musíš je zabíjet z bezprostřední blízkosti. tzn. přijít až k nim a až pak je zabít. aby se ti odemkla hidden challenge, tak jich takhle musíš odpravit 750
Ahoj,potřeboval bych poradit,v badass ranku je pro brokovnici úkol OPEN WIDE,nezná někdo co přesně se tam má dělat?Zabít nepřítele s brokovnicí je jasný,ale na to další už nemůžu přijít,jednou se mě zabití připočte a jindy zas ne. OPEN WIDE - Kill enemies from point-blank range with shotguns.
SABEL88: To je fakt moc málo no...[s13] Tak kup ještě nějaký dvě aspoň za 2 nebo 3 litry, ať to nejsou žádný hovadiny![s4] A pak mi ten účet už konečně budeš moct dát.[s12] BTW jako protinabídku ti nabízím své "Díky", což si myslím, že je taky docela slušný.[s1]
Borderlands 2 PS3 Spoluhráči (25)
hmm,jak jednoduché :),díky
musíš je zabíjet z bezprostřední blízkosti. tzn. přijít až k nim a až pak je zabít. aby se ti odemkla hidden challenge, tak jich takhle musíš odpravit 750
Ahoj,potřeboval bych poradit,v badass ranku je pro brokovnici úkol OPEN WIDE,nezná někdo co přesně se tam má dělat?Zabít nepřítele s brokovnicí je jasný,ale na to další už nemůžu přijít,jednou se mě zabití připočte a jindy zas ne. OPEN WIDE - Kill enemies from point-blank range with shotguns.
Treyon; parada, ve friendlistu te mam, da s nama jeste karel a muzem to zkusit
Na toho Terramorphouse se klidne pridam [s14]
Ted jsem si pujcil od kamose Borderlands 2,tak klidně rád zahraju.PSN: tomas447 ,kdybych neměl místo tak mi napiště zprávu
Nekdo dneska na terramorphouse? Kazdej gun navic se pocita :-)
SABEL88: Ještě jedno?! Trochu začínám mít pocit, že mě chceš obrat, ale budiž...[s11]
Phlips: pokud pridas alespon jeste jedno diky ty si myslim ze si placnem myslim za na tom oba vydelame :D
SABEL88: To je fakt moc málo no...[s13] Tak kup ještě nějaký dvě aspoň za 2 nebo 3 litry, ať to nejsou žádný hovadiny![s4] A pak mi ten účet už konečně budeš moct dát.[s12] BTW jako protinabídku ti nabízím své "Díky", což si myslím, že je taky docela slušný.[s1]
tak Crisis a Motorstorm RC
LoL kvalitní výměna :D:D Borderlands 2 za I am Alive :D:D kluci to berte :D
Phlips: ja bych hrozne rad ale mam jich tam jen 98 tak nekdy jindy :(
dal bych muj ucet mam treba I AM ALIVE atd
Nechcete mi někdo darovat psn účet aspoň se sto hrama pls? [s13]
bozihrac:Skus nabidnout protisluzbu.Dneska ti da stezi nekdo neco zdarma i kdyz sis slusne pozadal.Treba se pak nekdo najde.[s1]
LoL [s6][s6][s6]
muzu si borderlands 2 od nekoho stahnout ze store pls
vikendova planovana parba se nekona[s13] xzone bude odesilat zitra (doufam).
Předobjednáno mám a v partě to bude určitě větší zábava, takže se taky rád přidám. Nick stejný jako tady.
muj nick je mormenel tak si mě taky přidejte..
taky jdu do toho :) si mě přidejte - MysTiicK_CZ
Já taky přidávejte si mě ID : PavelSkuhrovec , ale nejdřív si hru projedu asi sám :)
Cau ja urcite ano
Zdarec, takže v září vychází Borderlands 2, kterou chci projet v coopu, proto sháním spoluhráče.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.