Akční FPS

BF Hardline předobjednávka na PSN za 129 Kč (99)

• bf333
    bf333Ravens

Nevim co je spatneho na Metru,v 32 ok,nikdo te nenuti hrat v 64,a velkych map kde muzes kempit celou hru nebo chodit po vlajkach bez akce je taky dost.Hlavne konkurence zadna,ale do Hardline nejdu,pockam na BF5.

• sova655
    sova655gabrda_9
    1

Už hraju a MP je skvělej, jede jak má.. ne jak u BF4.. jen respawny v TDm jsou pěkně naprd. :D to snad ještě opraví. :D

• Matesino
    MatesinoPS4

kepkin: Bylo to s iPhonama 6 64 gb myslím :D

• kepkin
    kepkinPLZEŇ

Me by zajimalo jak by reagovaly vsichni posmevackove,kdyby jsme tu hru za tech 130kc dostaly :) Kdysi neco podobneho bylo v ALZE s tabletama. A nez to stornovaly tak jich par prodaly za pakatel :)

• NEMÁM PENÍZE NA KONZOLI
    NEMÁM PENÍZE NA KONZOLISONY ({})
    3

Bejt to venku, tak padnou servery.

• bf333
    bf333Ravens
    3

Jako me to je u zadele,proste zkusit se to muselo[s6]Skoda ze to byl pre order a nebylo to uz venku[s14]

Jasně, že je to všechno blbost. Ale ta naděje,,,a když to neprojde,,, ty slzy,,, to je potom sranda.

• bf333
    bf333Ravens
    4

NPNK_jak pises ty,blbost...Takhle to totiz nefunguje.

Pakliže jste ale zvolili bankovní převod a částku poslali, tak je dost velká pravděpodobnost, že vám hra za 130 Kč zůstane, protože jste už za hru zaplatili. Opačný případ je nabitá peněženka, kde vám peníze nebyly ještě odečteny.

• Starky
    StarkyNaughtyGod

A tady jako nekdo vazne uvazoval, ze mu tu predobjednavku za 129 Kc Sony necha? :-)

• kepkin
    kepkinPLZEŇ

Dneska me to Sony zrusila :-(

• Gmok4
    Gmok4PS+indiáni

Počkejte třeba to bude za těch 129kč !!! [s6]

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Mám pre-order na Storu, ale cena je pěkná :)

• TEKKENAK
    TEKKENAKJan

dnes koupeno na aukru kdo má zájem má ještě jeden volnej kus link

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Já mám jen jeden účet. Ale dojde karta nová tak zkusím tu, stejně jsem potřeboval bezkontaktní[s6]

• IggyKure
    IggyKureIggyKure

pitrsone: mám stejnou banku a stávalo se mi, že když jsem platil na víc PSN účtech, tak mi na pár dnů (max 2 týdny) zablokovali platby na PSN.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    8

Teď už to neplánuje nikdo[s6]

• Bohy97
    Bohy97
    1

Lidi kdo plánuje hrát na PS4 BFH a měl by zájem si sem mnou zahrát můj PSN nick : Bohy97 :)

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922
    2

Taky beru za plnou cenu u bety jsem se dobre bavil.

• Zohan1980CZ
    Zohan1980CZ
    52

Storno!!! Tak aspoň mohli mít tech 130,-tak mají hovno a víc jim nedám za tu Battlefield sračku a to jsem byl Battlefilďák[s6]

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Mě to nejde ani pres web. Aspoñ nebudu tak neurvale utrácet[s6]

Oni tu cenu mají v systému správně. Cena se řeší nějakou dobu před zapsáním a uvedením na PSN. Nejsou blázni. Nějaký fóra v tom nehrajou roli.

To by muselo bejt všechno špatně už od začátku. EA není Indie studio.

A ten gauč je super. Takovej Al Bunda.

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    6

Gratuluju všem pitomcům, co si chtěli nechat polechtat ego a šířili to redditem, Facebookem, a dalšíma fórama, aby se to dozvědělo co nejvíc lidí :D Týdenní drama skončilo a já si to jdu předobjednat za full cenu teda :-)

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Objednávky v noci stornovali, bohužel...

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Online platby mam nastaveny vysoko, ale už mi přišel email o zrušení pre-orderu bf hd. Zkoušel jsem přidat kartu přes web a né přes psko a na webu když dávám číslo karty tak to píše že číslo této karty je blokováno. Nevím jestli to spolu nějak souvisí. Obratem jsem si u mbank nechal poslat kartu novou. Ještě mám jednu na emax(spořící účet) tu ale zkoušet nechci.

• TEKKENAK
    TEKKENAKJan
    6

doufám že nám to klapne když tam jezdí takový super káry [s6] link

• IggyKure
    IggyKureIggyKure

pitrsone: Asi blbá otázka, ale máš aktivovaný platby přes internet (+přesáhnutý limit?)? Nedělal jsi v poslední době nákupy přes jiný PSN účty?

• JirkaBruss
    JirkaBruss
    2

Mě nenapsali třeba vůbec nic a pořád to vidím v Download Queue i v Transaction history.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Napsal jsem tam vse to co tam bylo i pred tim. Kod sem si taky nasel na webu. Kuva sereme to

The credit or debit card information stored on your PlayStation Network account is invalid, please follow the steps below:

Step 1: Go to [Settings] > [PSN] > [Wallet] > [Billing Information] and make sure that your credit card details are entered correctly.

Step 2: Ensure that the address information on your SEN account is exactly the same as those on the statement provided by your card issuer.

Step 3: If this does not solve your issue, please read our article on correcting billing errors.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Sem si chtěl stahnou sleeping dogs a hodilo to eror ze mam problem s kartou, na karte penez dost. Sem kartu odebral a zadal znova a zas ten samej eror ze neco s kartou, kartu mam jeste jednu tu tam davat nechci je sporici. E-8200002e. Poradte

• sova655
    sova655gabrda_9

nakonec poserou i to rušení, jestli vám přišlo něco o PS3 verzi :D :D

• jarda85
    jarda85PS4

informuji jen o zrušení ultimate verze, deluxe je furt preorder

• valis1
    valis1klobáska

dobře vám tak, když to dávate všude kde můžete [s11]

• Matouch
    MatouchPS4

Mám taky odpočet, ale najednou na deluxe verzi za 2400kč. A PS3 verze se mi tam taky ukázala a to přitom PS3 nevlastním.

• GalantníJelen
    GalantníJelen

Tak mně zatim nic nepřišlo, třeba mě přehlídli :)

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Nic se nerusi, jen informuji o zruseni ultimate verze pro ps3. Ps4 je stale aktualni, ve statusu mam pořád aktivní pre order.

• Matouch
    MatouchPS4

To Vám byl zaslaný email?

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922

Tak ted prisla zprava na PSN ze to rusi.Dekuji vsem co to aktivne resili na webechb [s3]

• Zohan1980CZ
    Zohan1980CZ

Ja mám odpočet a z ultimate mám Deluxe edition!To asi budu reklamovat[s6]

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Mikky tu k...o

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    1

To co radí Mikky raději nedělejte :D Tím pádem se vám pre-order dá do statusu Canceled, protože Store nebude schopnej strhnout peníze z kreditky. Vyjímka jsou lidi, co mají přednabitej kredit.

A jelikož ta nabídka na Storu je už stažená tak si doslova naserete pod nohy :D

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Miky a proč to rušit?

• MikkyCZE
    MikkyCZE[Qad]

Pokud to ještě někdo neudělal tak si zrušte přes wallet Automatically Add Funds to Renew Subscriptions or Pay for Pre-ordered Content :) pokud to jsem předtím někdo napsal tak sry :D

• JirkaBruss
    JirkaBruss

bezatom99: Přesně tak!

• bezatom99
    bezatom99
    9

Ten kdo to psal na ofiko fb je debil..nemam slov,proste to zkusim a drzim hubu a cekam ne..?

• JirkaBruss
    JirkaBruss
    1

Taky to tam pořád mám :D jestli to někdo napsal na ofiko facebook, tak to je psycho :D Jsem na to zvědavý teda :D

• Unholyu
    Unholyu;)

nejlepsi je ze to nekdo psal i na ofiko facebooku

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    1

Taky to mám aktivní za 130kaček.

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    1

Já to mám v Transaction History pořád aktivní. Kdyby to zrušili, bylo by tam Canceled.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.