Akční FPS

Bioshock 2 - Bioshock 2 multiplayer (14)

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero

Hrajete to ještě někdo? Chci si konečně vyzkoušet ten multiplayer, pokud máte zájem, přidejte si mě na psn: PrinceRino a napište, že chcete bitvu! :-)

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero

Tak chlapi, rozeslal jsem Vám žádosti o přátelství na PSN, tak si mě popřídávejte a můžem si někdy v Bioshocku zastřílet :) Můj nick na PSN je PrinceRino Klidně si mě přidejte, kdo mě ještě nemá...

• nicollassi
    nicollassinicollassi

Zdravím...rád bych si taky zahrál Multiplayer na PS3...kdo má zájem ať si mě dá to přátel...stejný nick

• meidevil
    meidevilMrJelly77

KLUCÍ PŘIDEJ TE SI MĚ TAKY DO PARTY..RÁD SI S VÁMA ZAHRAJI TENHLE SKVOST [s7] NICK MÁM meidevil

• hurtakcz
    hurtakczSONY

dorazilo rapture edition a libi se mi uz jen to zpracovani obalu a hra no <3 :)

kdyztak jesi ma nekdo zajem zahrat muj nick je hurtakcz

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Zdar, tak pro Bioshock jedu zítra. Už se na to těším. Hlavně jsem rád, že to hraje Djextasy a Solidpes, s kterýma si vždycky rád zahraju něco v mulťáku. Budu se těšit... [s14]

• IZZA
    IZZADon Izzo

Ani za pet buchen Adama bych tenhle herni klenot nevymenil tohle je hra roku(teda alespon pro me!) :D...ja vim,ze letos prijde jeste spoustu hernich klenotu,ale pro me osobne je tento ten nejlesklejsi tak me tu kdyz tak neuminuskujte :D ;)

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

vyměnám můj Eyepet s kamerou za Bioshock 2

• IZZA
    IZZADon Izzo

Zdravim Splicery :D ;) Taky hraju a rad si s vami zahraju.Po dlouhy cas jsem sice zadnou multipalayerovku nehral,ale v propade Bioshocku udelam rad svetlou vyjimku jelikoz tuhle hru proste miluju!Kdyz tak PSN Izzik ;)

• Tuxedoassassin
    Tuxedoassassin

Já budu mít Bioshocka 2 na ps3 v pondělí nebo úterý tak se můžu potom přidat [s14]

• lord hoven
    lord hovenMÁM RÁD NOHY

A mě taky ???

• djxtacy
    djxtacydeejay

Taky jsem si pořídil tuhle pecku na svou PS3, takže určitě se objevím i na mulťáku [s6]

• Smajdak
    Smajdak

taky bych si rád zahrál, jenže jak vidím, tak jsem asi jediný, kdo bude mít hru na Xboxu, ale kdyby se přeci jen někdo našel, tak gamertag je Sm4jdak

• robokop88
    robokop88A.C.A.B.

Jo hraju.Klidně jsi mě přidej do friend listu.Stejný nick jako tady [s1]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.