Srotka, to né já ale ty máš plno [s16]
Rád si taky s někým zahraju. Kdyžtak si mě přidejte. Hraju ale na XBOXu!!!! [s6]
Jestli mám max tak někoho dlouho nehrajícího smažtu a místo si udělám.
Tak bez headsetu to nema cenu, to je na tym to nejlepsi, kdyz si clovek muze zanadavat tak aby to vsichni slyseli :D
taky,taky hraju:D tak si mepridejte:)
ale teda pouze lidi co hraji s HS:)
snowm4n: pridal jsem si te, kdyztak muj nick je Kealler_Czech.. tak si me pridavejte :), zachvilku ho mam doma..
he pise me to ze mas max. :)
pridam si te.. moje Psn-srotka
Tak zítra snad dorazí :-)
Neskutečně se těším.
Datum vydání se blíží a tímto sháním parťáky pro HCTDM a S&D. Místa ve friends mám dost [s6] SNOWM4N_CZE
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Black ops 2 hráči (10)
Srotka, to né já ale ty máš plno [s16]
Rád si taky s někým zahraju. Kdyžtak si mě přidejte. Hraju ale na XBOXu!!!! [s6]
Jestli mám max tak někoho dlouho nehrajícího smažtu a místo si udělám.
Tak bez headsetu to nema cenu, to je na tym to nejlepsi, kdyz si clovek muze zanadavat tak aby to vsichni slyseli :D
taky,taky hraju:D tak si mepridejte:)
ale teda pouze lidi co hraji s HS:)
snowm4n: pridal jsem si te, kdyztak muj nick je Kealler_Czech.. tak si me pridavejte :), zachvilku ho mam doma..
he pise me to ze mas max. :)
pridam si te.. moje Psn-srotka
Tak zítra snad dorazí :-)
Neskutečně se těším.
Datum vydání se blíží a tímto sháním parťáky pro HCTDM a S&D. Místa ve friends mám dost [s6] SNOWM4N_CZE
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.