Simulátory

Birds of Steel - Birds of Steel: Breath-taking Combat Simulator (63)

• Plejstik3
    Plejstik3NEŘEŠ :-)
    2

Zdravím všechny virtuální piloty [s14]

Pro ty z Vás, komu je zřejmě více jak 18 let a touží se prohánět po obloze v reálným letadle a s rukama na kniplu - nejen v klíně - mám VELICE ZAJÍMAVOU nabídku, na kterou jsem dneska čirou náhodou narazil link Nevím jak Vy, ale já objednávám, protože sám vzlétnout k nebi, sám plout oblohou, kochat se krásou pod sebou a sám přistát, to je jeden z mých velkých dětských snů..

Nevím proč, ale mám nějakou povznesenou náladu [s14] Přeju prima víkend

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Takže předpověd se vyplnila,zítra jdu do práce takže jsem určitě off [s13]

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat

Johnyital v pátek,bohužel,noční.[s3]

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Ahoj,nevím jestli nepůjdu v sobotu do práce takže nic neslibuju. [s8]

• Plejstik3
    Plejstik3NEŘEŠ :-)

Boha jeho, čtu si ty vaše zážitky z blankytný oblohy a slintám jako Bernardýn....už ať mám plnou hru s kniplem doma [s14]

Jinak bych se nezlobil, když by se tohle link ukázalo na seznamu launchových her při startu nový generace konzolí...

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Mitsu scénář a zakládání bude opět na tobě, protože já nemám R1 tak nemůžu měnit mise [s6] Pokud se nic nevysere tak tam budu na čas.

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat

V pátek 21.00 - 24.00 johnyital ready.[s16]( P.S - jelikož nemám "mluvítko" - tak dopředu - lítám cokoliv a jakýkoliv scénář.[s12]).

• MikeCZ
    MikeCZPS5

V pátek by to zatím šlo, budu to k tomu štelovat.

• MikeCZ
    MikeCZPS5

uf takhle pozdě to v týdnu nepůjde,chodím tak kolem 21:30 spát [s8]

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat

OK.

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Tak kdy to zopáknem,nadhoďte nějaký čísla [s6]

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat

Ahoj,ten editor by šel,protože mám pocit,že ten,kdo zakládá misi,má po dohrání možnost změnit typ mise,takže by se z toho ani nemuselo vyjíždět.Musí se dávat akorát pozor na počet nepřátel,protože,když se dá málo,tak je to nuda,když se to přežene,tak je to masakr,protože narozdíl od dynamické kampaně,všichni počítačoví nepřátelé jdou po hráči.Jinak,jednou jsem zkoušel v editoru "volný let " a to se v podstatě nejvíc blíží realitě,kdy tě hra nechá naprosto volně vzlétat a přistávat,takže se dá vracet na letiště a doplňovat palivo a munici,ale bohužel se ve volném letu na mapě vyskytují jen nepřátelské pozemní cíle,které se musí napřed vyhledat,hra ti jen naznačí místo výskytu při loadingu.Mám uložený replay jak si takovéhle hnízdo " odporu " poradilo s mými osmi Gladiátory během třech minut!Ale nepřátelský stíhačky ve volném letu,bohužel,nejsou.[s3] Ale ,přes drobné problémy s nevyvážeností dynamické kampaně, jsem se včera perfektně bavil.Ono,totiž,se za půl roku,nebo za rok,může stát,že lidi ze sítě zmizí,versus nebude skoro s kým hrát a pak budem rádi za dynamickou kampaň nebo editor![s16]

Mitsu CZ : Vím přesně co ti trošku vadí : tahle hra má mraky prvků simulace,ale úplně přesná simulace ve smyslu,vzlet z letiště,vyhledání cíle,akce,návrat na letiště,doplnění a znovu třeba návrat do akce,nebo volný let s vyhledáváním nepřátelských stíhaček,se tam vytváří špatně,vždycky tomu trošičku něco chybí.Problém je,že realita bývá dost často nudná a rutinní a asi by moc lidí nebavilo letět dobu k cíli a pak zase zpátky.No,mě zrovna třeba jo[s6]Ale sám sis všiml,že z takových misí se lidi odpojují.Co naděláme.

Moje vize dokonalé letecké simulace je :První nebo druhá světová,mít své letiště a svého avatara,pohybovat se po letišti,vzlétat k misím a vracet se a v případě "úmrtí" začínat znova s novým pilotem a mít možnost svými výsledky ovlivňovat průběh a výsledek bojů a třeba tu válku i přežít.Simulace letu a všeho kolem,samozřejmě podmínkou.[s6][s6][s6]

MikeCZ:Ještě k těm motorům:U dost typů letadel,dochází k vynechávání motoru naprosto běžně,hra to má vyřešené tak,že při auto ovládání motoru,motor po zhasnutí za nějakou dobu/pokud teda motor není úplně kaput/sama nahodí,při manuálním ovládání motoru musíš nahazovat motor sám,ale pokud je poškozen tak se časem zadře a člověka čeká pád.To se přesně včera dělo s mým IL4.[s12]

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Včera parádní létání. Ta simulator obtížnost nakonec nebyla tak tragická jak jsem čekal [s6]

• MikeCZ
    MikeCZPS5

ok

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Klidně i večer.

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat

V pondeli mam bohuzel denni a vracim se v pul osme vecer a bejvam uplne mrtvej.Ale treba zapnu.[s13][s13]

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Ok v pondělí mám volno. A co ty johnyital?

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat

Mitsu CZ:vsim sem si,ze nejvic to blbne odpoledne.Sestrely ti to zapocita vzdycky ,prideli xp a prachy a zvedne level,ale nektere sestrely se neobjevi v te zaverecne tabulce po hre.Vetsinou takove,kdy nekoho nacechras a on pozdeji spadne.Hra nahlasi sestrel a v tabulce je porad nula.Mam rekord pet sestrelu-v tabulce nula.Treba na tech chybach makaj.Ale treba taky ne.

MikheCZ:to nastaveni ovladace si to fakt nepamatuje.Musel jsem si pomalovat cely hangar najednou,abych to nemusel porad mapovat.[s8]

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Dal bych nějaký to coop nebo vs tak sem písněte kdy se vám to hodí.

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Desi me ze na forech je seznam tuny bugu uz od brezna myslim a nikde naznak ze by neco chystali.

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Bohužel jsem narazil na další problém. Abych mohl nastavovat axis apod. tak musím přepínat na gamepad kvůli R1 a to přehodí nastavení na default z toho cyborga. Podle fora to dělá i v hangáru a tím pádem je pákou dost problematické polepovat letadla. I po restartu hry musím znovu nastavit cyborga místo default což mě překvapilo že se to neuložilo. Týpek tam píše aby přidaly ofiko podporu pro ten saitek aviator že je dost populární. Co jsem koukal na forum tak je tam dost problémů s mapováním ovládání a čeká se na patch, ale kdy a jestli bude kdoví. [s13]

Tohle mě dost sere a je divné že xbox verze BoS zná ten aviator a ps3 ne. Budu doufat v brzkou nápravu, protože to nastavování po každém zapnutí mě nebaví.

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Díky chlape [s6]

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Chápu že za ty prachy nemůžu čekat zázraky, ale ten klobouček na páce fakt vypadá že pojede dva týdny [s6] Já tam mám L3,R3,start,select,ps home a ten malej analog. Mě to bohužel nabídlo pouze tři páky z toho dva trust a jeden ten cyborg, zbytek wireless controller apod. takže smůla. Naštěstí ten cyborg funguje dobře akorát bych uvítal jestli by si nenapsal jak nastavit ty mrtvý zony(jak se to jmenuje a kde to najdu), nebo co to je, protože bych rád aby ten knipl zabíral i při malém naklonení a né až když ho víc nakloním.

Rozhlížení je lepší i díky oddělenému ovládání a né na jednom analogu s plynem jako na gamepadu. Ale pobírat to všechno naráz bude chtít trénink [s16]

Dále jsem při tomhle nastavení narazil na problém že když si dám upravit letadlo v hangáru tak mi nejde otáčet kamerou kolem něj, R analog to jakoby nemá, když přepnu na gamepad tak s tím nastavením to taky ani na R analogu nefunguje což je blbý,protože jsem si upravil jen dvě japonky a okouk jen pár letadel. A přepínat mezi default a cyborgem pokaždé taky nebude zrovna nejlepší.

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat

To takhle ale hrajete mise?Nebo taky versus?Mě teda takovýhle "tejráníčko" vůbec není proti mysli.Musim ti,kruci,ještě jednou pochválit tu recenzi,ta hra je fakt skvělá a když člověk uváží ty mraky odehraných hodin,tak je prakticky zadarmo.Mě na ní vadí trošičku jen dvě drobnosti : jednak,že po přechodu do "prestige " roste level jen při versus a že tentokrát si nemůžeš dát českou vlajku.[s3]Ale to jsou jenom prkotiny.

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat

MitzuCZ:No já vás vidim všechny,tak se třeba někdy zadaří[s16].Jinak,mám tip,jeden amik,Ratman91...atd.docela často zakládá hru na custom,je to bez toho zaměřovacího kříže,pravidelně rozesílá invite a bejvá to tam pěkně drsný.Si štastnej za každej sestřel.Nedávno jsme u něj se žílou byli a byl to slušnej masakr.Kruci,já bych hrál,místo toho tv rdnu na noční.

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat

Mitsu CZ:Dík za odpověď,to rozhlížení je jediný,co mě na ovladači trochu kaká.Ještě u Birds jsem si předělal tlačítka,tak,že rozhlížení bylo prima,ale pak mi,kdoví proč,nešlo přistávat,tak teď sem to už radši nechal být.

Tuhle mě napadlo,že by třeba nebylo špatný ve versus ty,mike,já a ještě mám ve fiendu ZilaCZ,se sejít,držet si jednu stranu a honit cizáky,to by nemuselo být špatný.Nedávno jsme tam byli různě všichni,ale než jsem stačil rozeslat invite,tak jste povypínali.Měj se.

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat

Rozhlížení je teda lepší,než s ovladačem?

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Tak knipl(saitek aviator) je doma. První dojem nic moc, ta páka je taková levná a klouboček na ní ještě víc [s6], spodek a plynová páka vypadá dobře. První testy v Birds of Steel nedopadly moc dobře,nešla mi nastavit plynová páka a různá tlačítka jak bych chtěl a to nemluvím o tom že abych mohl přímo konfigurovat tlačítka tak jsem musel zapojit dualshock na jedničku a vlézt do toho nastavení ,protože ta páka nemá R1. Pak znovu páku na jedničku. Nakonec se vše povedlo a použil jsem to přednastavení na cyborga které funguje a jen jsem doladil čudlíky a jede to, ale ty nervy u toho [s6] První lety nic moc, ale asi po hodině už byl vidět posun a dva killy ve versus to potvrdily. Z kokpitu je to paráda skoro jako reál [s16]

• MikeCZ
    MikeCZPS5

To je pekne za 900, nevis kde to bylo? [s8]

EDIT: už to mám,heureka najde vše [s16]

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Mitsu ty k tomu BoS používáš ten Saitek Aviator Flight Stick? Docela se mi líbí a zvažuju že ho pořídím. Nebo nějaký jiný tip na koupi? link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.