RPG

Borderlands 2 PS3 Spoluhráči (25)

• jyb69
    jyb69jyb69

hmm,jak jednoduché :),díky

• Till
    TillPonies
    1

musíš je zabíjet z bezprostřední blízkosti. tzn. přijít až k nim a až pak je zabít. aby se ti odemkla hidden challenge, tak jich takhle musíš odpravit 750

• jyb69
    jyb69jyb69

Ahoj,potřeboval bych poradit,v badass ranku je pro brokovnici úkol OPEN WIDE,nezná někdo co přesně se tam má dělat?Zabít nepřítele s brokovnicí je jasný,ale na to další už nemůžu přijít,jednou se mě zabití připočte a jindy zas ne. OPEN WIDE - Kill enemies from point-blank range with shotguns.

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

Treyon; parada, ve friendlistu te mam, da s nama jeste karel a muzem to zkusit

• Treyon_cz
    Treyon_cz

Na toho Terramorphouse se klidne pridam [s14]

• tomas447
    tomas447

Ted jsem si pujcil od kamose Borderlands 2,tak klidně rád zahraju.PSN: tomas447 ,kdybych neměl místo tak mi napiště zprávu

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

Nekdo dneska na terramorphouse? Kazdej gun navic se pocita :-)

• Phlips
    PhlipsK

SABEL88: Ještě jedno?! Trochu začínám mít pocit, že mě chceš obrat, ale budiž...[s11]

• SABEL88
    SABEL88

Phlips: pokud pridas alespon jeste jedno diky ty si myslim ze si placnem myslim za na tom oba vydelame :D

• Phlips
    PhlipsK
    1

SABEL88: To je fakt moc málo no...[s13] Tak kup ještě nějaký dvě aspoň za 2 nebo 3 litry, ať to nejsou žádný hovadiny![s4] A pak mi ten účet už konečně budeš moct dát.[s12] BTW jako protinabídku ti nabízím své "Díky", což si myslím, že je taky docela slušný.[s1]

• bozihrac1
    bozihrac1PS4/PS5

tak Crisis a Motorstorm RC

• Till
    TillPonies
    32

LoL kvalitní výměna :D:D Borderlands 2 za I am Alive :D:D kluci to berte :D

• SABEL88
    SABEL88
    3

Phlips: ja bych hrozne rad ale mam jich tam jen 98 tak nekdy jindy :(

• bozihrac1
    bozihrac1PS4/PS5

dal bych muj ucet mam treba I AM ALIVE atd

• Phlips
    PhlipsK
    22

Nechcete mi někdo darovat psn účet aspoň se sto hrama pls? [s13]

• KoKoT
    KoKoTNečum!!!
    1

bozihrac:Skus nabidnout protisluzbu.Dneska ti da stezi nekdo neco zdarma i kdyz sis slusne pozadal.Treba se pak nekdo najde.[s1]

• Till
    TillPonies
    2

LoL [s6][s6][s6]

• bozihrac1
    bozihrac1PS4/PS5

muzu si borderlands 2 od nekoho stahnout ze store pls

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

vikendova planovana parba se nekona[s13] xzone bude odesilat zitra (doufam).

• Algeroth
    Algeroth

Předobjednáno mám a v partě to bude určitě větší zábava, takže se taky rád přidám. Nick stejný jako tady.

• Mormenel
    MormenelSchicksal

muj nick je mormenel tak si mě taky přidejte..

• Kubackin
    KubackinLightning

taky jdu do toho :) si mě přidejte - MysTiicK_CZ

• GAME MANIAC
    GAME MANIACSkully_CZ

Já taky přidávejte si mě ID : PavelSkuhrovec , ale nejdřív si hru projedu asi sám :)

• peter SK
    peter SK:o)

Cau ja urcite ano

• HorcaCZ
    HorcaCZHorcaCZ

Zdarec, takže v září vychází Borderlands 2, kterou chci projet v coopu, proto sháním spoluhráče.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.