Playstation 3

Blu-ray přehrávač (39)

• Predator
    Predator

Díval sem se na BLU-RAY přehrávače ,měl bych už i vybrané ,ale to bych asi udělal hloupost páč tomu moc nerozumím tak bych chtěl požádat někoho kdo se v tom aspoň vyzná. Je mi jedno jaká značka.

• wasill
    wasill

K PS 3 jedině toto: link

• tokkyo25
    tokkyo25

USB atd. mam v TV [s1] takze podle toho bych se nerozhodoval,

Eifelcz : ja mam jenom PS3 ,zatim staci a pak az bude levnejsi tak link

• adusa
    adusa

ja by som brala ten Panasonic ma lepsiu vybavu : USB vstup. a slot na pametovu kartu... [s14]

• EifelCZ
    EifelCZEifelCZ

a ktery z tech tri si myslite, ze je nejlepsi ? Podle toho koupim. Diky za nazory 8-)

• EifelCZ
    EifelCZEifelCZ

tokkyo25 - a ty s nim máš zkušenosti? Je jako pěknej i dárek je supr [s14]

• adusa
    adusa

inac nechapem niekedy logiku sony. Tie bluray prehravace su nadherne co sa tyka desingnu, ale ked si chcem kupit reciver rovnakej znacky tak mi s ziadnym modelom nesedi. Ved ako to vyzera ked prehravac ma napr, modre sklo na celnej strane a receiver strieborny alebo cierny. Ja viem ze pre niekoho nedolezite, ale pre niekoho dost podstatna vec [s14]

• tokkyo25
    tokkyo25

Eifelcz ,koukni na link tohle je levnejsi a lepsi !

• EifelCZ
    EifelCZEifelCZ

a co tyhle? myslíte, že jsou dobrý?

SONY-BDP-S350B

link

SONY BDP-S360

link

PANASONIC BD60EG-K

link

mezi těmahle se rozhoduju [s11]

• kuncik1
    kuncik1hráč

funguje to

jeste jednou dik

• kuncik1
    kuncik1hráč

hosi diky moc za info

jdu zkouset

• wasill
    wasill

Filmy se natáčejí jako 24 snímků za vteřinu (24Hz), jenomže televize, které nemají funkci 24p, místo 24 vysílají 50 resp 60 Hz, takže musí každy sudý snímek zobrazit 2x a lichý 3x (nebo naopak) a pak se to trhá.

• MichalkaCZ
    MichalkaCZ

a teď Česky prosím :o)) [s6] né sranda :o) mrknu na to jestli se to seká... včera to byl jen rychlotest :o)

• wasill
    wasill

To je ale v pořádku, že to jede na 24Hz. Jenomže vaše TV nemá 24p a převádí to pulldownem na 60Hz a pak se to trhá. Myslím, že Pedro_Cz vám to vysvětlí líp - bez ironie.

• tokkyo25
    tokkyo25

to kuncik1 : nevim jakou mas TV ja mam samsungLED a jde to taky max. na 24 Hz ,kdyz to seka tak vypni v nastaveni obrazu "motion plus" a sekat nebude ,nebo posekavat ....no [s4]

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

kuncik1: zkus nastavit ve video vystupu 24Hz na OFF.

• kuncik1
    kuncik1hráč

avatar je opravdu bomba i kdyz mne osobne se zda ze mi to posekavalo

pritom mam novy PS3 i blu ray

nevim nezdalo se to i nekomu z vas? [s8]

• MichalkaCZ
    MichalkaCZ

Takže Avatar jedním slovem MAZEC :o)))

• EifelCZ
    EifelCZEifelCZ

Jak řikám, chtěl bych jenom Blu-ray přehrávač na přehrávání BD disků, [s1] a jak řikal wasill, spíš na funkce než na highend vlastnosti. Fakt nic jinýho [s14]

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Muzu potvrdit ze ac ma filomen kramek na malomeste ( 8 tis. lidi s bidou a z vesnicema okolo 10) ceny ma obstojny. Jasny, marze tam ma, mam domluvenej foun za 6.5 tis, ale da se sehnat na netu i o litr levnejc, ale za to riziko ze se pak budu handrkovat, kdyz se neco posere, to nestoji. Takhle to bude v klidu.

• filom3n
    filom3nGrip

tak pokud mas PS3 tak je vse v naprostem poradku... velka tv je velka tv... sam hraju na 117ce z asi metru a je to žůžo

• Martas12
    Martas12Martas1283

Vyprodejovou cenu bych si predstavoval jinak..

• filom3n
    filom3nGrip

no dyt, to nema cenu rvat do opel astra rvat motor z mercedesu SLK, mimochodem to BDP mam jeden kus skladem, a je to vyprodej, takze za 3.500,- vcetne postovnyho :)

• wasill
    wasill

To se mu snažím celou dobu vysvětlit. Jen bych bejt jim prostě koukal spíš na funkce, než na highend vlastnosti, který on stejně něvyužije.

• filom3n
    filom3nGrip

jestli mas HD ready a nechces koupit s podporou 3D, tak di do toho nejlevnejsiho, protoze pokud pak budes kupovat novou TV tak zas budes kupovat novej BDPlayer, pokud mi posles na ucet 3.5k tak ti poslu novej BDP-s363 Sony s potvrzenym zarucakem na 2 Roky

nebo si rekni kolik cenu, pokud se ti 3.5 k zda moc neco malo slevu domluvime

• wasill
    wasill

Nenarážím - jen si rozymsli, jestli je pro tebe dobrej pouhej přehrávač bluray disků. Bejt tebou, ohlídám si plnou podporu .mkv, protože ne všechno na BD vyšlo a vyjde a už vůbec ne třeba u nás. HDTV ripy kolikrát vypadají i líp a hlavně ti rozšíří výběr! A to už nemluvím o TV seriálech, které se s českou podporou sehnat takřka nedají.

• EifelCZ
    EifelCZEifelCZ

wasill - vim na co narážíš [s6] Mám no, ale když sem bydlel 9 dnů u ségry měl sem možnost si avatara vyzkoušet i na 108 cm Full HD, takže teď už můžu říct, že je to bomba. Ale i na 82 cm to pro mě vypadá fakt pěkně. [s6]

• MichalkaCZ
    MichalkaCZ

dnes ho vyzvednu :o) film se mi líbí moc :o) viděla jsem ho x krát [s6]

• wasill
    wasill

Poslyš, nemáš ty náhodou jen 82cm 1366x768 TV?

• EifelCZ
    EifelCZEifelCZ

Michalka - je to fakt super, těš se. Velkofilm jaký je Avatar si BD zaslouží. [s6]

• MichalkaCZ
    MichalkaCZ

vím, že je to asi mimo debatu, ale na poště mi leží film Avatar na blu-ray disku ,tak jsem na to zvědavá jaké to bude...

• EifelCZ
    EifelCZEifelCZ

to přijde časem, zatim bych chtěl jenom nějakej takovej jak sem psal no. [s1]

• wasill
    wasill

Tak si ušetři na ten novej s 3D, ten má dobrý hodnocení.

• EifelCZ
    EifelCZEifelCZ

Ale vzal, na tom co ste psali sem pochopil tak 95 %, a to mi stačilo. jen na mě byly ty přehrávače ze sp.cz trošku dražší než sem čekal, nebo se mi v něčem nelíbili. Od toho přece názory a rady jsou a já si pak z toho vezmu, nebo nevezmu co chci. [s6] Sháněl jsem prostě -BD přehrávač- jakýkoli značky, ale pak jsem se hold rozhodl pro značku Panasonic. A filmy na BD si chci kupovat. [s9]

• mr.honza
    mr.honza

když chce někdo poradit, tak se vyplatí obrátit na tuto poradnu link ...určitě lepší jak líbimseti

• wasill
    wasill

Piš si to klidně na líbimseti, mě je to jedno, ale nevzal sis k srdci nic, co jsme ti psali. Třeba ti tady pedro poradí líp :-)

• EifelCZ
    EifelCZEifelCZ

To si nemyslim, všechny rady jsem si ze sp.cz vzal k srdci, ale po přečtení několika článků a recenzí jsem se rozhodl, že chci značku Panasonic. Tak se jenom ptám. [s1] Prostě jsem si vybral tenhle, ale jen sem chtěl odbornou radu, jestli je dobrej, já si myslim, i přes svoji lajckost, že by mohl stát za to. To přeci neznamená, že jsem si z Vašich rad nic nevzal a úplně jsem je ignoroval. Právě naopak

• wasill
    wasill

To si jako myslíš, že všichni co jsme ti v tom už několikrát radili jsme nekompetentní? No jak chceš.

• EifelCZ
    EifelCZEifelCZ

Čau,

chci si koupit blu-ray přehrávač, ale nevim jakej. Nejlépe bych bral zn. Panasonic s funkcí quick-play a BD live, dobrá cena a pěkný funkce, ale nevim jakej. Našel sem tenhle, ale potřeboval bych poradit, jestli je to dobrej výběr. Napotřebuju žádná složitý připojování, jen abych si užil supr obraz i supr zvuk. Moc tomu totiž nerozumim. Díky za rady

>br<link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.