepřátelé jsou na trochu vyšší úrovni, chtěl bych se zeptat, pokud má někdo nějakou "superzbraň" která dává 99999 Damage, a byl by ochoten mi ji věnovat nebo půjčit, byl bych moc rád. Předem díky.
Zdravím, s kamarádem by jsme rádi dali DLC Armoury Of General Knoxx a ty arény, ale jelikož nepřátelé jsou na trochu vyšší úrovni, chtěl bych se zeptat, pokud má někdo nějakou "superzbraň" která dává 99999 Damage, a byl by ochoten mi ji věnovat nebo půjčit, byl bych moc rád. :)
caniggia-tak jestli máš všechny sloty kterých je myslim 32 tak by ti to tam mělo skočit..jestli ne tak nevim kde je problém.podívej se jestli máš fakt všechny..
za cca 2 dny dohraju hru a rozehraju PT 2 od znova, je tu nekdo kdo by chtel potom udelat coop trofeje ? jde mi o arenu a 15 spolecnych coop misi... jsem ted level 34
vcera jsme se stefiCZ zkouseli hrat ale porad nam to psalo ze se nelze pripojit na host server, behem hodiny se nam pripojit povedlo pouze jednou. nemeli ste taky nekdo takovy problem ? nebezi jim spravne servery nebo by mohl byt problem nekde u nas ?
No tak jsme to nakonec rozehráli jen ve dvou. Nevadí, zítra platí stejnej termín, 18:00. Ještě si pár z vás přidám zítra někdy, tak snad se už poskládáme
adusa:celou hru jsem prošel sám včetně DLC (kromě MOXXI underdome to je pocuc i ve třech).Musíš si hlavně dávat pozor na jakém jsi levelu a na jekém jsou tví nepřátelé. Nepřítel od dva LV víš je už docela problém obvzlášť když jich na tebe vyběhne víc.
Také nezapomínej na upgrade zbraní a spec útoků.Ač hra vypadá jako FPS je to spíš RPG.
adusa: Obtiznost nastavovat nejde. Obtiznost kazde mise zavisi na tvym aktualnim levelu, podle toho je treba volit kazdou dalsi misi. Kazda mise ma barevny oznaceni, sedy a zeleny jsou bez problemu, oranzovy uz daji zabrat a cerveny nema smysl ani zkouset. Taky spravna volba zbrane dost pomuze. Tahle hra je ale hlavne delana na co-op, takze bych ti doporucil projit to s kamaradem nebo kamaradkou, to ti hru hodne usnadni.
No, jelikož se nás tu sešlo tolik, tak je lepší domluvit různý časy. :D Každopádně, dal bych to od zítra od 18:00. V pondělí kdyžtak budeme pokračovat ve stejnej termín :) Kdo má čas tak má, kdo ne, tak si holt nezahraje :D Hlavní je abychom se čtyři poskládali :)
adusa: Ze začátku tuším nic nebylo, tak o tom pochybuju. Typuju, že asi ne.
stiahla som si tuto hru ale som z nej zufala, malo nabojov, rychle umrtie robi pre mna tuto hru nehratelnou. Viem ze tato hra je asi pre hardcore hracov ale nie je mozne nejak nastavit na nej obtiaznost? Dakujem za rady....
on se najde vzdycky nekdo kdo nebudu mit ten cas takze cim vic tim lip :) tipuju ze ve stredu uz se k tomu dostanu takze si vas zatim pridam a dame si vedet, vetsinou hraju cca od 22 hodin do dvanacti az do jedny do rana.
guuker: Pokud se někdo výš z toho nevymluví, tak se bojím, že už nebude místo :( Je to jen pro čtyři ne? Každopádně sladpu už mám přidanýho, Jarin s MjolnniRem platí taky? :)
Novinka, Borderlands je na PS Plus úplně free, yaaaay [s6] Konečně si můžu taky zkusit. Kdo by šel do coopu i s takovým opožděncem jako já? [s6] Určitě se takových Plusařů najde víc, v coopu mě to asi bude bavit víc :)
az se bude skladat skupina do Borderlands 2 tak se mnou pocitejte, tesim se jak malej :D uz ani nevim, kolikrat sem dohral 1, chce to uz dalsi dil ! :)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Borderlands PS3 spoluhráči (65)
miomao: platinu mám, moje ID: Swarm23
Zdravím,
sháním někoho, kdo má platinu z Borderlands.
Vím, že už je to starší hra, ale vrátili jsme se k ní s manželem a chceme zkusit platinu. Potřebujeme trofej:
And They'll Tell Two Friends
(Hraj kooperační hru se zaměstnancem studia Gearbox nebo někým kdo ten achievement již má)
Nepomůže někdo, prosím? Moc díky předem!!! Můj PSN Nick je PBOHACKA.
Mormehel: Vůbec nevím, ještě se na to musíme domluvit, ale nejspíš někdy o víkendu.
jak píše Mormenel. pak už stačí jeden či dva co maj 50+ a je to otázka času.
no pokud vim tak stačí založit hru s malim levelem pak by se to dalo... rád bych se přidal kdy budete hrát...?
Ještě to sem zkopíruju, kdyby se někdo našel. :)
Zdravím, s kamarádem by jsme rádi dali DLC Armoury Of General Knoxx a ty arény, ale jelikož nepřátelé jsou na trochu vyšší úrovni, chtěl bych se zeptat, pokud má někdo nějakou "superzbraň" která dává 99999 Damage, a byl by ochoten mi ji věnovat nebo půjčit, byl bych moc rád. Předem díky.
PSN ID: LandKeeper
Ok, přidej si mě a někdy se domluvíme a dáme :)
Tak takovou zbraň nemám, ale možná bych mohl trochu pomoct.[s1] Arény jsou hardcore!
Zdravím, s kamarádem by jsme rádi dali DLC Armoury Of General Knoxx a ty arény, ale jelikož nepřátelé jsou na trochu vyšší úrovni, chtěl bych se zeptat, pokud má někdo nějakou "superzbraň" která dává 99999 Damage, a byl by ochoten mi ji věnovat nebo půjčit, byl bych moc rád. :)
Předem díky.
PSN ID: LandKeeper
caniggia je možný že jsi ten backpack upgrade prodal....
slotu je 42
caniggia-tak jestli máš všechny sloty kterých je myslim 32 tak by ti to tam mělo skočit..jestli ne tak nevim kde je problém.podívej se jestli máš fakt všechny..
sorry tak 42 :)
hoj mám problém s trofejí fully loaded(oprav všechny claptropy)
na netu jsem si našel že by jich mělo být asi 10,ale stejně mě ta trofej ne a ne naskočit. nějaká rada??
guuker: tak na arenu se hlásím já! ID: Swarm23
STRIKERcz89 přidejte si mě dík.
za cca 2 dny dohraju hru a rozehraju PT 2 od znova, je tu nekdo kdo by chtel potom udelat coop trofeje ? jde mi o arenu a 15 spolecnych coop misi... jsem ted level 34
stefi napis mi pak pm, mam bugnutej quest jeden od posledniho hrani, chtelo by to se zase spojit a aby si ho zkusil odevzdat, treba by se mi splnil
ps: tak uz nic zjistil jsem ze se toho zbavim akorat smazanim savu a nahranim toho nez jsme zacali hrat spolu, ten coop je tam nejakej popletenej...
muzem to zkusit zase kolem 21 hodiny :)
No moc jsme si nezahráli teda :D Zkusíme to dnes znovu? Celkem bych s někým zahrál, v jednom hráči to není taková sranda.
vcera jsme se stefiCZ zkouseli hrat ale porad nam to psalo ze se nelze pripojit na host server, behem hodiny se nam pripojit povedlo pouze jednou. nemeli ste taky nekdo takovy problem ? nebezi jim spravne servery nebo by mohl byt problem nekde u nas ?
Já bych možná šel, mám lvl něco přes 10. V těch 21:00 by byl i dobrý čas :) Pokud chceš tak si mně přidej: StefiCZ Před devátou bych tam byl.
nekdo dneska na coop cca od 21 hodin ? bud od zacatku nebo mam level 12 soldiera.
Rad si zahraju pridejte si me Budto borderland nebo treba Sait Row 2 moj nick Bowlera_CZ
dal tu mam LBP2 .... no proste vsechny PSplus hry :-D
No Pel.DAWE začínal od lvl 1 a já jsem začal už s vytvořenou postavou ,která měla lvl 7.
A jak tedy hrajete? Od lvlu 1 nebo s již hranýma postavama? Možná bych se i přidal ale nechce se mi odšoupnout svou Lilith lvl 38.
No tak jsme to nakonec rozehráli jen ve dvou. Nevadí, zítra platí stejnej termín, 18:00. Ještě si pár z vás přidám zítra někdy, tak snad se už poskládáme
Tááák, konečně doma a na Borderlands! :D Kdo chce, ať si mě teda přidá teď. Se sladpou jsme zatím dva potvrzení :)
ja chci hrat s vama! Ja uz nechci byt na dovolene!
adusa:celou hru jsem prošel sám včetně DLC (kromě MOXXI underdome to je pocuc i ve třech).Musíš si hlavně dávat pozor na jakém jsi levelu a na jekém jsou tví nepřátelé. Nepřítel od dva LV víš je už docela problém obvzlášť když jich na tebe vyběhne víc.
Také nezapomínej na upgrade zbraní a spec útoků.Ač hra vypadá jako FPS je to spíš RPG.
ale zas tak...čím víc hráčů, tím je to težší :D
ok diki za rady...
Tak to urcite v co-op je to mazec dobra hra [s7][s7][s7]
adusa: Obtiznost nastavovat nejde. Obtiznost kazde mise zavisi na tvym aktualnim levelu, podle toho je treba volit kazdou dalsi misi. Kazda mise ma barevny oznaceni, sedy a zeleny jsou bez problemu, oranzovy uz daji zabrat a cerveny nema smysl ani zkouset. Taky spravna volba zbrane dost pomuze. Tahle hra je ale hlavne delana na co-op, takze bych ti doporucil projit to s kamaradem nebo kamaradkou, to ti hru hodne usnadni.
Tak já se dostavím určitě jen sehnat další dva.
Jinak obtížnost nastavit nejde. Je to trochu těžší ,ale v coopu je to celkem vpohodě.
No, jelikož se nás tu sešlo tolik, tak je lepší domluvit různý časy. :D Každopádně, dal bych to od zítra od 18:00. V pondělí kdyžtak budeme pokračovat ve stejnej termín :) Kdo má čas tak má, kdo ne, tak si holt nezahraje :D Hlavní je abychom se čtyři poskládali :)
adusa: Ze začátku tuším nic nebylo, tak o tom pochybuju. Typuju, že asi ne.
stiahla som si tuto hru ale som z nej zufala, malo nabojov, rychle umrtie robi pre mna tuto hru nehratelnou. Viem ze tato hra je asi pre hardcore hracov ale nie je mozne nejak nastavit na nej obtiaznost? Dakujem za rady....
Taky se hlasím link [s6]
on se najde vzdycky nekdo kdo nebudu mit ten cas takze cim vic tim lip :) tipuju ze ve stredu uz se k tomu dostanu takze si vas zatim pridam a dame si vedet, vetsinou hraju cca od 22 hodin do dvanacti az do jedny do rana.
kdyby nahodou taky zahraju
Jojo, doufám, že se domluvíme ve čtyřech. Já můžu prakticky každej den k večeru, někdy od 18:00, až do noci.
No já určtiě. Ale chtělo by to ještě minimálně jednoho hráče ve dvou je to super ,ale tady platí čím více tím lépe. Jen stačí domluvit čas.
guuker: Pokud se někdo výš z toho nevymluví, tak se bojím, že už nebude místo :( Je to jen pro čtyři ne? Každopádně sladpu už mám přidanýho, Jarin s MjolnniRem platí taky? :)
taky si me pridejte, budu hrat cca od pristiho tydne, nejdriv musim dojet Outland. :-) headset mam
PeL.DAWE tak si mě přidej.
Supeeeer :) Dal bych to ale úplně od začátku. Headset by taky nebyl úplně od věci :)
ja to zrovna hraju takže bych se klidně přidal
Já bych klidně coop dal.
Novinka, Borderlands je na PS Plus úplně free, yaaaay [s6] Konečně si můžu taky zkusit. Kdo by šel do coopu i s takovým opožděncem jako já? [s6] Určitě se takových Plusařů najde víc, v coopu mě to asi bude bavit víc :)
Kdo chce jet B2 v coopu tak se zapište : link :)
az se bude skladat skupina do Borderlands 2 tak se mnou pocitejte, tesim se jak malej :D uz ani nevim, kolikrat sem dohral 1, chce to uz dalsi dil ! :)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.